Νέα

RIP -Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ από επίθεση Κροατών στην ΟΠΑΠ Arena

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.296
Πόντοι
12.756
Helloooo , 1 2 3 τεστ , φαινονται τα μηνυματα μου;;;;

:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

ρε τον ηλίθιο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν το ρώτησες ακριβώς έτσι
Τύπε, περιμενω. Το ρωτησα ακριβως ετσι ή οχι?
Και αφου το εγραψα ακριβως ετσι, γιατι πεταχτηκες να πεις με βεβαιοτητα το αντιθετο?
Σε πηρε κι εσενα ο πονος να κανεις τον κολαούζο του αλλουνού?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.838
Πόντοι
2.606
Ακριβώς ετσι.
Ενταξει ειμαστε?
Πήγες να σφάξεις με το βαμβάκι οπωσ είχες ξανακάνει με το αθηναικοσ ολυμπιακος που μου έβαλες βίντεο του 96 και εγώ μίλαγα για το 91 και έδειχνε το γήπεδο μισοάδειο χωρισ να κάνεις καμιά αναφορά και καλα σε τσάκωσα μετά βέβαια τσάκωσες τα παπαρια μου προπετη άντρα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πήγες να σφάξεις με το βαμβάκι οπωσ είχες ξανθιά με το αθηναικοσ ολυμπιακος που μου έβαλες βίντεο του 96 και εγώ μίλαγα για το 91 και έδειχνε το γήπεδο μισοάδειο χωρισ να κάνεις καμιά αναφορά και καλα σε τσάκωσα μετά βέβαια τσάκωσε τα παπαρια μου προπετη άντρα
Τρια πουλακια καθονται.
Χεσε μας ρε φιλε

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.823
Πόντοι
6.256
1691616069172.jpeg

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
Δεν ήξερα οτι πρέπει να συμφωνώ με κάποιον συνέχεια ανεξαρτήτως context. Κοιτά μη σε ξεσκισουν στο Σπλιτ και κλαις μετά μαλακακο

Δεν περίμενα και τπτ καλύτερο από εσένα, προφανως θα ρίξεις το φταίξιμο όπου ναναι εκτός από τους φονιαδες
Τύπος μου φαίνεσαι αρκετά επιθετικός και σε μεγάλη σύγχυση....αλλά θα στο κάνω απλό σε πενηνταρικα γιατί σε κόβω τελικά μεγάλο αετό....δεν ξέρω που πιστεύεις εσυ ότι ρίχνω το φταίξιμο αλλά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, τουλάχιστον για μένα....οι πουτανες της δυναμό,η ίδια η ομάδα ,όλες οι κροάτικες ομάδες ,η εθνική τους και γενικά ο λαός αυτής της χώρας είναι ένα μάτσο ρουφιάνοι και αμετανόητοι ναζί....την ευθύνη για το συμβάν την έχουν τα πουστοπαιδα της δυναμό -η ίδια η δυναμο που τους θρέφει και η άχρηστη ελληνική αστυνομία-κατεπεκταση η κυβέρνηση αχρήστων που μας έχει φορτωθεί.....αυτό που συνεβη είναι πέρα από κάθε τρελή φαντασία.....αυτά βέβαια αν και στα έκανα πενηνταρακια δεν είμαι σίγουρος ότι θα τα καταλάβεις γιατί μου φαίνεσαι τεζα μαλακας,αλλά δε θα μας βάλεις και ρετσινια ξεπλενη της κυβέρνησης και των φονιάδων επειδή είσαι εσύ μαλακας.....άντε παραπέρα τώρα κομπλεξικε....

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν θέλετε να τιμωρηθει η Ντιναμο ορισμένοι.

Επειδή θα περάσει η ΑΕΚ και θα πάρει φράγκα? Αν ήταν μπραγκα-ντιναμο θα ήσασταν οκ?

Επειδη δεν υπάρχει νομική βάση?

Σας αρέσει να σουλατσαρουν οι φασίστες σε όλοι την ευρωποι? Δεν μας φτάνανε οι δικοί μας δλδ να φέρουμε και από την Κροατία
Στα αρχιδια αν περάσει μπάι στον επόμενο γύρο,μας χαλάει όμως όταν υπάρχει ένα παιδί νεκρό να βγάζει η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωση για την κατάσταση του αετού και για το αν τα ντουβαρια έχουν πάθει ζημια,οπότε ναι το ότι έχουν κολλήσει να αποκλειστεί η Ντιναμό μοιάζει λίγο σικέ.
Η ΟΥΕΦΑ δεν θα αποκλεισει καμιά Ντιναμό,αν η ΑΕΚ τα εννοεί αυτά που λέει και δεν είναι παπάδες να μη κατέβει να παίξει,εκεί θα της βγάλω το καπέλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom