Νέα

ροσιδοφιλοι fan club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ασχετοι και λοιποι αι στο διακο αι σιχτιρι σε αυτο το θρεντ δεν σας κανω το χατηρι,ευχαριστω ολα τα μελοι για την αγαπη και την συμπαρασταση τους,κοντευη η ωρα για την μεγαλη συναντηση,των ανθρωπων που χορτασμενοι και αηδιασμενοι απο της γυναικες ψιλομυτες,και μπαζολες που με το υφακι τους που σπανε @@ και νομιζουν πως ειναι τοπ γκομενες αλλα θα μεινουν στα αζητητα,αναζητουν καλυτερες συντροφους, και πιο ομορφες και ησυχες στιγμες στην ζωη τους.

bakis13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
1
νταξη θα παμε και κι τοπαμε!!
[/quote]

Για το Καζάν δεν είπαμε πρόεδρε....(επί προσωπικού ζητήματος αναφέρομαι)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
νταξη θα παμε και κι τοπαμε!!

Για το Καζάν δεν είπαμε πρόεδρε....(επί προσωπικού ζητήματος αναφέρομαι)
θα τα πουμε ολα στην συγκεντωση,δεν τα βγαζουμε φορα παρτιδα ολα!!!

Επισκέπτης
Προτεινω ο imaginas να γινει λογω εμπειριας ο επισημος φωτογραφος του κλαμπ να αποθανατιζει τις συναντησεις, τις εκδρομες μας καθως και τα Ρωσιδια που θα παρευρισκονται...  ;)

pitsilistis εμένα ξέχασες για το Team  :2funny:

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
γολφακης και βιλλυ κατοπιν προφορικηςεξετασης :grin: :grin: :grin:σε λιγο καιρο θα προστεθουν και νεα μελοι βρισκομε διαρκως σε επικοινωνια χιστι!!!!

Ευχαριστώ  πρόεδρε !!!!! Εύχομαι να μην διαψεύσω τις προσδοκίες σου  :2funny:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.229
Πόντοι
506
...Ρε σεις, εμένα με ξεχάσατε...Κι έδωσα τόσες μάχες στο thread με τις Ελεεινίδες... 200 φωτο με Ρωσάκια πόσταρα για να τους πείσω για την ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ της Αρίας φυλής...

Επισκέπτης
καλισπεριζο ολουσ τουσ ελινεσ σινιδοιπορουσ χιστεσ που λατρευουν τα ροσιδια!
οι ελινεσ σιμαχεσ αντρεσ καταφεραν να ενοθουν και αυτο οφιλετε στον μεγα και τρανο σοτιροφ !
σιμερα μονο μερικα μελοι...αυριο χιλιαδεσ!ορα να ξιπνισουν απο αυτο το βρομικο παραμιθι που ζουν οι αγαπιτοι ελινεσ χιστεσ!

σε αυτο θα βοιθισει το σοματιο ελινον ροσιδοφιλον και ο προεδροσ του ο ΣΟΤΙΡΟΦ!

ο σοτιροφ αξια πιρε το στεμα του προεδρου !ειναι μεγαλοσ μιστισ και ελπιζουμε ολοι να δουμε το κλαμπ να ανεβενι με ταχιτατουσ πορνοριθμουσ!
σε αυτο το θρεντ θα βαπτιζονται μονο τα μελοι και θα κανονιζονται οι σιναντισεισ τον μελον.
ασχετα θα σβινονται.

μεχρι στιγμισ τα καταγεγραμενα μελοι του κλαμπ ειναι τα εξισ.
προεδροσ ο μεγασ μιστισ σοτιροφ!
γενικος εκπρωσοπος οριζετε ο makis1985 με αναπληρωτη τον alex1967 τον οποιο οριζει ο προεδροσ και αντιπροεδρο κατα την απουσια του στους διεθνης δρομους του εξωτερικου!!

διδασκαλοι και ιεραποστολεσ σλαβικισ κουλτουρασ
Ιωσήφ Μπλιάσκος
dimitrakis29
memosan

ιπολοιπα μελοι
anatolgami
pirforos
Chevalier Fidèle
gangstaxz
pitsilistis
wolfakis7
billy7
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
c200
bakis13
akis30
sexaris
hotyan
kaytos
nikos278
BOX3R 13
Akis30
leonoro
ΨΑΡΑΚΑΣ
bliet
imaginas
υ/γ αν εχι ο προεδροσ να προτινι καπιο αλο μελοσ ασ μιλισι να ανεθεορισο τιν λιστα.

αναμενουμε και αλεσ αιτισεισ μελον!!!!!!

Επισκέπτης
...Ρε σεις, εμένα με ξεχάσατε...Κι έδωσα τόσες μάχες στο thread με τις Ελεεινίδες... 200 φωτο με Ρωσάκια πόσταρα για να τους πείσω για την ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ της Αρίας φυλής...
μεγαλι παραλιψι!θα τιμοριθουμε στο εροτοδικιο!
απο τουσ προτουσ λαμπρουσ ροσιδοφιλουσ ενοιτε ο χιστισ ανατολγαμι!!!!! :rockon: :rockon:

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Χαιρετώ κι εγώ όλους τους μεγάλους χιστες και περιμένω την επίσημη πρώτη της οργάνωσης!!!!!!

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Xθες ειδα στον υπνο μου οτι καναμε συναντηση λεει σε εγκαταλειμενη πλαζ της αττικης,πιναμε βοτκα χλεμπνυ νταρ και μπυρα μπαλτικα(αυτη στο πλαστικο μπουκαλι)τρωγαμε πατατοσαλατες κ ρωσικες(απο πολυμπαγκ σακουλα)τρεχανε τα ρωσιδακια στην αμμο και παιζαμε μαζι τους το παιχνιδι γδυνεσαι σε κυνηγαω καμπανακι σταματαω.ΕΙΜΑΙ ΑΡΩΣΤΟΣ?

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Xθες ειδα στον υπνο μου οτι καναμε συναντηση λεει σε εγκαταλειμενη πλαζ της αττικης,πιναμε βοτκα χλεμπνυ νταρ και μπυρα μπαλτικα(αυτη στο πλαστικο μπουκαλι)τρωγαμε πατατοσαλατες κ ρωσικες(απο πολυμπαγκ σακουλα)τρεχανε τα ρωσιδακια στην αμμο και παιζαμε μαζι τους το παιχνιδι γδυνεσαι σε κυνηγαω καμπανακι σταματαω.ΕΙΜΑΙ ΑΡΩΣΤΟΣ?

δεν είσαι άρρωστος βρίσκεσαι σε καλό δρόμο :grin: :grin:

Η συνάντηση μας δεν θα είναι έτσι θα γίνει σε επίσημο χώρο που θα σου ανακοινωθεί με πμ μάλλον αύριο  ;)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
καποια στιγμη ολα απο ονειρο γινονται πραγματικοτητα,παρα τις μεγαλες μαχες που γιναν εχθες στο σχεσεις ελληνων εναντιων του προεδρου,αντεξε στις επαλξεις του ανισου αγωνα ,κοντευη η στιγμη,πιτσι να προσθεσης τον ανατολ στην λιστα.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Χαιρετώ κι εγώ όλους τους μεγάλους χιστες και περιμένω την επίσημη πρώτη της οργάνωσης!!!!!!

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

καλώς τον αύριο θα ανακοινωθεί η ώρα και το μέρος της συνάντησης  ;)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Καλησπερα σε ολα τα μελοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Καλησπέρα πρόεδρε τι κάνεις????????????
καλα ειμαι μακη,κατα την χθεσινη βραδυνη απουσια σου μονομαχησα στις σχεσεις ελληνων με ανθρωπους οι οποιοι δεν τους ενοχλουμε και μας ενοχλουν,προσπαθουν διχως επιχηρηματα να μας πουν οτι εκεινοι ειναι σωστοι και εμεις που παιρναμε καλα και θα περναμε ακομα καλυτερα στο εγγυς μελλον ειμαστε λαθος,δεν πειραζη τα ονειρα ειναι για αυτους και οχι για μας.Τσεκαριστικε ο χωρος?

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
καλα ειμαι μακη,κατα την χθεσινη βραδυνη απουσια σου μονομαχησα στις σχεσεις ελληνων με ανθρωπους οι οποιοι δεν τους ενοχλουμε και μας ενοχλουν,προσπαθουν διχως επιχηρηματα να μας πουν οτι εκεινοι ειναι σωστοι και εμεις που παιρναμε καλα και θα περναμε ακομα καλυτερα στο εγγυς μελλον ειμαστε λαθος,δεν πειραζη τα ονειρα ειναι για αυτους και οχι για μας.Τσεκαριστικε ο χωρος?

τα διάβασα πρόεδρε θα κάνω τις προτάσεις μου στον πίτσι στην συνανάντηση των μελών για να βρεθεί μια λύση  ;)

τον χώρο τον είδα σε φώτο είναι εξαιρετικός με τρομερή θέα άψογο σέρβις είναι ότι μας χρειάζεται για την συνάντηση ;)

Με μια λέξη θα τον χαρακτήριζα [size=13pt]ΠΟΛΥΤΕΛΗ[/size]!!!!!!!!!!!!  :rockon: :rockon:

για να πάω εκεί πρέπει να βρώ καποιον για παρέα αλλά κανένας δεν έρχεται :headbang: :headbang: :headbang:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Προτεινω ο imaginas να γινει λογω εμπειριας ο επισημος φωτογραφος του κλαμπ να αποθανατιζει τις συναντησεις, τις εκδρομες μας καθως και τα Ρωσιδια που θα παρευρισκονται...  ;)
εφοσον πιρφορε εισαι γνωστης του θεματος το αιτημα γινετε δεκτο,ο imaginas oριζετε επισημος φωτογραφος του κλαμπ!!!

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
προεδρε εστιλα ετισι στο μοντ πιτσι
εαν εσιοσ γινι δεκτι
θα ποσταρο κ ορεεσ λεκσισ

Επισκέπτης
Αυτο και αν ειναι ονειρο... :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom