jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
καλημερα καυλιαρα μου!θα ερθω την τεταρτη να κανουμε παιχνιδια μαζι με την πολινα την αλλη την καυλιαρα..
αρα μεσα επεσα ε? ;)Και αυτό είναι ένα από παλιά εκφρασμένο και ως τώρα ανικανοποίητο λαϊκό αίτημα....
δεν παιζεσαι!!!
Για να ανοιξουν τα ματακια σουαχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ γιατι με γαργαλας πρωι πρωι???
καλημερα καυλιαρα μου!θα ερθω την τεταρτη να κανουμε παιχνιδια μαζι με την πολινα την αλλη την καυλιαρα..
τοσο καλη ειναι αυτη η Ρομινα που εχουμε και thread??
κανονικα αν ειναι τοσο καλη θα επρεπε να γινει call girl να κονομαει και περισσοτερα και να την απολαμβανουμε και εμεις που δεν θελουμε να παμε σε στουντιο!!
Και αυτό είναι ένα από παλιά εκφρασμένο και ως τώρα ανικανοποίητο λαϊκό αίτημα....
Προσεχως στην πορτα σας
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/01360812406388224528.png[/img[/URL]]
[/quote]
απο το στομα σου και στης ρομινας το αυτι....πληρωνουμε που πληρωνουμε τουλαχιστον να τα δινουμε σε αυτες που αξιζουν!
σε περημενουμε μωρο μου :-* :-*
φιλακιααααααα πολλααααααααα μωρο μου!!!!!
Τα κορίτσια που γνωρίζω προσωπικά και προτιμούν το studio ενώ έχουν όλα τα φόντα να παίξουν ως cg και έχουν δοκιμάσει ως cg, προτιμούν τη σιγουριά ότι θα βγεί το μεροκάματο σε ένα σχετικά ασφαλές περιβάλλον από την ανασφάλεια του αν θα με πάρει κάποιος τηλέφωνο και το ποιόν θα βρώ όταν ανοίξει η πόρτα.
Οσο και αν φαίνεται παράξενο προτιμούν να πάρουν 200€ από 7 πηδήματα (ένα μέσο μεροκάματο για μία κοπέλλα στο studio) παρά από ένα δίωρο με έναν άνθρωπο.
Επιπλέον οι πιό μικρές χειραγωγούνται για προφανείς από τους ανθρώπους που τις έχουν στην αρχή στο μπουρδέλο και μετά στο studio και πραγματικά πιστεύουν ότι δεν μπορούν να επιβιώσουν έξω από αυτό το κύκλωμα ως ανεξάρτηττες.
Καλημέρα, Romi Καλή εβδομάδα :-* :-* :-*
καλημερα πιεσ μερες και ωρεσ δουλευεισ αυτη την εβδομαδα
1000 ευχαριστω :-* :-* :-* :-*Σήμερα στο Βρ42 μέχρι τις 17:00 και την Τετάρτη στο ίδιο από τις 17:00-24:00, αύριο Βρ57 17:00-24:00 και την Πέμπτη 10:00-17:00. Από εκεί κι έπειτα βλέπουμε.
1000 ευχαριστω :-* :-* :-* :-*