CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Καλησπερα.ειναι μακρια ???
Δεν περασα απο τα μερη σου στην σημερινη μεγαλη μου τσαρκα.
Αν το ηξερα θα εχομουν να σου πω μια καλησπερα.....
Καλησπερα.ειναι μακρια ???
Καλησπερα.
Δεν περασα απο τα μερη σου στην σημερινη μεγαλη μου τσαρκα.
Αν το ηξερα θα εχομουν να σου πω μια καλησπερα.....
ευχαριστω πολυ ...Καλά να περάσεις κουκλάρα μου.
Sarbatori fericiti si la multi anni.
Καλη Ανασταση και Καλο ΠΑΣΧΑ... Να γυρισεις πισω, ακμαια και ορεξατη για καινουργιαευχαριστω πολυ ...
Sarbatori fericite si tie !Paste fericit si tot ce iti doresti ...La multi ani!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ρουμινα ποτε γιρνας σε χασαμαι.
KONTA MAS POY?
poy doyleueis apo paraskeyh?
Κάλως να μας έρθεις κουκλίτσα,σε περιμένουμε!κανονοκα αν θα ειμαι ελλαδα ειμαι στω βριλισσου 55, 23- 6 προι :-* :-* :-* :-*
Κάλως να μας έρθεις κουκλίτσα,σε περιμένουμε!
Πωλίνα κ Ρομίνα αγαπημένες φίλες, ενδιαφέρον ντουέτοκαλησπερα σε ολους !! :-* :-* τι κανετε αγορακια μου ?σιμερα ειρθα στιν ελλαδα και απω αυριο σας περιμενω στω studio 55 απω 00 το βραδι ,και ιρθαι και αγαπιμενα μου φιλι Ποληνα που σας περημενη σιμερα στω βουλιαγμενης 83 απω 23 το βραδι...φιλια πολλα!!! :-* :-* :-* :-*
Την εχω γνωρισει και την Πωλινα, ειναι πολυ ομορφη και πολυ γλυκια και περιποιητικη κοπελα.καλησπερα σε ολους !! :-* :-* τι κανετε αγορακια μου ?σιμερα ειρθα στιν ελλαδα και απω αυριο σας περιμενω στω studio 55 απω 00 το βραδι ,και ιρθαι και αγαπιμενα μου φιλι Ποληνα που σας περημενη σιμερα στω βουλιαγμενης 83 απω 23 το βραδι...φιλια πολλα!!! :-* :-* :-* :-*