dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
Χαλφορντ δαγκωτο...ειναι metal god.κθουλου τι λες, εχει καλυτερη φωνη ο ντικινσον απο χαλφορντ?
σε διαφορα γκαλοπο που εχω δει λενε ολοι χαλφορντ..
Χαλφορντ δαγκωτο...ειναι metal god.κθουλου τι λες, εχει καλυτερη φωνη ο ντικινσον απο χαλφορντ?
μην ρωτας εμενα για συγκριση αναμεσα σε πουστη και στρειτκθουλου τι λες, εχει καλυτερη φωνη ο ντικινσον απο χαλφορντ?
Χαλφορντ δαγκωτο...ειναι metal god.
Ναι αλλα ο πουστης είναι πατερας της Μεταλ ενώ ο ντικινσον προδοτης των μειντεν :Sδεν τίθεται θέμα σύγκρισης, και ο πούστης και ο ντίκινσον έχουν μοναδικές κορυφάρες φωνές
Ναι αλλα ο πουστης είναι πατερας της Μεταλ ενώ ο ντικινσον προδοτης των μειντεν :S
τον θυμαμαι τον Ντικινσον που εγκατελειψε τους maiden σαν τον ποντικο...κ εβγαζε μετα δισκακια σαν το Skunkworks...Ναι αλλα ο πουστης είναι πατερας της Μεταλ ενώ ο ντικινσον προδοτης των μειντεν :S
και όταν εφαγε τη φολα ετρεχε από λαιβ σε λαιβ σαν το πουτανακι του Χαριςτον θυμαμαι τον Ντικινσον που εγκατελειψε τους maiden σαν τον ποντικο...κ εβγαζε μετα δισκακια σαν το Skunkworks...
ειναι λεφτο-λιγουρης τυπε μου....και όταν εφαγε τη φολα ετρεχε από λαιβ σε λαιβ σαν το πουτανακι του Χαρις
εννοείται ότι εβγαλε απλα δεν θα το μαθαίναμε ποτε αν δεν ηταν ο Τραγουδιστης των iron maiden ;)ειναι λεφτο-λιγουρης τυπε μου....
βεβαια εβγαλε κ αυτος κανα δυο καλα....
Ναι αλλα ο πουστης είναι πατερας της Μεταλ ενώ ο ντικινσον προδοτης των μειντεν :S
μανουρες για την μαρκιζα των Iron Maiden δεν υπαρχουν τυπεμανουριασε με τον steve όταν ειχε φυγει από maiden