alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ακριβως ετσι το ρωτησα. Λοιπον?Δεν το ρώτησες ακριβώς έτσι
Ακριβως ετσι το ρωτησα. Λοιπον?Δεν το ρώτησες ακριβώς έτσι
Τύπε, περιμενω. Το ρωτησα ακριβως ετσι ή οχι?Δεν το ρώτησες ακριβώς έτσι
Πήγες να σφάξεις με το βαμβάκι οπωσ είχες ξανακάνει με το αθηναικοσ ολυμπιακος που μου έβαλες βίντεο του 96 και εγώ μίλαγα για το 91 και έδειχνε το γήπεδο μισοάδειο χωρισ να κάνεις καμιά αναφορά και καλα σε τσάκωσα μετά βέβαια τσάκωσες τα παπαρια μου προπετη άντραΑκριβώς ετσι.
Ενταξει ειμαστε?
Τρια πουλακια καθονται.Πήγες να σφάξεις με το βαμβάκι οπωσ είχες ξανθιά με το αθηναικοσ ολυμπιακος που μου έβαλες βίντεο του 96 και εγώ μίλαγα για το 91 και έδειχνε το γήπεδο μισοάδειο χωρισ να κάνεις καμιά αναφορά και καλα σε τσάκωσα μετά βέβαια τσάκωσε τα παπαρια μου προπετη άντρα
Γιατι? Εγω δεν θελω να σε διαγραψει5 χρονων ..... αντε 10 το πολυ ..
Να πουμε του Αντισθενη οτι εχει γραφτει ενας ανηλικος να τον διαγραψει
Στριμωχθηκες καλέ μου φίλε?Τρια πουλακια καθονται.
Χεσε μας ρε φιλε
#105 χρονων ..... αντε 10 το πολυ ..
Να πουμε του Αντισθενη οτι εχει γραφτει ενας ανηλικος να τον διαγραψει
Nαι. Αντε τωρα να σου πει μπραβο ο αλλοςΣτριμωχθηκες καλέ μου φίλε?
Μην μου λες τι να κάνω για να μην σου πω που να παςNαι. Αντε τωρα να αου πει μπραβο ο αλλος
Τύπος μου φαίνεσαι αρκετά επιθετικός και σε μεγάλη σύγχυση....αλλά θα στο κάνω απλό σε πενηνταρικα γιατί σε κόβω τελικά μεγάλο αετό....δεν ξέρω που πιστεύεις εσυ ότι ρίχνω το φταίξιμο αλλά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, τουλάχιστον για μένα....οι πουτανες της δυναμό,η ίδια η ομάδα ,όλες οι κροάτικες ομάδες ,η εθνική τους και γενικά ο λαός αυτής της χώρας είναι ένα μάτσο ρουφιάνοι και αμετανόητοι ναζί....την ευθύνη για το συμβάν την έχουν τα πουστοπαιδα της δυναμό -η ίδια η δυναμο που τους θρέφει και η άχρηστη ελληνική αστυνομία-κατεπεκταση η κυβέρνηση αχρήστων που μας έχει φορτωθεί.....αυτό που συνεβη είναι πέρα από κάθε τρελή φαντασία.....αυτά βέβαια αν και στα έκανα πενηνταρακια δεν είμαι σίγουρος ότι θα τα καταλάβεις γιατί μου φαίνεσαι τεζα μαλακας,αλλά δε θα μας βάλεις και ρετσινια ξεπλενη της κυβέρνησης και των φονιάδων επειδή είσαι εσύ μαλακας.....άντε παραπέρα τώρα κομπλεξικε....Δεν ήξερα οτι πρέπει να συμφωνώ με κάποιον συνέχεια ανεξαρτήτως context. Κοιτά μη σε ξεσκισουν στο Σπλιτ και κλαις μετά μαλακακο
Δεν περίμενα και τπτ καλύτερο από εσένα, προφανως θα ρίξεις το φταίξιμο όπου ναναι εκτός από τους φονιαδες
Οκ κολαούζεΜην μου λες τι να κάνω για να μην σου πω που να πας
Θα έφευγες...δεν είναι τα πολιτικά εδώΟκ κολαούζε
ΕφυγαΘα έφευγες...δεν είναι τα πολιτικά εδώ
Στάσου!
Στα αρχιδια αν περάσει μπάι στον επόμενο γύρο,μας χαλάει όμως όταν υπάρχει ένα παιδί νεκρό να βγάζει η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωση για την κατάσταση του αετού και για το αν τα ντουβαρια έχουν πάθει ζημια,οπότε ναι το ότι έχουν κολλήσει να αποκλειστεί η Ντιναμό μοιάζει λίγο σικέ.Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν θέλετε να τιμωρηθει η Ντιναμο ορισμένοι.
Επειδή θα περάσει η ΑΕΚ και θα πάρει φράγκα? Αν ήταν μπραγκα-ντιναμο θα ήσασταν οκ?
Επειδη δεν υπάρχει νομική βάση?
Σας αρέσει να σουλατσαρουν οι φασίστες σε όλοι την ευρωποι? Δεν μας φτάνανε οι δικοί μας δλδ να φέρουμε και από την Κροατία