george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Δεν εχουν κλεισει αυτα τα δυο?το rebound ειναι πιο καλο νομιζω
Το πιο προσφατο gothic μαγαζι που ακουσα οτι παιζει (δεν εχω παει) ειναι το texas necropolis
Δεν εχουν κλεισει αυτα τα δυο?το rebound ειναι πιο καλο νομιζω
Το πιο προσφατο gothic μαγαζι που ακουσα οτι παιζει (δεν εχω παει) ειναι το texas necropolis
Tυπε το ομπρε το προλαβες στην κηφισιας?το rebound ειναι πιο καλο νομιζω
οχι τυπεTυπε το ομπρε το προλαβες στην κηφισιας?
Eτσι μου ειπαν...Εχω σταματησει να πηγαινω σε τετοιατο τεξας δεν ηταν ποτε γκοθαδικο
Εγω πηγαινα, ειχα σταματησει ομως πριν το μαχαιρωμα...Tυπε το ομπρε το προλαβες στην κηφισιας?
Eτσι μου ειπαν...Εχω σταματησει να πηγαινω σε τετοια
Και γιατι το λενε τοτε necropolis?
τυπε συχναζε ο αντονοτομαζι εκει?Εγω πηγαινα, ειχα σταματησει ομως πριν το μαχαιρωμα...
Τυπε ναι πολυ αντεργκραουντ σκηνικο...τυπε λεμε για 1985,κατεβενες την ραμπα υπογειο ηταν το μαγαζι και εξω απο την εισοδο 5-6 τυποι με αλυσιδες και μαλουρα στην πεφταν για κανα ψιλο για να πιουνε καμια μπυρα...θρυλικο μαγαζι...οχι τυπε
τι επαιζε?φρικια?
Τυπε πολοι τσαμπουκαδες παιζοταν εκει καθε φορα..Eτσι μου ειπαν...Εχω σταματησει να πηγαινω σε τετοια
Και γιατι το λενε τοτε necropolis?
Εγω πηγαινα, ειχα σταματησει ομως πριν το μαχαιρωμα...
τι μουσικη βαραγε τυπε?Τυπε ναι πολυ αντεργκραουντ σκηνικο...τυπε λεμε για 1985,κατεβενες την ραμπα υπογειο ηταν το μαγαζι και εξω απο την εισοδο 5-6 τυποι με αλυσιδες και μαλουρα στην πεφταν για κανα ψιλο για να πιουνε καμια μπυρα...θρυλικο μαγαζι...
Ε ενταξει, στα μεταλ μαγαζια επαιζε αυτο συνηθως...Τι μαπες εχω δει αστα...Τυπε πολοι τσαμπουκαδες παιζοταν εκει καθε φορα..
ουπς...εεεε....να φανταστεις την τελευταια φορα που ειχα παει εγω ηταν στην ιπποκρατους (νομιζω) και επαιζε southernαααα λες οταν ειχε μεταφερθει στη γαμβετα. εχει αλλαξει 4 φορες ονομα απο τοτε, εισαι λιγο πισω
Tυπε πολυ μεταλο...δεν μπορουσες να σταθεις πανω απο 5 λεπτα μεσα αν δεν εισουν κοματια...τι μουσικη βαραγε τυπε?
Tυπε πολυ μεταλο...δεν μπορουσες να σταθεις πανω απο 5 λεπτα μεσα αν δεν εισουν κοματια...
τι μουσικη βαραγε τυπε?
Τυπε ωραιες εποχες τοτε,αλλη αλητεια τοτε...
Ναι το ειχα ακουσει και εγω τυπε...O μυθος ελεγε οτι ειχε παει και ο Lemmy εκει για μπυρα...
Μου ειχε πει φιλαρακι, ηταν στην Victoria οταν ειχε σκασει ο Dickinson...Eπαιξε το Aces high οταν μπηκε μεσα και ολοι ειχαν μεινει μαλακεςΝαι το ειχα ακουσει και εγω τυπε...
Mε τον Λεμυ εχω γνωριστει το 87 στο σπορτινγκ γιατι φιλοι καναν support στο λαιβ. Ειχε αγκαλια ενα μπουκαλι μαυροδαφνη και καθε λιγο και λιγακι τραβαγε τζουρα και ελεγε "ουουου μπλακ νταφνι γιεα"