Νέα

RIP -Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ από επίθεση Κροατών στην ΟΠΑΠ Arena

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.834
Πόντοι
2.306
Έχει μεγάλη πλάκα που κάποιοι πιστεύετε ότι οι οργανωμένοι όλων των ομάδων, είναι και ταυτόχρονα οπαδοί. Οι κεφαλές τους είναι απόλυτα ελεγχόμενοι από την εξουσία και οι υπόλοιποι ο μισθοφορικός τους στρατός.
Σημ: Μην με αμφισβητήσετε, διότι γνωρίζω πολλά...
Αν ειναι οπως τα λες τοτε μιλαμε για τασεις αυτονομησης δεδομενου οτι η εξουσια δεν νομιζω να το ηθελε το προχτεσινο.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.555
Πόντοι
3.556
Έχει μεγάλη πλάκα που κάποιοι πιστεύετε ότι οι οργανωμένοι όλων των ομάδων, είναι και ταυτόχρονα οπαδοί. Οι κεφαλές τους είναι απόλυτα ελεγχόμενοι από την εξουσία και οι υπόλοιποι ο μισθοφορικός τους στρατός.
Σημ: Μην με αμφισβητήσετε, διότι γνωρίζω πολλά...
σε αμφισβητούμε τύπε :wanker::wanker::wanker::headbaning2::headbaning2::headbaning2:

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.324
Πόντοι
2.036
Αν ειναι οπως τα λες τοτε μιλαμε για τασεις αυτονομησης δεδομενου οτι η εξουσια δεν νομιζω να το ηθελε το προχτεσινο.
Ακριβώς αυτό είναι το λάθος που κάνετε οι περισσότεροι. Νομίζετε ότι σε κάτι τέτοια τραγικά γεγονότα, απουσιάζουν αυτοί που ρυθμίζουν τις τύχες μας. Μπορώ να σου πω ένα πράγμα αλλά όχι περισσότερα. Μετά από ένα τραγικό συμβάν, ψάξε καλά όμως, την δραστηριότητα της εξουσίας...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

σε αμφισβητούμε τύπε :wanker::wanker::wanker::headbaning2::headbaning2::headbaning2:
Κανένα πρόβλημα. Καλή καρδιά...

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.834
Πόντοι
2.306
Ακριβώς αυτό είναι το λάθος που κάνετε οι περισσότεροι. Νομίζετε ότι σε κάτι τέτοια τραγικά γεγονότα, απουσιάζουν αυτοί που ρυθμίζουν τις τύχες μας. Μπορώ να σου πω ένα πράγμα αλλά όχι περισσότερα. Μετά από ένα τραγικό συμβάν, ψάξε καλά όμως, την δραστηριότητα της εξουσίας...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κανένα πρόβλημα. Καλή καρδιά...
Περιμένω που θα ‘ρθει ο Τσεφεριν

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.766
Πόντοι
12.756
Τέμπη, Τέμπη, οικισμός, Τέμπη

max von sydow exorcism GIF

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
461
Πόντοι
21
Δόξα τον Θεό όχι αλλά έχω κριτική σκέψη και λογική. Και σε ραντεβού θα πήγαινα τουλάχιστον 1 προς 1 και χωρις σαγιονάρες και όχι δίπλα στο γήπεδο μου. Ότι ήξεραν το είπε και ο Χατζηχρήστος, αλλά όταν του λέει η παε ότι παρακολουθούν τα από τα σύνορα δεν πιστεύει ότι θα φτάσουν στο γήπεδο μας.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι πάτε να βγάλετε το θύμα θύτη. Σε κάνα 6μηνο θα μας λέτε ότι εμείς τους καλέσαμε κιολας
Φιλε δεν εχεις ιδεα σορρυ αλλα δεν θα κατσω να ασχοληθω παραπανω και πολλα εγραψα πες οτι θες δεν με νοιαζει ουτως η αλλως παραδεχτηκες και εσυ οτι δεν κατεχεις και αυτο φαινεται.....
Μια χαρη μονο....Επειδη η μονη μου αναφορα στο θεμα ηταν μονο στο κομματι του αν το ξερανε η οχι μην με τσουβαλιαζεις με αλλους που πανε να βγαλουν το θυμα θυτη.....Εγραψα πριν οτι κριμα στο παιδι που εφυγε ολα τα αλλα ειναι να χουμε να λεμε οποτε μην μου γραφεις μαλακιες για ενα τοσο λεπτο ζητημα σε παρακαλω πολυ.....

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.324
Πόντοι
2.036
Δραστηροτητα της εξουσιας δεν ειπες? Δεν καλεσε ο Μητσοτακης τον προεδρο της ΟΥΕΦΑ? περιμενω να ψαξω.
Δεν μιλάω για τέτοια δραστηριότητα. Αυτό που αναφέρεις χρεώνεται ως προέκταση του αρχικού συμβάντος. Και μια και το ανέφερες, δεν θα μου έκανε εντύπωση ο Π/θ να ζήταγε από τον Τσεφερίν αποκλεισμό των Ελληνικών ομάδων για ένα ή δύο χρόνια. Και τότε να δεις γλέντια...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.766
Πόντοι
12.756
τον Μητσοτσκη ή τον Τσεφεριν?:confused:

Εδώ θα ήταν ο πρόεδρος ούτως η άλλως έχει το ματς . Αλλιώς τα αρχιδια μου θα καλούσε ο Κουλης , που βγαίνουν και όλα τα σαητ και λένε στην Αθήνα ο πρόεδρος της Ουεφα τον κάλεσε ο Κουλης για να δείξουν ότι έχει βαρύτητα ο μαλακας και να φάει σανο το πόπολο

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.834
Πόντοι
2.306
Δεν μιλάω για τέτοια δραστηριότητα. Αυτό που αναφέρεις χρεώνεται ως προέκταση του αρχικού συμβάντος. Και μια και το ανέφερες, δεν θα μου έκανε εντύπωση ο Π/θ να ζήταγε από τον Τσεφερίν αποκλεισμό των Ελληνικών ομάδων για ένα ή δύο χρόνια. Και τότε να δεις γλέντια...
Τοτε τυπε θα εβλεπες τη δραστηριοτητα της εξουσίας, της πραγματικης εξουσιας…
να πει στον Τσεφεριν ο Μητσοτακης για αποκλεισμο??
τι ακριβως θα του κανουν τα μεσα Μαρινακη Αλαφουζου??
σαν μην σε καταλαβαινω….

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.834
Πόντοι
2.306
Εδώ θα ήταν ο πρόεδρος ούτως η άλλως έχει το ματς . Αλλιώς τα αρχιδια μου θα καλούσε ο Κουλης , που βγαίνουν και όλα τα σαητ και λένε στην Αθήνα ο πρόεδρος της Ουεφα τον κάλεσε ο Κουλης για να δείξουν ότι έχει βαρύτητα ο μαλακας και να φάει σανο το πόπολο
Ετσι ειναι απλα πουλανε και καλα οτι φωναξε ο Μητσοτάκης τον Τσεφεριν να του κλασει τ’ αρχιδια

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.324
Πόντοι
2.036
Δραστηροτητα της εξουσιας δεν ειπες? Δεν καλεσε ο Μητσοτακης τον προεδρο της ΟΥΕΦΑ? περιμενω να ψαξω.
Δεν μιλάω για τέτοια δραστηριότητα. Αυτό που αναφέρεις χρεώνεται ως προέκταση του αρχικού συμβάντος. Και μια και το ανέφερες, δεν θα μου έκανε εντύπωση ο Π/θ να ζήταγε από τον Τσεφερίν αποκλεισμό των Ελληνικών ομάδων για ένα ή δύο χρόνια. Και τότε να δεις γλέντια
Τοτε τυπε θα εβλεπες τη δραστηριοτητα της εξουσίας, της πραγματικης εξουσιας…
να πει στον Τσεφεριν ο Μητσοτακης για αποκλεισμο??
τι ακριβως θα του κανουν τα μεσα Μαρινακη Αλαφουζου??
σαν μην σε καταλαβαινω….
Για την εξουσία μιλάς κι εσύ αλλά εγώ δεν είπα ότι θα γίνει. Εγώ το ανέφερα για τις προεκτάσεις του. Στην θέση του Π/θ θα το ζητούσα από τον λιμοκοντόρο που θα έρθει. Μπορείς να φανταστείς πόσους τόνους μπουγάδα μπορεί να ξεπλύνει μετά από ένα τέτοιο γεγονός; Για φαντάσου, για πόσο χρόνο θα το παίζουν τα μουνόπανα της τιβί;
Σημ: Για θυμήσου τι έγινε όταν σκοτώσανε τον Γρηγορόπουλο και σε χρόνο dt κάψανε την Αθήνα. Ποια μπουγάδα ξεπλύθηκε...

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.834
Πόντοι
2.306
Δεν μιλάω για τέτοια δραστηριότητα. Αυτό που αναφέρεις χρεώνεται ως προέκταση του αρχικού συμβάντος. Και μια και το ανέφερες, δεν θα μου έκανε εντύπωση ο Π/θ να ζήταγε από τον Τσεφερίν αποκλεισμό των Ελληνικών ομάδων για ένα ή δύο χρόνια. Και τότε να δεις γλέντια

Για την εξουσία μιλάς κι εσύ αλλά εγώ δεν είπα ότι θα γίνει. Εγώ το ανέφερα για τις προεκτάσεις του. Στην θέση του Π/θ θα το ζητούσα από τον λιμοκοντόρο που θα έρθει. Μπορείς να φανταστείς πόσους τόνους μπουγάδα μπορεί να ξεπλύνει μετά από ένα τέτοιο γεγονός; Για φαντάσου, για πόσο χρόνο θα το παίζουν τα μουνόπανα της τιβί;
Σημ: Για θυμήσου τι έγινε όταν σκοτώσανε τον Γρηγορόπουλο και σε χρόνο dt κάψανε την Αθήνα. Ποια μπουγάδα ξεπλύθηκε...
ναι αλλα στον γρηγοροπουλο πληρωνε η πλεμπα, εδω πληρωνουν τα γερα πορτοφολια…
δεν ξερω, δεν το βρίσκω εξυπνη κινηση
εκτιος αν εχουν κι αυτοι να ξεπλυνουν ( εχουν μεινει ταπι και αφραγκοι και πρεπει καπως να λακισουν)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.125
Πόντοι
5.506
περισσοτερο εσφαλμενη κινηση αυτη τη χρονικη στιγμη δεν μπορουσε να γινει…ιδιατερως η συσκεψη με ΟΥΕΦΑ και προεδρους των ΠΑΕ.
βουτυρο στο ψωμι των Κροατων που θα βγουν να ζητουν και τα ρεστα λεγοντας οτι ο Ελληνας πρωθυπουργος αναγνωριζει το εσωτερικο προβλημα βιας στα γηπεδα που εχει η Ελλαδα…
εγω τουλαχιστον αυτο θα εκανα στη θεση τους.
ενω επρεπε να θεσει θεμα εισβολης ξενων κακοποιων στοιχειων που καλυπτονται πισω απο το ποδοσφαιρο της Κροατιας εν προκειμενω.
Ξερει βεβαια οτι αν πει την αληθεια θα του πει η ΟΥΕΦΑ «και συ τι εκανες γι’ αυτο?»
και προτιμα να ξεφτυλισει και το (αθλιο ) Ελληνικο ποδοσφαιρο εναντι του αθλιοτερου κατα πολυ και φασιστικου Κροατικου ποδοσφαιρου.
ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι εχει στο μυαλο του και ποιος τον συμβουλευει.
Βαθυστοχαστη αναλυση.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom