mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.400
- Πόντοι
- 506
Mην ξεχασουν να ψηφισουν και καρανικα.Και το τελευταίο σε όσους δεν έχουν πιάσει αλτήρα, καθίστε στους καναπέδες και τρολάρετε από το πληκτρολόγιο τον Ronnie.
Mην ξεχασουν να ψηφισουν και καρανικα.Και το τελευταίο σε όσους δεν έχουν πιάσει αλτήρα, καθίστε στους καναπέδες και τρολάρετε από το πληκτρολόγιο τον Ronnie.
ρε βλακα αρχιβλακα τι κερδιζει καπιος με ολες αυτες τις μαλ. Μιες που λεςνα σηκωνει πολλα βαρη και να γινεται σαν φουσκωτο ανθρωπιδιο? Αιντε βοιδι...Το προβλημά του Coleman είναι ότι κατέστρεψε τη σπονδυλική του στήλη και το ισχιο του από τα εξωπραγματικά κιλά που σήκωνε 1000lb squat 3200lb leg press κτλ για πολλά χρόνια. Δεν έχει σχέση με τα φάρμακα.
Και πάλι από λάθη των ορθοπεδικών στις εγχειρίσεις την πάτησε.
Τα αναβολικά είναι πρόβλημα των ποζεράδων ερασιτεχνών που πρίζονται για να βγουν στις παραλίες και των τριτοκλασάτων μπιλντέρ.
Αυτοί οι αθλητές σαν τον Coleman έχουν επιτελεία από πίσω τους που ασχολούνται πως θα κάνουν τους κύκλους του.
Και θέλω να καταλήξω στο εξής προς θεού δεν είμαι υπέρ των αναβολικών και δεν πρέπει κανείς να παίρνει αλλά όταν κάποιος άνθρωπος τρέχει εξωπραγματικά, πηδάει σαν άλογο σηκώνει 3φορές το βάρος του, δεν έχουμε πρόβλημα παρότι είναι σίγουρο ότι παίρνει τα πάντα και αν είναι και Έλληνας μας κάνει και εθνικά υπερηφανους αλλά αν κάποιος έχει σωματική διάπλαση εξωπραγματική τότε λύσαμε ότι είναι φαρμακομένος και καλά να πάθει. Για τον Κεντέρη και τη Θάνου π.χ. δεν είπε κανείς τίποτα όμως.
Για αυτό μην έχετε άποψη για όλα.
Τέλος να αναφέρω ότι γυμνάζομαι εντελώς περιστασιακά χωρίς καλές επιδοσεις και δεν εχω πάρει ποτέ ουτε πρωτεινη με λίγα λόγια δεν είμαι φουσκωτός.
Τυπε εχεις μπερδεψει τα αναβολικά(φαρμακα προφανως εννοείς)με τις πρωτεΐνες.ρε βλακα αρχιβλακα τι κερδιζει καπιος με ολες αυτες τις μαλ. Μιες που λεςνα σηκωνει πολλα βαρη και να γινεται σαν φουσκωτο ανθρωπιδιο? Αιντε βοιδι...
Μακρια απο αναβολικα πρωτεΐνες αμφιβολης προελευσης
Στην καλυτερη δεν θα σας σηκωνεται απο τα τριάντα πεντε, στη χειεοτερη θα καταστρεψετε το στκωτι σας και θα την κλασετε νωρις
Σωστός.Μπήκε στο Netflix η ταινία με τον Coleman
Μπήκε στο Netflix η ταινία με τον Coleman