Το είχα γραψει πριν 15 χρόνια,το ξαναθυμίζω στους νεότερους...
1984 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-2 στη Φιλαδέλφεια με το Σίγγα να μας ισοφαρίζει με ένα περίεργο ψηλοκρεμαστό σουτ στο ΄92!! Είμαι απέναντι από τη σκεπαστή στο πέταλο,το οποίο φιλοξενεί και τους Παοκτζήδες-ήταν διαφορετικά τότε-.18 χρονών εγώ έχω σαλτάρει με την ισοφάριση ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ είμαι στην πάνω αριστερή γωνία του πετάλου και βρίζω την τύχη μας και τους Παοκτζήδες σε έναν καμπαρντινάτο καλοβαλμένο κύριο ο οποίος με ακούει.Κατεβαζω καντήλια εγώ,είμαστε οι δύο μας στη γωνία πάνω,δε μας βλέπει κανείς κι εγώ το χαβά μου,βούλγαροι,τις μάνες σας κλπ μαλακίες.Και τότε γυρίζει ο τύπος και μου λέει: "Φίλε ηρέμησε ΄ και ταυτόχρονα ανοιγει την καμπαρντινα και μου δείχνει μία φαλτσέτα 10 πόντων.Συνεχίζει, "Δεν μας βλέπει κανείς,θα μπορούσα να σε ξεκοιλιάσω και να μην μας πάρουνε χαμπάρι,γιατί βρίζεις,τι σου φταίνε οι μάνες ΜΑΣ,εγώ είμαι βούλγαρος όπως λες και το σουγιά το έχω για αυτοπροστασία και μόνο ...". Παιδια αυτό ήταν,από τότε το παραμικρό για κανέναν και για τίποτα,έχουν περάσει 23 χρόνια και δεν ξεχνάω τα λόγια του γιατί μου χτύπησαν νωρίς το καμπανάκι...
Στα τωρινά τωρα,ουτε ραντεβού υπήρχε,ούτε οι δικοί μας ειχαν οργανωθεί,ουτε Κροάτες μαχαιρωμένοι υπαρχουν-με αυτο το τελευταίο ειδικα σηκώνω τα χερια ψηλά...
Οι φασίστες βρηκαν προσφορο εδαφος στο μπουρδέλο μας-οι ζηταδες λεει τους πηγαιναν ...συνοδεία!!-συναντηθηκαν με μερικα φασιστακια των βαζελων από την παλιά ΝΟΠΟ,τους εδειξαν τα κατατόπια,τους εξοπλισαν κιολας κι εγινε ότι εγινε.Δεν αποκλειω να υπηρχαν μερικοι δικοι μας οργανωμενοι για περιφρούρηση ή για να δουνε την προπονηση των κροατών αλλα ραντεβου δεν...