Νέα

RIP -Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ από επίθεση Κροατών στην ΟΠΑΠ Arena

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506
Ο Τσουκαλάς δεν είναι απλά κάποιος που κάνει εκπομπή. Είναι κομμάτι της 7. Και οχι τυχαίο.
Η θύρα του έχει το μαχαίρι προέκταση του χεριού της.
Ο πλαϊνός του το Ουφάκι, δεν ήταν τότε στην ομάδα που έκαναν τη καταδρομική μοιράζοντας μαχαιριές στη Rainbow στο Μπραχάμι; Το 'χε οργανώσει ο μεγάλος αδελφός του το σκηνικό. Τί να λέμε για τους μαλάκες... Παίζανε με κέρατα, όταν αυτά ήταν αγνωστη λέξη στη χουλιγναναρία.

Τελευταία τροποποίηση:

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Όταν χειροκροτείς πριν λίγα χρόνια μαχαιρωματα με νεκρούς
είναι το λιγότερο αηδιαστικό να προσποιείσαι την θλιμμένη χήρα για κάποιον
που όντως στα αρχιδια σου...
Στην υποκριτική μετεξεταστεοι οι τηλε-χουλιγκανοι λοιπόν...
Πάμε παρακάτω...
Έχω υπάρξει θύμα γηπεδικης αν λέγεται έτσι βίας και είναι χάλια συναίσθημα...
Νοσοκομεία,αξονικές στο κεφάλι,χάπια για να γλυτώσω επιληπτικά επεισόδια και το κλάμα
της μάνας μου να με στοιχειώνει...
Η ζωή είναι ωραία συμπέρασμα...
Και η ομάδα μου επίσης...
Αν πεθάνω όμως δυστυχώς δεν θα μπορώ να παρακολουθήσω ούτε τα πανω της
αλλά ούτε και τα κάτω της...
Μην αφήνετε κανέναν πουτανας γιο να σας στερήσει ζωή και ελευθερία....
Οπαδισμος άλλο και έγκλημα άλλο...
Το να ακολουθείς και να υποστηρίζεις την ομάδα σου δεν σημαίνει να σκοτώνεις για την ομάδα σου...
Ούτε πρόκειται να πάρεις κάποιο τίτλο για τα κατορθώματα σου..
Αντιθέτως..
Τσιμπουκια και παρακάλια να δείτε από συνδέσμιτες αρχηγούς προκειμένου να μην μπούμε
μέσα...
Το φοβούνται το κάγκελο όπως ο διάολος το λιβάνι....
Γιατί βέβαια ξέρουν...
Γνωρίζουν τι παίζει μέσα...
Αλλά κάποιες φορές καλή ώρα όπως τώρα το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω...
Τώρα λοιπόν είναι αργά πλέον για τους χούλιγκανς της πουτσας αλλά ποτέ δεν είναι αργά
ώστε να μην υπάρξει άλλο θύμα της γηπεδικης βίας...
Καλά μυαλά σε όλους μας οπότε και ελαφρύ να είναι το χώμα που σκέπασε και αυτό το παιδί...

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
ο Άλεξ ψοφαει για καραμουζα

Δεν ήθελα να το γράψω μη με κατηγορήσουν για υπερβολή.

Περισσότερο θα τον πειράξει να σταματήσει ο κόσμος να του απαντάει, παρά τώρα που του την λένε.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.001
Πόντοι
2.606
Αυτά τα λέει ο Τάκης που έχει κάτι Παγκρατιώτες γαύρους πχ που τα μαχαίρια τα αφήνουν στην κουζίνα.
Υποκριτής, ελεεινός κιόλας.
Στη μάνα του Φιλόπουλου είπε ποτέ συλληπητηρια;
Γιατί πρέπει να πει συλλυπητήρια ? Η μάνα του Φιλιππουλου ανέθρεψε κανέναν επιστήμονα και τον χάσαμε? Ο φιλοπουλος ς τι πήγε να κάνει στην Παιανία? Ρε εμάς βρήκατε να λέτε τις μαλακιες σας ?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.255
Πόντοι
6.056
Όταν χειροκροτείς πριν λίγα χρόνια μαχαιρωματα με νεκρούς
είναι το λιγότερο αηδιαστικό να προσποιείσαι την θλιμμένη χήρα για κάποιον
που όντως στα αρχιδια σου...
Στην υποκριτική μετεξεταστεοι οι τηλε-χουλιγκανοι λοιπόν...
Πάμε παρακάτω...
Έχω υπάρξει θύμα γηπεδικης αν λέγεται έτσι βίας και είναι χάλια συναίσθημα...
Νοσοκομεία,αξονικές στο κεφάλι,χάπια για να γλυτώσω επιληπτικά επεισόδια και το κλάμα
της μάνας μου να με στοιχειώνει...
Η ζωή είναι ωραία συμπέρασμα...
Και η ομάδα μου επίσης...
Αν πεθάνω όμως δυστυχώς δεν θα μπορώ να παρακολουθήσω ούτε τα πανω της
αλλά ούτε και τα κάτω της...
Μην αφήνετε κανέναν πουτανας γιο να σας στερήσει ζωή και ελευθερία....
Οπαδισμος άλλο και έγκλημα άλλο...
Το να ακολουθείς και να υποστηρίζεις την ομάδα σου δεν σημαίνει να σκοτώνεις για την ομάδα σου...
Ούτε πρόκειται να πάρεις κάποιο τίτλο για τα κατορθώματα σου..
Αντιθέτως..
Τσιμπουκια και παρακάλια να δείτε από συνδέσμιτες αρχηγούς προκειμένου να μην μπούμε
μέσα...
Το φοβούνται το κάγκελο όπως ο διάολος το λιβάνι....
Γιατί βέβαια ξέρουν...
Γνωρίζουν τι παίζει μέσα...
Αλλά κάποιες φορές καλή ώρα όπως τώρα το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω...
Τώρα λοιπόν είναι αργά πλέον για τους χούλιγκανς της πουτσας αλλά ποτέ δεν είναι αργά
ώστε να μην υπάρξει άλλο θύμα της γηπεδικης βίας...
Καλά μυαλά σε όλους μας οπότε και ελαφρύ να είναι το χώμα που σκέπασε και αυτό το παιδί...
ωραίος !!!!!

φιλαράκι μου Παόκι από Αθήνα ,γλύτωσε από του χάρου τα δόντια στη γαλλία , ξώφαλτση μαχαιριά 34 ράμματα στο στήθος,
τότε που κάποιοι υποκριτές ψάχνανε και δίνανε τους παοκτζήδες στους μαροκοαλγερινούς και φώναζαν σεξ κ βία κ στη μασσαλία ..
θα τα ξέρεις τα σκηνικά ...

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.747
Πόντοι
2.356
Γιατί πρέπει να πει συλλυπητήρια ? Η μάνα του Φιλιππουλου ανέθρεψε κανέναν επιστήμονα και τον χάσαμε? Ο φιλοπουλος ς τι πήγε να κάνει στην Παιανία? Ρε εμάς βρήκατε να λέτε τις μαλακιες σας ?
Ότι πηγαν να κάνουν κι οι δικοί σας. Τις μαλακίες τις λέτε εσείς μέσω του Τάκη. Εγώ δεν είμαι υποκριτής. Ξέρω ότι όποιος ψάχνεται ρισκάρει να του τύχει η στραβή. Οπότε δε θα το παίξω ότι πέφτω από τα σύννεφα.
Στη μάνα του Ρουσσάκη είπε συλληπητηρια;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.001
Πόντοι
2.606
Ότι πηγαν να κάνουν κι οι δικοί σας. Τις μαλακίες τις λέτε εσείς μέσω του Τάκη. Εγώ δεν είμαι υποκριτής. Ξέρω ότι όποιος ψάχνεται ρισκάρει να του τύχει η στραβή. Οπότε δε θα το παίξω ότι πέφτω από τα σύννεφα.
Ποιος είναι ο Ρουσάκης ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ο Κροάτης προεδρος παντως,σημερα ειπε πως εξέπνευσε η διορία των πεντε νόμιμων ημερων κράτησης των 100 αποβρασμάτων απο την ελληνικη πλευρα και πως εαν δεν αφεθούν ελεύθεροι θα απαντησει με κυρωσεις προς την Ελλαδα.

Για τον χαμό του ελληνα φιλάθλου,δεν απαντησε διοτι τα αιτια δεν εχουν διαλευκανθεί ακομη.

Καρπαζοεισπράκτορες κατάντησε η Ελλαδα 2.0 ρε φούστη μου.Έμαθαν πως γαμιομαστε,πλάκωσαν κ οι γυφτοι
Δεν σε καταλαβαινω ρε φιλε.
Επειδη ο Κροατης προεδρος επελεξε να ειναι προκλητικος, αυτο σημαινει οτι εμεις φαγαμε καρπαζια?
Δηλαδη καθε φορα που βγαζουμε ανακοινωση για τον Μπελέρη, τρωει καρπαζια η Αλβανια? Τι ειναι αυτα που λετε επιτελους? Γουσταρετε να νιωθετε οτι σας γαμανε απο το πουθενα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τον Ρουμπέτη εννοεις?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756
Flash Flashing GIF

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ελληναράδες του μπου κομ.
Κραταει η Αλβανια τον Μπελερη, βγαζουμε ανακοινωσεις, "τρωμε καρπαζιες απο την Αλβανια και βγαζουμε απλως ανακοινωσεις".
Κραταει η Ελλαδα τους Κροατες και ο Κροατης προεδρος βγαζει ανακοινωσεις, "Τρωμε καρπαζιες απο την Κροατία που βγαζει ανακοινωσεις".

Ρε δεν πατε καλα. Καθολου

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
Δεν τα βλέπω καλά τα φασιστάκια...
Τα παιδιά μες τα κελιά περιμένουν με λουλούδια..

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Εδώ που τα λέμε δεν ξέρω αν στέκει σύλληψη 100 ανθρώπων για μια δολοφονία όπως και ότι αν ήταν γάλλοι ας πούμε οι οπαδοί δεν παίζει να τους έβαζαν όλους μέσα. Τώρα σου λέει την βαλκανική πλέμπα θα την πάμε γαμιόντας για το πολιτικό κόστος και επειδή ο κόσμος στα σόσιαλ και τα μμε δικάζει πως τους αφήσαμε να φτάσουν άρα τώρα δείξε δήθεν πηγμή.

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.241
Πόντοι
206
Εδώ που τα λέμε δεν ξέρω αν στέκει σύλληψη 100 ανθρώπων για μια δολοφονία όπως και ότι αν ήταν γάλλοι ας πούμε οι οπαδοί δεν παίζει να τους έβαζαν όλους μέσα. Τώρα σου λέει την βαλκανική πλέμπα θα την πάμε γαμιόντας για το πολιτικό κόστος και επειδή ο κόσμος στα σόσιαλ και τα μμε δικάζει πως τους αφήσαμε να φτάσουν άρα τώρα δείξε δήθεν πηγμή.
Οι κατηγορίες δεν αφορούν μόνο τη δολοφονία, μια χαρά στέκει

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Οι κατηγορίες δεν αφορούν μόνο τη δολοφονία, μια χαρά στέκει
Ναι εντάξει στέκει νομικά από την στιγμή που ήρθαν για να τα σπάσουν και να δείρουν μαζεύεις και χίλιους αν θες αλλά αν είχε μέινει εκεί το πράγμα και δεν είχαμε νεκρό σιγά μην είχαν μαζέψει εκατό + άτομα.

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.241
Πόντοι
206
Ναι εντάξει στέκει νομικά από την στιγμή που ήρθαν για να τα σπάσουν και να δείρουν μαζεύεις και χίλιους αν θες αλλά αν είχε μέινει εκεί το πράγμα και δεν είχαμε νεκρό σιγά μην είχαν μαζέψει εκατό + άτομα.
Θα τα είχαν μαζέψει, οταν τους μάζεψαν δεν ήξεραν καν ότι υπήρχε νεκρός.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.110
Πόντοι
456
Θα τα είχαν μαζέψει, οταν τους μάζεψαν δεν ήξεραν καν ότι υπήρχε νεκρός.
Όπως μαζεύουν μαζικά όσους συλλαμβάνουν σε διαδηλώσεις με επεισόδια. Στάνταρ αντιμετώπιση, ώστε να ταυτοποιηθούν όσοι πιθανόν εμπλέκονται σε αδικήματα του ποινικού κώδικα.
Κάποιοι προφυλακίζονται, οι περισσότεροι αφήνονται ελεύθεροι, αφού απαγγελθούν κατηγορίες...
η διαφορά είναι οτι εδώ μιλάμε για ανθρωποκτονία και, όλοι οι συλληφθέντες είναι εξ'ίσου ύποπτοι για το έγκλημα. Μέχρι να ξεκαθαρίσει (αν ξεκαθαρίσει) ποιός είναι ο δολοφόνος, όλοι είναι ύποπτοι για κακούργημα, και για όλους ανεξαιρέτω;ς ισχύει η πιθανότητα να προσπαθήσουν να διαφύγουν στο εξωτερικό. Οπότε, η μαζική προφυλάκιση είναι αναγκαία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom