Ghajnsielem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.538
- Πόντοι
- 446
Κροατία πρώην προάστιο της Κομμουνιστικής Γιουγκοσλαβίας όποτε αμόρφωτα και αναίσθητα ορκ. Μερίδιο ευθύνης έχει η Αστυνομία για το συμβαν αυτό.
Το γκέτο δεν είναι,τα Πατήσια ειναιΠου το βλέπεις το περιεργο
Και η αεκ εχει ΝΑΖΙ , το γκέτο κλαμπ που ειχαν σπάσει στο ξυλο το βουλευτή της αριστεράς
Στρατούλη οταν έπαιζε η ΑΕΚ με μια αλλη ομάδα στο ΟΑΚΑ νομίζω
Εκεί φαίνεται η διαφορά, τύπε. Η θεάρα είχε αρχίδια από σκυρόδεμα.Αυτό ακριβώς που λες...Ποιος θα πει όχι σε Μαρινάκη και λοιπούς...Γι αυτό έγραψα το χρήμα κινεί τον κόσμο.
Ναι ρε φίλε.... εδώ ο άλλος λέει ότι οι νεοναζί φασίστες της ντιναμο τα έκαναν πλακακια με αναρχικούς παναθηναικους για να σκοτώσουν ανθρώπους. καταλαβαίνεις την παράνοια που έχουν μερικοί στην κεφάλα τους;; να μου πεις φασίστες Κροάτες με φασίστες δικούς μας ,να το καταλάβω. αντιφα από εκεί με αντιφα δικούς μας ,πάλι να το καταλάβω. αλλά φασίστες από έξω με αντιφα από εδώ, μόνο και μόνο για να πούμε μια μαλάκια.....Που το βλέπεις το περιεργο
Και η αεκ εχει ΝΑΖΙ , το γκέτο κλαμπ που ειχαν σπάσει στο ξυλο το βουλευτή της αριστεράς
Στρατούλη οταν έπαιζε η ΑΕΚ με μια αλλη ομάδα στο ΟΑΚΑ νομίζω
το αυτο τις μαγκιες ξερουν σε ποιους πρναν να τις κανουν
Αν είχε χτυπηθεί δικός μας σήμερα δεν θα υπήρχε το νοσοκομείο ερυθρός σταυροςτο αυτο τις μαγκιες ξερουν σε ποιους πρναν να τις κανουν
Φίλε μου δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι όλη η Ευρώπη έχει ναζιστικοποιηθει? Δεν μιλάω για τον απλό κόσμο, μιλαω για τις ηγεσίες. Νομίζεις ότι ενδαιφερει την uefa αν οι οπαδοί της οποιαδήποτε ομάδας είναι ναζιστες? Στα @@ τους φίλε μου, δεν του νοιάζει καν.Ποιοι είναι οι ακροδεξιοί χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που σκότωσαν τον 29χρονο φίλο της ΑΕΚ
Πέρυσι οι Κροάτες «παρέλασαν» στο Μιλάνο χαιρετώντας ναζιστικά - Η δράση και η ιστορία τουςwww.protothema.gr
Οταν εχεις τετοια μπουμπουκια σαν οπαδους, αν δεν μπορεις να τους διαλυσεις, διαλυεσαι εσυ....
ο καταστηματαρχης εξω απο το γηπεδο ειχε πληροφοριες οτι θα ερθουν κροατες και η οριτζιναλ δεν ηξερε τιποτα ...Αν είχε χτυπηθεί δικός μας σήμερα δεν θα υπήρχε το νοσοκομείο ερυθρός σταυρος
Η Θάτσερ δεν ήταν ούτε είναι θεαρα. Άνοιξε και κανα βιβλίο ιστορίας και μη γράφεις αρλούμπες. Επίσης δεν τους πέταξε η Θάτσερ εκτός Ευρώπης, αλλιώς έγιναν τα πράγματα, το σανό που έχεις φάει έχει βγει από τα αυτιά σουΗ θεάρα η Maggie τους γάμησε τα πρέκια, τύπε. Πέταξε έξω από την Ευρώπη όλες τις ομάδες.
Επίσης το δικαστικό σύστημα στην Αγγλία, δεν είναι μπουρδέλο όπως στο αστείο Γιουνανιστάν. Χουλιγκάνοι-φασιστόμουτρα της Chelsea είχαν φάει ισόβια.
Εδώ όχι μόνο πρέπει να κλείσουν τους συνδέσμους, αλλά για 3 χρόνια να γίνονται τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών. Έχει τ' αρχίδια να το κάνει αυτό κανένας και ουσιαστικά να πει στον κάθε Μαρινάκη/Μελισσανίδη κλπ βάλε τα λεφτά που επένδυσες στον κώλο σου;
Ε;
Δεν δεχομαι υποδείξεις απο σάπιους φανατισμενουςΕίσαι ελεύθερος να οας αλλού...
Τζους
Μην είσαι μαλάκας.Τους μαζευεις ολους και τους πετάς για παντα μεσα σε μια φυλακη , βασικα χτιζεις σε ενα χωραφι στην θηβα ενα τσιμεντενιο κουτι χωρις παραθυρα , σαν αυτο που εχουν βαλει στο αντιδραστηρα του τσερνομπιλ , μονο μια πορτα , και τους πετας μεσα μεχρι να πεθανουν ή απο την ζεστη ή απο ασιτία.. σε 2 μηνες το πολυ θα εχουν ψοφησει ολοι, τσιμεντωνεις και την πορτα και τελειωσες
Σε καταδικάζουν ολες οι ανθρωπιστικές οργανωσεις , στ αρχιδια σου , πληρωνεις τα προστιμα και εισαι κομπλε
Επειδή είμαι κάποιας ηλικίας και μπορεί να μη θυμάμαι, για ενημέρωσέ με λοιπόν.Η Θάτσερ δεν ήταν ούτε είναι θεαρα. Άνοιξε και κανα βιβλίο ιστορίας και μη γράφεις αρλούμπες. Επίσης δεν τους πέταξε η Θάτσερ εκτός Ευρώπης, αλλιώς έγιναν τα πράγματα, το σανό που έχεις φάει έχει βγει από τα αυτιά σου
Μην είσαι μαλάκας.
Χρειάζεται μαθήματα μακρο-οικονομίας.
Χορηγείς ενδοφλέβια ένα κοκτέιλ φαρμάκων και σε 30secs έχει συναντήσει το κάθε καθήκι τον δημιουργό του.
Ούτε €1 per μπινέ δε θα μας κοστίσει.
Και μόνο που θα τους πετάξουν στη Θήβα αρκεί...χαρη θα τους κανεις με την ενδοφλεβια ..
θες να τους αφησεις εκει , να φανε ο ενας τον αλλον , να πινουν τα κατουρα τους
Τσιμεντο λεμε , ενα δωματιο τεραστιο και τους πετας μεσα, να χεζουν εκει που ζουνε , να κλαινε μερα νυχτα , να κοιτανε ποιος ειναι κοντα στο να πεθάνει για να τον φανε
Εικάζω ότι και η ορίτζιναλ ήξερε ότι έρχονται για αυτό είχε βάλει πιτσιρικάδες τριγύρω από το γήπεδο,δεν φανταζόταν ότι θα πάνε φιλαδελφεια νόμιζαν ότι θα γίνουν κάπου κεντρικαο καταστηματαρχης εξω απο το γηπεδο ειχε πληροφοριες οτι θα ερθουν κροατες και η οριτζιναλ δεν ηξερε τιποτα ...
Πάντως είχε ακουστεί αυτό ότι θα γίνει.....