Νέα

Rock / metal / blues

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 187K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
ένα καλό τουτόριαλ για να το παίξεις στην κιθάρα :)

σιγά ρε..ακόρντα παίζει μόνο..
όσο για ερμηνεία δεν...
αυτά τα κομμάτια απαιτούν άλλα πράγματα εκτός από στοιχειώδης μουσικη παιδεία για να "ακουστούν" σωστά...

όταν βλέπω ανθρώπους να προσπαθούν να διασκευάσουν πράγματα που δεν έχουν μου γυρνάει το κεφάλι  :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ναι ρε συ.. :grin:
χρόνια έπαιζα σε γκρουπάκια ..
και μου έλειψε η φάση ....  :)
κιθαρα?
μπασο?ντραμς?

ΥΓ:αλητη πακι,αντι να διαβαζεις ετρεχες στα προβαδικα με τους αλητες τους φιλους σου τους χεβι-μεταλλαδες...ξουτ Σατανιστη. :priest:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
κιθαρα?
μπασο?ντραμς?

ΥΓ:αλητη πακι,αντι να διαβαζεις ετρεχες στα προβαδικα με τους αλητες τους φιλους σου τους χεβι-μεταλλαδες...ξουτ Σατανιστη. :priest:

με κιθάρα και μπάσο έχω ασχοληθεί ποιο πολύ..  :)

γάμησε τα ... αυτά τα προβάδικα μας φάγανε  :grin:
αλλά βαρέθηκα τη φάση για extreme πράγματα... μου αρέσουν φάσεις πχ με  δυο ακουστικές κιθάρες και μια αστεράτη blues φωνή... κάτι τέτοιο σχεδιάζω  :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
πχ με  δυο ακουστικές κιθάρες και μια αστεράτη blues φωνή... κάτι τέτοιο σχεδιάζω  :grin:
λιγο δυσκολο να το βρεις στο Ελλαντα αυτο...ειδικα στην επαρχια...καλη φαση παντως. :)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
λιγο δυσκολο να το βρεις στο Ελλαντα αυτο...ειδικα στην επαρχια...καλη φαση παντως. :)

γαματες φωνές υπάρχουν... το υπερβολικά δύσκολο είναι να φτιάξεις ένα σταθερό σύνολο και έχεις το αποτέλεσμα που γουστάρεις.
από την μια μου έλειψαν πραγματικά όλα αυτά αλλά από την άλλη είναι δύσκολο να βρεις σωστούς ανθρώπους

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
γαματες φωνές υπάρχουν... το υπερβολικά δύσκολο είναι να φτιάξεις ένα σταθερό σύνολο και έχεις το αποτέλεσμα που γουστάρεις.
από την μια μου έλειψαν πραγματικά όλα αυτά αλλά από την άλλη είναι δύσκολο να βρεις σωστούς ανθρώπους
πρεζακηδες θα βρεις παλι :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom