You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρόδος vs Αγία Νάπα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DIKY
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 40
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Γιατι ρε μπαιτ,ποιος ειπε για χειμωνιατικο ερασμους?το εαρινο εξαμηνο(φλεβαρης-τελη ιουνη),κατι <<πιανεις>>απο καλοκαιρι.Κι αμα βρεις τις ακρες και γουσταρεις,καθεσαι και ολο το καλοκαιρι μετα.Το μονο κακο,που δεν ξερω κυπριακα(γιατι κι εσυ λες κακίες!!!!!!!).
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
(ποτε ειπα κακιες?)
μεσα ιουλη, αυγουστο ειναι ο πολυς ο κοσμος
για τις κυπριες θα πας δλδ κ σε χαλαει που δεν θα καταλαβαινεις τα κυπριακα? επειδη εκει περα ολοι οι αλλοι πανε για τις ξενες χαχαχα
μην μου ανησυχεις ομως δεν χρειαζεται να ξερεις κυπριακα, θα σου μιλανε στη δημοτικη για να καταλαβαινεις
για τις κυπριες θα πας δλδ κ σε χαλαει που δεν θα καταλαβαινεις τα κυπριακα? επειδη εκει περα ολοι οι αλλοι πανε για τις ξενες χαχαχα
μην μου ανησυχεις ομως δεν χρειαζεται να ξερεις κυπριακα, θα σου μιλανε στη δημοτικη για να καταλαβαινεις
billy_gs
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Για Ριο δεν ξερω αν και θα ηθελα πολυ να μαθω καποια στιγμη.....αλλα για ολα τα αλλα...την νικη την εχει το miami και με διαφορα!νικαει η Α.Ναπα.
παμε και το Ναπα-Μυκονος και ο νικητης με την Ιμπιζα.
οποιος νικησει παιζει με Μαιαμι.
Ο τελικος νικητης παιζει με Ριο.
Πολυ σωστα τα εθεσες παντως!
Τι να σου πω για τις κυπριες??Δεν εχω ιδίαν αποψη.Θα ήθελα να ειχα ομως.ειναι ομορφες οι κυπριες.Femme fatale!!!!!!!!!!!(ποτε ειπα κακιες?)
Πως συμπεριφερονται στους Ελληνες,στην εδρα τους(την Κυπρο..)?
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
αναλογως πως συμπεριφερονται κ αυτοι φανταζομαι
οι απο λευκωσια ειναι λιγο σνομπ γενικα... , στη λεμεσο δεν εχω ιδεα (αν κ λενε οτι εκει ειναι οι πιο ωραιες γυναικες) το μονο που ξερω ειναι πως οι κυπριοι εκει περα ειναι τρελαμενοι με τις ρωσιδες
οι απο λευκωσια ειναι λιγο σνομπ γενικα... , στη λεμεσο δεν εχω ιδεα (αν κ λενε οτι εκει ειναι οι πιο ωραιες γυναικες) το μονο που ξερω ειναι πως οι κυπριοι εκει περα ειναι τρελαμενοι με τις ρωσιδες
Επισκέπτης
στη λεμεσο δεν εχω ιδεα (αν κ λενε οτι εκει ειναι οι πιο ωραιες γυναικες) το μονο που ξερω ειναι πως οι κυπριοι εκει περα ειναι τρελαμενοι με τις ρωσιδες
Λογικο!
Με οσους Κυπριους εχω μιλισει μου λενε να παω και Λεμεσος οπωσδηποτε!Σωστα τα παιδια κατι ξερουν!
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
δεν ξερω αν εχει αλλαξει η κατασταση αλλα ελεος... ειναι κατι σαν ονειρο τους να παντρευτουν ρωσιδα.. μαλλον επειδη εχει πολλες εκει *P
*λευκε σου θυμιζει καποιον αυτο? *P *
Ωχ,δικοι μας και αυτοι δηλαδη......Τι να κανουμε,αφου ειναι καβλα οι Ρωσσιδες!!!!!αναλογως πως συμπεριφερονται κ αυτοι φανταζομαι
Επισκέπτης
δεν ξερω αν εχει αλλαξει η κατασταση αλλα ελεος... ειναι κατι σαν ονειρο τους να παντρευτουν ρωσιδα.. μαλλον επειδη εχει πολλες εκει χα
Μου θυμιζει οτι οι Κυπριοι τελικα ξεχωριζουν το ωραιο και καλο και οτι το φαινομενο της Ελεινιδας υφισταται και στην Κυπρο
Μαζι τους και εγω
Ρε μπαιτ,θα παω στη λεμεσο μου φαινεται,να κανω παρεα με τα αλανια,τους λεμεσιωτες.Και εγω θελω να παω στη Ρωσσια και να φερω Ρωσσιδα κατω,για παντρεια...Αλλά μεχρι να παω,θα εχει γινει υπερδυναμη,οπως παει σιγα σιγα,και θα γινουν απλησιαστες οι Ασπρες!!δεν ξερω αν εχει αλλαξει η κατασταση αλλα ελεος... ειναι κατι σαν ονειρο τους να παντρευτουν ρωσιδα.. μαλλον επειδη εχει πολλες εκει *P
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
πηγαινε παιδι μου.. κ καλη τυχη χαχαχα εγω παλι την αντιπαθω σαν πολη αλλα δεν εχει καμια σημασια εσενα θα σ αρεσει ειμαι σιγουρη *P
σιγα που υφισταται αυτο το φαινομενο λευκε απλα στη λεμεσο ειναι πολυ μεγαλος ο αριθμος ιδρυματων κ αρα κ των ρωσιδων.. ε αμα βλεπεις ολη μερα τετοιες... τι να κανεις κ εσυ ο καημενος ο ανηρ
σιγα που υφισταται αυτο το φαινομενο λευκε απλα στη λεμεσο ειναι πολυ μεγαλος ο αριθμος ιδρυματων κ αρα κ των ρωσιδων.. ε αμα βλεπεις ολη μερα τετοιες... τι να κανεις κ εσυ ο καημενος ο ανηρ
αγια ναπα με χιλια...
ημουνα κ φανταρος εκει...
φανταστειτε μουσικη απο το πρωι μεχρι το βραδυ, διπλα στην θαλασσα, να σκαει το κυμα στα ποδια σου κ εσυ να χορευεις...
διπλα σου τουριστριες, κυριως αγγλιδες να χορευουν κ αυτες μεθυσμενες...
βασικα μας ειχαν απαγορευσει να πηγαινουμε αγ.ναπα... καταλαβατε γιατι...
αλλα εγω πηγαινα...
θελω να ξαναπαω κυπρο, να γυρισω σχεδον ολο το νησι, γιατι σαν φανταρος δεν προλαβα κ να ξαναπαω αγ.ναπα...
ημουνα κ φανταρος εκει...
φανταστειτε μουσικη απο το πρωι μεχρι το βραδυ, διπλα στην θαλασσα, να σκαει το κυμα στα ποδια σου κ εσυ να χορευεις...
διπλα σου τουριστριες, κυριως αγγλιδες να χορευουν κ αυτες μεθυσμενες...
βασικα μας ειχαν απαγορευσει να πηγαινουμε αγ.ναπα... καταλαβατε γιατι...
αλλα εγω πηγαινα...
θελω να ξαναπαω κυπρο, να γυρισω σχεδον ολο το νησι, γιατι σαν φανταρος δεν προλαβα κ να ξαναπαω αγ.ναπα...
Χαίρετε κύριοι.Πρώτο ποστ.
Την κυριακή το βραδυ επέστρεψα απο Αγια Ναπα.
Εμεινα 7 μερες-νυχτες.Εντυπωσεις?Γινετε χαμος.Το 60% του κοσμου ειναι Ρωσακια .
Κατι απιστευτα μωρα που τα βλεπεις και σου κοβεται η ανασα.
Είσαι στην παράλια και δεν ξέρεις που πρώτα να κοιτάξεις.Εκπληκτικά κορμιά και πολυ όμορφα πρόσωπα.
Η ποιο δημοφιλής παραλια ειναι η nissi beach οπου μαζευει παρα πολυ κοσμο αλλα νομιζω οτι σαφως καλυτερα ειναι στην παραλια μποροστα στο χωριο και τα ξενοδοχεια οπου ο κοσμος ειναι μεν λιγοτερος αλλα γινεται καλυτερο παιχνιδι γιατι δεν υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος(ψωλες).
Καλη μπαλα παιζεται και στα ξενοδοχεια οπου πρωτεινω να διαλεξετε καποιο μετριο 3αστερων και κατω γιατι λογω χρηματων μενει η νεολαια.Ενδεικτικά αναφέρω οτι στο ξενοδοχειο που μεναμε,3αστερο, γινοταν χαμος απο γκομενακια που ηταν πολυ προσιτά λογω του οτι νιωθουν καποια σχετικη ασφαλεια οταν ξερουν οτι μενεις στο ιδιο ξενοδοχειο.
Απο μαγαζια παιζοταν το εξης.
Μεχρι τις 1μιση που σταματαγες η μουσικη ηταν ολοι στα υπαίθρια και στις μπυραρίες.Μετα πηγαιναν ολοι στα 3-4κλαμπ.Σαφως καλυτερο το the castle με 15 ευρω εισοδο χωρις ποτο.
Τέσσερις με τεσσεράμισι σταματαγε η μουσικη και σε αυτα.
Τελος υπαχουν και δυο after που καποιες φορες ειχαν κοσμο καποιες οχι...
Ενα απο αυτα ειναι το rege river οπου καθε Σαββατο απογευμα-βραδακι διοργανωνει Ρωσικο Παρτι οπου τα ρωσακια τα δινουν στην κυριολεξια ολα!!!
Απο κωλαδικα υπαρχουν 3 με 4.Πηγα μονο σε ενα το μουλεν ρουζ.
Εικοσι ευρω είσοδο με 1 χορο δωρεαν και 2 ποτα.Ειχε γυρω στις 10-15 κοπελες απο ρωσια ουκρανια.
Οι 3-4 απο αυτες επαιρναν με αριστα το εικοσι ογδοντα σε βαθμολογια...
Για να γινει σκηνικο να τις παρεις στο ξενοδοχειο επρεπε να δωσεις 150 ευρω στο μαγαζι και 100 στην κοπελα.
Αυτα κυριοι προτείνω ανεπιφύλακτα Αγια Ναπα !!
Την κυριακή το βραδυ επέστρεψα απο Αγια Ναπα.
Εμεινα 7 μερες-νυχτες.Εντυπωσεις?Γινετε χαμος.Το 60% του κοσμου ειναι Ρωσακια .
Κατι απιστευτα μωρα που τα βλεπεις και σου κοβεται η ανασα.
Είσαι στην παράλια και δεν ξέρεις που πρώτα να κοιτάξεις.Εκπληκτικά κορμιά και πολυ όμορφα πρόσωπα.
Η ποιο δημοφιλής παραλια ειναι η nissi beach οπου μαζευει παρα πολυ κοσμο αλλα νομιζω οτι σαφως καλυτερα ειναι στην παραλια μποροστα στο χωριο και τα ξενοδοχεια οπου ο κοσμος ειναι μεν λιγοτερος αλλα γινεται καλυτερο παιχνιδι γιατι δεν υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος(ψωλες).
Καλη μπαλα παιζεται και στα ξενοδοχεια οπου πρωτεινω να διαλεξετε καποιο μετριο 3αστερων και κατω γιατι λογω χρηματων μενει η νεολαια.Ενδεικτικά αναφέρω οτι στο ξενοδοχειο που μεναμε,3αστερο, γινοταν χαμος απο γκομενακια που ηταν πολυ προσιτά λογω του οτι νιωθουν καποια σχετικη ασφαλεια οταν ξερουν οτι μενεις στο ιδιο ξενοδοχειο.
Απο μαγαζια παιζοταν το εξης.
Μεχρι τις 1μιση που σταματαγες η μουσικη ηταν ολοι στα υπαίθρια και στις μπυραρίες.Μετα πηγαιναν ολοι στα 3-4κλαμπ.Σαφως καλυτερο το the castle με 15 ευρω εισοδο χωρις ποτο.
Τέσσερις με τεσσεράμισι σταματαγε η μουσικη και σε αυτα.
Τελος υπαχουν και δυο after που καποιες φορες ειχαν κοσμο καποιες οχι...
Ενα απο αυτα ειναι το rege river οπου καθε Σαββατο απογευμα-βραδακι διοργανωνει Ρωσικο Παρτι οπου τα ρωσακια τα δινουν στην κυριολεξια ολα!!!
Απο κωλαδικα υπαρχουν 3 με 4.Πηγα μονο σε ενα το μουλεν ρουζ.
Εικοσι ευρω είσοδο με 1 χορο δωρεαν και 2 ποτα.Ειχε γυρω στις 10-15 κοπελες απο ρωσια ουκρανια.
Οι 3-4 απο αυτες επαιρναν με αριστα το εικοσι ογδοντα σε βαθμολογια...
Για να γινει σκηνικο να τις παρεις στο ξενοδοχειο επρεπε να δωσεις 150 ευρω στο μαγαζι και 100 στην κοπελα.
Αυτα κυριοι προτείνω ανεπιφύλακτα Αγια Ναπα !!
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Που ειναι η Αγια Ναπα?
Επισκέπτης
Που ειναι η Αγια Ναπα?
Κύπρο ;)
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Ενδιαφερον..........Χαίρετε κύριοι.Πρώτο ποστ.
Το 60% του κοσμου ειναι Ρωσακια .