Νέα

RIP -Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ από επίθεση Κροατών στην ΟΠΑΠ Arena

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.363
Πόντοι
5.595
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.853
Πόντοι
3.656

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Aντε ρε, υπαρχουν γονεις?
Και τι λενε στην επιστολη?
Ζητανε ταπεινα συγνωμη που τα βλασταρια τους, ταξιδεψαν 1.500 χιλιομετρα για να παραστησουν τους μαγκες? Εκφραζουν την ειλικρινη τους μετανοια που ανεθρεψαν θρασυδειλα φασισταριά?
Και τωρα βαζουν την μαμα οι μεγαλοι αγωνιστές να ζηταει επιεικεια?

Για να το λέει ο ψηλός,έτσι θα'ναι...
Γραφικός εχει καταντησει πια

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
Aντε ρε, υπαρχουν γονεις?
Και τι λενε στην επιστολη?
Ζητανε ταπεινα συγνωμη που τα βλασταρια τους, ταξιδεψαν 1.500 χιλιομετρα για να παραστησουν τους μαγκες? Εκφραζουν την ειλικρινη τους μετανοια που ανεθρεψαν θρασυδειλα φασισταριά?
Και τωρα βαζουν την μαμα οι μεγαλοι αγωνιστές να ζηταει επιεικεια?

Γραφικός εχει καταντησει πια
Δεν θα περάσει ο φασισμός..
Ελλάδα @@@.0
:confused::confused::confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Εδώ που τα λέμε δεν ξέρω αν στέκει σύλληψη 100 ανθρώπων για μια δολοφονία όπως και ότι αν ήταν γάλλοι ας πούμε οι οπαδοί δεν παίζει να τους έβαζαν όλους μέσα. Τώρα σου λέει την βαλκανική πλέμπα θα την πάμε γαμιόντας για το πολιτικό κόστος και επειδή ο κόσμος στα σόσιαλ και τα μμε δικάζει πως τους αφήσαμε να φτάσουν άρα τώρα δείξε δήθεν πηγμή.
Αν ήταν 100 Γάλλοι θα τους είχαν μαζέψει οι ίδιοι και θα ζούσαν τώρα τον πρωκτικό έρωτα στην φυλακή της La Santé....

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
  • Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.178
Πόντοι
206
Ο κούγιας ειπε στις ειδήσεις , οτι ο μαικ ,3 φορές εκανε ντου στους ΚροατοΠαναθ/κους, οποτε στη προκειμένη περίπτωση εαν ο μαικ ειχε ακολουθήσει το ρητό , ´´του φευγάτου η μανα δεν έκλαψε ποτέ´´ θα ειχε γλιτώσει

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Διαβάζοντας πρόχειρα, τα αποδιδόμενα εγκλήματα στους συλληφθέντες είναι (πλην ανθρωποκτονίας) τα εξής:
Εγκληματική οργάνωση, Έκρηξη, Κατοχή εκρηκτικών υλών, Διατάραξη κοινής ειρήνης, Επικίνδυνη σωματική βλάβη, τετελεσμένη και σε απόπειρα, από κοινού κατά συρροή, Φθορά ξένης ιδιοκτησίας, Βιοπραγία (αδίκημα του αθλητικού νόμου ), Παράνομη οπλοφορία, Οπλοχρησία, Κατοχή φωτοβολίδων.

Αν συντρέχουν οι προϋποθέσεις προφυλάκισης; συντρέχουν και παρασυντρέχουν κατά το γράμμα του νόμου βάσει των δεδομένων της περίπτωσης, απλά πιστεύω πως αν δεν υπήρχε θάνατος θα ήταν διαφορετική η αντιμετώπιση σε ποινικό πλαίσιο.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.747
Πόντοι
2.356
Αν είχαν κλείσει ραντεβού για ξύλο είναι ίδιο με την περίπτωση Φιλόπουλου
Οπότε τι; Λέμε συλληλητηρια στους μπαχαλους που σκοτώνονται σε πεσιματικες και καταδρομικες αλλά όχι σε αυτούς που σκοτώνονται σε ραντεβού;
Να ρωτήσω κάτι άλλο.
Στη μάνα του Βούλγαρου που απλά έπινε τον καφέ του και τον σάπισαν στο ξυλο και μετά περασαν από πάνω του με αυτοκίνητο τα παοκια, για να τον αποτελειώσουν, είπε συλληπητηρια;

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Οπότε τι; Λέμε συλληλητηρια στους μπαχαλους που σκοτώνονται σε πεσιματικες και καταδρομικες αλλά όχι σε αυτούς που σκοτώνονται σε ραντεβού;
Να ρωτήσω κάτι άλλο.
Στη μάνα του Βούλγαρου που απλά έπινε τον καφέ του και τον σάπισαν στο ξυλο και μετά περασαν από πάνω του με αυτοκίνητο τα παοκια, για να τον αποτελειώσουν, είπε συλληπητηρια;
Απλά έπιναν τον καφέ τους αλλά απλά πριν λίγες μέρες είχαν αφήσει αναίσθητους κάποιους του ΠΑΟΚ στη Νέα Κρήνη.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ο κούγιας ειπε στις ειδήσεις , οτι ο μαικ ,3 φορές εκανε ντου στους ΚροατοΠαναθ/κους, οποτε στη προκειμένη περίπτωση εαν ο μαικ ειχε ακολουθήσει το ρητό , ´´του φευγάτου η μανα δεν έκλαψε ποτέ´´ θα ειχε γλιτώσει
Ήταν εκει και το ειδε ο Αλεξης? Καλα, τον πιστευετε? Στις 5 κουβεντες του, οι 6 ειναι ψεματα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.318
Πόντοι
22.266

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.005
Πόντοι
2.606
Να ρωτήσω κάτι άλλο.
Ο τσουκαλάς δεν είναι το γραφείο τύπου της 7 ούτε τον έχουν ορίσει εκπρόσωπο μπορει να είπε μπορεί και να μην είπε όσοι σκοτώνονται χωρις να φταίνε δεν μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι με αυτούς που πάνε γυρεύοντας

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Το είχα γραψει πριν 15 χρόνια,το ξαναθυμίζω στους νεότερους...
1984 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-2 στη Φιλαδέλφεια με το Σίγγα να μας ισοφαρίζει με ένα περίεργο ψηλοκρεμαστό σουτ στο ΄92!! Είμαι απέναντι από τη σκεπαστή στο πέταλο,το οποίο φιλοξενεί και τους Παοκτζήδες-ήταν διαφορετικά τότε-.18 χρονών εγώ έχω σαλτάρει με την ισοφάριση ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ είμαι στην πάνω αριστερή γωνία του πετάλου και βρίζω την τύχη μας και τους Παοκτζήδες σε έναν καμπαρντινάτο καλοβαλμένο κύριο ο οποίος με ακούει.Κατεβαζω καντήλια εγώ,είμαστε οι δύο μας στη γωνία πάνω,δε μας βλέπει κανείς κι εγώ το χαβά μου,βούλγαροι,τις μάνες σας κλπ μαλακίες.Και τότε γυρίζει ο τύπος και μου λέει: "Φίλε ηρέμησε ΄ και ταυτόχρονα ανοιγει την καμπαρντινα και μου δείχνει μία φαλτσέτα 10 πόντων.Συνεχίζει, "Δεν μας βλέπει κανείς,θα μπορούσα να σε ξεκοιλιάσω και να μην μας πάρουνε χαμπάρι,γιατί βρίζεις,τι σου φταίνε οι μάνες ΜΑΣ,εγώ είμαι βούλγαρος όπως λες και το σουγιά το έχω για αυτοπροστασία και μόνο ...". Παιδια αυτό ήταν,από τότε το παραμικρό για κανέναν και για τίποτα,έχουν περάσει 23 χρόνια και δεν ξεχνάω τα λόγια του γιατί μου χτύπησαν νωρίς το καμπανάκι...
Στα τωρινά τωρα,ουτε ραντεβού υπήρχε,ούτε οι δικοί μας ειχαν οργανωθεί,ουτε Κροάτες μαχαιρωμένοι υπαρχουν-με αυτο το τελευταίο ειδικα σηκώνω τα χερια ψηλά...
Οι φασίστες βρηκαν προσφορο εδαφος στο μπουρδέλο μας-οι ζηταδες λεει τους πηγαιναν ...συνοδεία!!-συναντηθηκαν με μερικα φασιστακια των βαζελων από την παλιά ΝΟΠΟ,τους εδειξαν τα κατατόπια,τους εξοπλισαν κιολας κι εγινε ότι εγινε.Δεν αποκλειω να υπηρχαν μερικοι δικοι μας οργανωμενοι για περιφρούρηση ή για να δουνε την προπονηση των κροατών αλλα ραντεβου δεν...

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
680
Πόντοι
4.255
μολις τωρα το ΣΚΑΙ εδειξε τον συγχωρεμενο Μιχαλη(λεει ο ΣΚΑΙ οτι αυτος ειναι) με κρανος και κουκουλα να ειναι με τους οπαδους της ΑΕΚ στα επεισοδια!!!και τον δειχνει και στο περιπτερο φορωντας κουκουλα να πηγαινει πισω στα ψυγεια και να κρυβεται και οι ανθρποι εκει να προσπαθουν να καταλαβουν τι γινεται!!!!

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
μολις τωρα το ΣΚΑΙ εδειξε τον συγχωρεμενο Μιχαλη(λεει ο ΣΚΑΙ οτι αυτος ειναι) με κρανος και κουκουλα να ειναι με τους οπαδους της ΑΕΚ στα επεισοδια!!!και τον δειχνει και στο περιπτερο φορωντας κουκουλα να πηγαινει πισω στα ψυγεια και να κρυβεται και οι ανθρποι εκει να προσπαθουν να καταλαβουν τι γινεται!!!!
Αθάνατος ο νεκρός.

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.178
Πόντοι
206
Ραντεβου θανάτου ήταν …. Ολοι γνώριζαν
Οπως ραντεβου θανάτου ήταν παο Άγιαξ vs Aek + κατι άλλοι αλλοδαποί στη λ. Αλεξάνδρας , ευτυχως χωρις νεκρό απο τις φωτοβολίδες ευθείας βολής

Οι αστυνομικοί με τους φακούς πρεπει να λογοδοτήσουν
Εαν πέταγαν ενα δυο δακρυγόνΑ θα σκορπάγαν οι εισβολείς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom