ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
αυτη η ευχη- καραγκιοζιλικι εγινε της μοδας τα τελευταια χρονια Μυστη.η τρολαρουν ή ειναι εντελως ασχετοι οσοι σχολιασαν στα σοσιαλ μιντια "καλο παραδεισο" "θα τον προσεχει ο θεος απο δω και περα"
Μπουρδελοτσαρκα.ο Μυστης Στιβεν ειχε πει το εξης απλο και ιδιοφυες ταυτοχρονα.
'οκ,πειτε μου τοτε τι εκανε ο θεος πριν φτιαξει τη γη και τον ανθρωπο';
ο Μυστης Στιβεν ειχε πει το εξης απλο και ιδιοφυες ταυτοχρονα.
'οκ,πειτε μου τοτε τι εκανε ο θεος πριν φτιαξει τη γη και τον ανθρωπο';
κανεις δεν του απαντησε :thubsdown::S :S :S
Καλος μαλακας και αυτος! καλοι μαλακε ςκαι οι απο κατω που δεν απαντησαν
Οπως η Ολγα η Φαρμακη δεν καταλαβαινει γρι απο τη κβαντικη φυσική και απεχουν τα μυαλα τους ετη φωτος αλλο τοσο απεχει κ το δικο του μυαλό από τον Δημιουργο!
Αυτη η μαλακια παλι, οτι οταν καποιος πεθαινει αυτοματως αγιοποιουνται τα λεγομενα του και δεν πρεπει να τα πιανουμε στο στομα μας...Σου θυμίζω ότι ένα από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνει ένας θεοσεβούμενος χριστιανός είναι ο σεβασμός στον νεκρό φίλε !!
Αυτη η μαλακια παλι, οτι οταν καποιος πεθαινει αυτοματως αγιοποιουνται τα λεγομενα του και δεν πρεπει να τα πιανουμε στο στομα μας...
Το να ασκεις κριτικη στα λεγομενα καποιου δεν αποτελει υβρη και βεβαιως η κριτικη δεν παιρνει ρεπό την ημερα του θανατου κανενος. Αντιθετως, εκεινη την ημερα προσφερεται για συζητηση.Δεν ισχυρίστηκα οτι τα λεγόμενα κάποιου δεν θα κρίνονται μετά το θάνατό του.
Ισχυρίζομαι ότι τόσο στη χριστιανική όσο και στην αρχαιοελληνική παράδοση το να βρίζεις κάποιον νεκρό ιδίως τη μέρα του θανάτου του θεωρείται ασέβεια και μάλιστα μεγάλη !!
Το να ασκεις κριτικη στα λεγομενα καποιου δεν αποτελει υβρη και βεβαιως η κριτικη δεν παιρνει ρεπό την ημερα του θανατου κανενος. Αντιθετως, εκεινη την ημερα προσφερεται για συζητηση.
Δεν είναι μαλλιά τα γένια !!
Σε τιποτα Αλεξ....Μονο θεωρειες για μαυρες τρυπες κτλ... Που παραμενουν θεωρειες αφου δεν μπορει να αποδειχτει τιποτα... Εγω προσωπικα δεν τον πηγαινα καθολου γτ οι αντιληψεις του ηταν επηρεασμενες απο την αναπηρεια του διοτι ενοιωθε ανημπορος... π.χ "δεν πρεπει να ερθουμε σε επαφη με εξωγηινους γτ θα μας αφανισουν ολους"...Δεν μπορουσε να σκεφτει οτι το αν θα αφανιστουμε εξαρταται απο το τεχνολογικο επιπεδο των εξωγηινων...Αν οι εξωγηινοι χρειαζονται πρωτες υλες θα αφανιστουμε... Αν εχουν λυσει ολα τα προβληματα τους,εχουν απειρη ενεργεια και δεν χρειαζονται τιποτα απο κανεναν,ποιος ο λογος να σε αφανισει καποιος???Με ολο τον "σεβασμο" λοιπον στον συγκεκριμενο επιστημονα.
Τεραστιος ναι. Μεγαλος επιστημονας ναι. Καθηγητης απο τους λιγους ναι.
Αλλά πειτε μου κατι.
Υπαρχει κατι, απο ολη την ΤΕΡΑΣΤΙΑ και ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ εργασια του,
που να βελτιωσε εστω και στο ελαχιστο τη ζωη εστω και ΕΝΟΣ ανθρωπου πανω στη γη?
Ο Εντισον μας εδωσε το ρευμα. Ο Φλεμινγκ την πενικιλινη. Λεω ετσι προχειρα δύο παραδειγματα. Βελτιωσαν την ζωη του ανθρωπου.
Ο Χωκινγκ σε τι βελτιωσε τη ζωη των ανθρωπων του πλανητη με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιστημονικη του καταρτιση και εργασια?
Ρωτω απολυτως σοβαρα.
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει πως δουλεύει η επιστήμη και τη σχέση της με τη τεχνολογία.Με ολο τον "σεβασμο" λοιπον στον συγκεκριμενο επιστημονα.
Τεραστιος ναι. Μεγαλος επιστημονας ναι. Καθηγητης απο τους λιγους ναι.
Αλλά πειτε μου κατι.
Υπαρχει κατι, απο ολη την ΤΕΡΑΣΤΙΑ και ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ εργασια του,
που να βελτιωσε εστω και στο ελαχιστο τη ζωη εστω και ΕΝΟΣ ανθρωπου πανω στη γη?
Ο Εντισον μας εδωσε το ρευμα. Ο Φλεμινγκ την πενικιλινη. Λεω ετσι προχειρα δύο παραδειγματα. Βελτιωσαν την ζωη του ανθρωπου.
Ο Χωκινγκ σε τι βελτιωσε τη ζωη των ανθρωπων του πλανητη με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιστημονικη του καταρτιση και εργασια?
Ρωτω απολυτως σοβαρα.
XAXAXAXA καλο αυτο, δεν το ειχα ξανακουσει
Κατσε ρε τύπε, εσυ δηλαδη τι κατανοησες για τη φυση εξαιτιας του Χωκινγκ? Συγκεκριμενα. Σε τι εχεις γινει προσωπικα σοφοτερος και αρα καλυτερος?Μάλλον δεν έχεις καταλάβει πως δουλεύει η επιστήμη και τη σχέση της με τη τεχνολογία.
Αν ο maxwell δεν είχε θεμελιώσει θεωρητικά τους νόμους του ηλεκτρομαγνητισμού ο Εντισον δεν θα εφτιαχνε ποτέ τον λαμπτήρα.
Μήπως ήταν λοιπόν "άχρηστος" ο "θεωρητικός" maxwell ?? Επειδή η θεωρία του δεν βρήκε άμεσα εφαρμογή ?? Η απάντηση είναι νομίζω προφανής.
Οι κατακτήσεις της επιστήμης μετατρέπονται μέσω της τεχνολογίας σε χρήσιμες για τον άνθρωπο εφαρμογές. Συνήθως ομως αυτό γίνεται σε δεύτερο χρόνο.
Επιστήμη και τεχνολογία είναι προφανώς αλληλένδετες και εξίσου σημαντικές. Η μία "τρέφει" την άλλη.
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος συνέβαλε αποφασιστικά στη κατανόηση της φύσης από τον άνθρωπο. Η προσφορά του είναι αναμφισβήτητη.
Το πώς θα "μεταφραστεί" σε χρηστικές εφαρμογές θα το δείξει ο χρόνος.