Νέα

Ρόδος: 14χρονος βιντεοσκόπησε 13χρονη σε προσωπικές τους στιγμές και το έστειλε σε όλο το σχολείο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Black Panther91
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
32.977
Πόντοι
6.186
Έχουν ξεφύγει τα πιτσιρίκια !

• Like
Αντιδράσεις: enduro

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.266
Πόντοι
10.336
ειναι αναποφευκτο.
δινεις σμαρτφον στο μικρο γιωργακη που ειναι ενα μαλακισμενο 10 χρονων. αυτος με τους φιλους του γραφουν στο γκουγκλ "βυζια, μουνι, πουτσα, κωλος" και ενω ξεκινησαν για να γελανε μεταξυ τους, καταληγουν να βλεπουν τσοντες με το κιλο.
Στα 14 που θα τον εχουν κανει λαστιχο, απλα θα αρχισουν να μιμουνται τα προτυπα που εχουν μεσω των σοσιαλ μιντια, δηλαδη κατι ινστα βιζιτες κατι χαγιατε κτλ.

OP
OP
Black Panther91

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
32.977
Πόντοι
6.186
οι δικες μας εγιναν 18 και ηταν σχεδον ολες παρθενες,τωρα τον τρωνε απο τα 13
δεν είναι μόνο ότι τον τρώνε από τα 13 ,τραβάνε κ βίντεο κ η άλλη που έχει κόντρα μαζί της το στέλνει κ σε όλο το σχολείο

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.752
Πόντοι
6.946
Έχουν ξεφύγει τα πιτσιρίκια !

Δεν πειράζει τύπε, δεν έγινε και τίποτα... παιδί είναι και ζει στο Ελλαδιστάν, όπου κανένας ανήλικος δεν πλερώνει για ΤΙΠΟΤΑ(μόνο για να αλλαγή φύλου και κοπτοραπτική πίτσας μπλε τους θεωρούν ώριμους... ) . ΔΥΣΤΥΧΩΣ, δεν ζούμε στις ΗΠΑ, εκεί τέτοια πράγματα τα παίρνουν σοβαρά.

OP
OP
Black Panther91

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
32.977
Πόντοι
6.186
εγω 14 χρονων, χαιρομουν που τερματισα το DOOM...τωρα τα νιανιαρα γυριζουν πορνο...
εγώ στα 14 τα είχα με την Νάνση κ αυτό έως εκεί, ούτε το χέρι δεν της έπιανα, στα 16 που μετακομίσαμε Χαλκίδα άβγαλτος εγώ κ γάμησα στους δυο μήνες την Εβίτα ένιωθα ότι έκανα το μεγαλύτερο κατόρθωμα στο σχολείο, μόνο ένας είχε γαμήσει πριν από έμενα κ αυτός την Εβίτα! :2funny: :2funny:

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Ποιο μέλος ειναι ο 14χρονος;;;;;;;
Μου αρέσει να το λέω μην με παρεξηγήσετε.
Τωρα τα παιδιά σε σχέση με την δεκαετία του 1990 αρχές που ειμουν εγώ 14 έχουν αλλάξει.
Αρχικά δεν υπάρχει σεβασμός προς τους μεγαλύτερους, γαμιουνται από μικρά κ δεν υπάρχει αγάπη ερωτας στην καρδιά τους για το αντίθετο φύλλο.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.530
Πόντοι
456
εγώ στα 14 τα είχα με την Νάνση κ αυτό έως εκεί, ούτε το χέρι δεν της έπιανα, στα 16 που μετακομίσαμε Χαλκίδα άβγαλτος εγώ κ γάμησα στους δυο μήνες την Εβίτα ένιωθα ότι έκανα το μεγαλύτερο κατόρθωμα στο σχολείο, μόνο ένας είχε γαμήσει πριν από έμενα κ αυτός την Εβίτα! :2funny: :2funny:
ρε φιλε..και εγω εχω γαμησει μια Εβιτα στην Χαλκιδα!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τύπε κι εγω εχω γαμησει μια Εβιτα απο Χαλκιδα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.827
Πόντοι
9.297
Όταν ναυάγια "γονείς" φυτεύουν κινητά σε πιτσιρίκια γιατί είναι ανίκανοι να τα μεγαλώσουν αυτά θα είναι στο πρόγραμμα και μην φαίνεται παράξενο στην υποκριτική μας κοινωνία...
Μπουζουριασμα για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και στα δύο ζευγάρια "γονέων" και ας πείσουν το δικαστήριο από εκεί και πέρα....αρκετά πια!

OP
OP
Black Panther91

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
32.977
Πόντοι
6.186
  • Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Όταν ναυάγια "γονείς" φυτεύουν κινητά σε πιτσιρίκια γιατί είναι ανίκανοι να τα μεγαλώσουν αυτά θα είναι στο πρόγραμμα και μην φαίνεται παράξενο στην υποκριτική μας κοινωνία...
Μπουζουριασμα για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και στα δύο ζευγάρια "γονέων" και ας πείσουν το δικαστήριο από εκεί και πέρα....αρκετά πια!
Τύπε μου, δεν νομιζω οτι ειναι δουλεια των δικαστηριων να λενε στους γονιους πώς θα αναθρεφουν τα παιδια τους. Η τιμωρια δεν αλλαζει κατι. Στο κατω κατω αν οι σημερινοι γονεις φτιαχνουν αυτα τα παιδια, ας εχουμε αυτην την κοινωνια. Απλώς ειναι λιγακι αστειο, ολοι αυτοι οι ανεπαρκεις ανθρωποι να γκρινιαζουν διαρκως οτι καποιοι αλλοι φταινε για τις δικες τους ευθυνες, και να ζητανε να τα κανουν ολα οι υπολοιποι τελεια.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.827
Πόντοι
9.297
Τύπε μου, δεν νομιζω οτι ειναι δουλεια των δικαστηριων να λενε στους γονιους πώς θα αναθρεφουν τα παιδια τους. Η τιμωρια δεν αλλαζει κατι. Στο κατω κατω αν οι σημερινοι γονεις φτιαχνουν αυτα τα παιδια, ας εχουμε αυτην την κοινωνια. Απλώς ειναι λιγακι αστειο, ολοι αυτοι οι ανεπαρκεις ανθρωποι να γκρινιαζουν διαρκως οτι καποιοι αλλοι φταινε για τις δικες τους ευθυνες, και να ζητανε να τα κανουν ολα οι υπολοιποι τελεια.
Aν μπουζουριαστουν τα πρώτα ναυάγια για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου ,θα αρχίσουν να συνετιζονται τα υπόλοιπα...πρέπει να παραδειγματιστουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Aν μπουζουριαστουν τα πρώτα ναυάγια για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου ,θα αρχίσουν να συνετιζονται τα υπόλοιπα...πρέπει να παραδειγματιστουν.
Το βλεπω να ερχεται τύπε, θα ριξει κανενας πατερας καμια σφαλιαρα στην κορη του, αυτη θα μπει σε καμια ομαδα στα σοσιαλ και θα την συμβουλεψουν τιποτα φεμιναζι να τον καταγγειλει οτι την βιασε, και μετα οταν θα σερνουν τον πατερα στον εισαγγελεα, θα μαζευτουν ολες εξω απο τα δικαστηρια να φωναζουν κατω η πατριαρχια (μην γελασεις, ειναι αληθινη ιστορια)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.827
Πόντοι
9.297
Το βλεπω να ερχεται τύπε, θα ριξει κανενας πατερας καμια σφαλιαρα στην κορη του, αυτη θα μπει σε καμια ομαδα στα σοσιαλ και θα την συμβουλεψουν τιποτα φεμιναζι να τον καταγγειλει οτι την βιασε, και μετα οταν θα σερνουν τον πατερα στον εισαγγελεα, θα μαζευτουν ολες εξω απο τα δικαστηρια να φωναζουν κατω η πατριαρχια (μην γελασεις, ειναι αληθινη ιστορια)
Δεν γελάω...κρατιέμαι για να μην κλάψω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom