captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 12.127
- Πόντοι
- 3.506
Σιγά μην τους κάνουν το βίο αβίωτο αν είναι σκληρά καρύδια.Στην μπουζου όμως που θα τους κάνουν τον βίο αβιοτο,θα το μετανιωσουν πίκρα..
Σιγά μην τους κάνουν το βίο αβίωτο αν είναι σκληρά καρύδια.Στην μπουζου όμως που θα τους κάνουν τον βίο αβιοτο,θα το μετανιωσουν πίκρα..
Παρε θεση ρε ΝΑΥΆΓΙΟ. Αστο διαλο κουλοσκυλοΑφου εισαι καλο παιδι γιατι θελεις να φαινεσαι μαλακας;
Τίποτα δεν επισκίασε. Δε μιλάμε για κόσμο που συχνάζει στη ΓΕΧΑ.Εαν δεν υπηρχε ο οπαδος που δολοφονηθηκε
Τοτε θα το γραφανε και θα γινοταν συνθημα πανο κλπ κλπ
Τωρα και αυτοι στραβωμενοι ειναι με τον χαμο του παιδιου δεν μπορουν να κανουν την οπαδικη προπαγανδα που θα γινοταν αν γλιτωνε
Αυτο επισκιασε τα παντα
που εισαι ρε αρχονταεβαλα Alex71 3η βαρδυα στους λαθρο και ταυτοχρονα πλυντηριο την κυβερνηση για την αποβαση των Κροατων που εφτασαν μεχρι Κρητη.
για να δουμε,πιστευω το χει
τύπε νασο αν ερθει και τα βρει σκούρα θα γραψει κανα σοτο οτι λογκαρε η κολομπιανα και πρεπει να τη πουλεψειεβαλα Alex71 3η βαρδυα στους λαθρο και ταυτοχρονα πλυντηριο την κυβερνηση για την αποβαση των Κροατων που εφτασαν μεχρι Κρητη.
Μην μου τον απασχολείς με μπούρδεςεβαλα Alex71 3η βαρδυα στους λαθρο και ταυτοχρονα πλυντηριο την κυβερνηση για την αποβαση των Κροατων που εφτασαν μεχρι Κρητη.
αστον για 2-3 πλυσεις τυπε μονο,να ριξει την ευθυνη στον Τιτο για την Φιλαδελφεια,να δωσει καμια οδηγια να μην πηγαινουμε σε σκατογειτονιες και συνεχιζετεΜην μου τον απασχολείς με μπούρδες
Τον έχω εγώ βάρδια σε τeleskype για cybersex με τις κολομπιανες μας
Να σκάσετε από τη ζήλεια σας διότι κ κολομπιανες θα φέρουμε κ θα τις πηγαίνουμε γυρω γύρω από κέντροαστον για 2-3 πλυσεις τυπε μονο,να ριξει την ευθυνη στον Τιτο για την Φιλαδελφεια,να δωσει καμια οδηγια να μην πηγαινουμε σε σκατογειτονιες και συνεχιζετε
Μη βριζεις μανΠαρε θεση ρε ΝΑΥΆΓΙΟ. Αστο διαλο κουλοσκυλο
Μη τα ξαναλέμεΠαρε θεση ρε ΝΑΥΆΓΙΟ. Αστο διαλο κουλοσκυλο
ΚομΜΟΥΝΙστης εισαι και φαινεσαι.Μη τα ξαναλέμε
Άλεξ κ μπαρόκ κομμουνιστές
Το παίρνω επάνω μου για αυτό κ εγγυημένα πραγματα
Κμανιστης είμαι ....το παραδεχομαιΚομΜΟΥΝΙστης εισαι και φαινεσαι.
Αντε με το καλο και πορδομεταναστηςΚμανιστης είμαι ....το παραδεχομαι
Έλα ζηλειεςΑντε με το καλο και πορδομεταναστης
Στο σκαιπ κρυφα με την κΩλομπιανα.Έλα ζηλειες
Κ κμανιστης κ εθνικογαμιστης και κολομπιανος
Αλήθεια που είναι ο μπατζανακης σήμερα;;
Κωλομπιαμες πολύ μουναρεςΣτο σκαιπ κρυφα με την κΩλομπιανα.