Νέα

Rock / metal / blues

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Μηνύματα
776
Κριτικές
1
Like
3.543
Πόντοι
446
Καλημέρα σε όλους!
Λοιπόν, μέσα στα τόσα πολλά live που θα γίνουν φέτος, υπάρχουν 2 που δεν έχουν διαφημιστεί και νομίζω ότι αξίζουν της προσοχής μας.
Το πρώτο που θα αναφέρω είναι αυτό που θα γίνει στο Gagarin αυτό το Σάββατο. Παίζουν οι Martin Turner's Wishbone Ash (μην μπερδευτείτε, Ash είναι, όχι Ass!!! :P ) και λόγω των ... γενεθλίων του υπέρτατου Argus, θα παίξουν όλα τα διαμάντια του! Μαζί τους παίζουν οι Gary Moore's original members, με frontman τον δικό μας Billy Merziotis. Φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια από την γέννηση του μεγάλου Ιρλανδού, οπότε θα είναι κάτι σαν φόρος τιμής! Τα μέλη της μπάντας έχουν πει πως, ο Billy είναι ότι κοντινότερο έχουν ακούσει στον Gary Moore. Εισιτήρια υπάρχουν λίγα ακόμη, στα 22€ προπώληση και 25€ στο ταμείο - αν περισσέψουν. Γι' αυτό βιαστείτε!
Η δεύτερη συναυλία που θα αναφερθώ - και που ανακάλυψα πολύ πρόσφατα, όπως και την μπάντα που θα παίξει - είναι η εμφάνιση των Scream Inc. στο Γαλάτσι, στις 20 Ιουλίου. Οι Scream Inc. είναι μια ρώσικη Tribute Band στους Metallica και η εμφάνισή τους εδώ θα είναι ... Metallica and Symphony!
Αν δεν τους έχετε ακούσει, βρείτε τους και, αν σας αρέσουν (και φυσικά αν βγαίνει οικονομικά, μιας και είναι πάρα πολλές οι συναυλίες φέτος) πάρτε εισιτήριο. Από 15€ ξεκινούν!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(Και για να προλάβω πιθανές "παρεξηγήσεις", δεν έχω καμία σχέση με τα παραπάνω live, ούτε είμαι στην παραγωγή, ούτε δουλεύω στο Gagarin και στο Γαλάτσι. Τα αναφέρω γιατί τα καλά νέα πρέπει να μοιράζονται. Όπως θα έκαναν οι περισσότεροι ροκομεταλλάδες που δεν είμαστε για την πάρτη μας μόνο!)
 

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Μηνύματα
2.187
Κριτικές
95
Like
18.315
Πόντοι
13.626
Alcohol Drinking GIF by Four Roses Bourbon


 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom