Νέα

RIP -Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ από επίθεση Κροατών στην ΟΠΑΠ Arena

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Δεν εχω πειστεί οτι ηταν ραντεβου.

Το ξυλο στο γεφυρακι μάλλον ηταν ραντεβου . Βγηκαν τα μαχαιρια , διαλυθηκε η ομαδα των Αεκτζηδων και δεν ειχαν με ποιον να πλακωθουν οι βαζελοΚροατες και αρχισε η τσαρκα στις καφετεριες .

Εγω δεν εχω καταλαβει πως συνελαβαν 95 ατομα τα ΜΑΤ . Ατομικο τους ρεκόρ (ή μαλλον ΜΑΤομικο ) πρεπει να ειναι .
Επιασε και εναν Ελληνα η αστυνομια και αμεσως εβαλε τον Κουγια δικηγορο . Δεν τα εξηγησαν καλα στους Κροατες οι βάζελοι .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.223
Πόντοι
12.756
Σωστα, γιατι να ντρεπεται ενας δολοφονος? Πρεπει να ντρεπεται ο αστυνομικος που δεν τον συνελαβε. Ρε δεν γαμιομαστε λεω γω

Σε εχει βαρεσει η ζεστη στο κεφάλι , ξεκινα να αναβεις κλιματιστικο , θα σου πληρωσουμε εμεις το ρευμα
Δολοφονος δεν ειναι η Ντιναμο , που και παλι σε ειδοποιησε , σου εστειλε email , σε ειδποιησαν ολες χωρες που περασαν και εσυ βαρουσες μαλακία

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σε εχει βαρεσει η ζεστη στο κεφάλι , ξεκινα να αναβεις κλιματιστικο , θα σου πληρωσουμε εμεις το ρευμα
Δολοφονος δεν ειναι η Ντιναμο , που και παλι σε ειδοποιησε , σου εστειλε email , σε ειδποιησαν ολες χωρες που περασαν και εσυ βαρουσες μαλακία
Καποια στιγμη να ξεπερασεις το πνευμα αντιλογίας, ειναι δειγμα ανωριμοτητας

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.696
Πόντοι
9.931

Γίνονται και αλλού παρόμοια σκηνικά.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.948
Πόντοι
2.606
Το ξυλο στο γεφυρακι μάλλον ηταν ραντεβου . Βγηκαν τα μαχαιρια , διαλυθηκε η ομαδα των Αεκτζηδων και δεν ειχαν με ποιον να πλακωθουν οι βαζελοΚροατες και αρχισε η τσαρκα στις καφετεριες .

Εγω δεν εχω καταλαβει πως συνελαβαν 95 ατομα τα ΜΑΤ . Ατομικο τους ρεκόρ (ή μαλλον ΜΑΤομικο ) πρεπει να ειναι .
Επιασε και εναν Ελληνα η αστυνομια και αμεσως εβαλε τον Κουγια δικηγορο . Δεν τα εξηγησαν καλα στους Κροατες οι βάζελοι .
κι εγω κολλησα:think:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.223
Πόντοι
12.756
Καποια στιγμη να ξεπερασεις το πνευμα αντιλογίας, ειναι δειγμα ανωριμοτητας

Εχεις χαζεψει Αλεξ , οσο παει η κατασταση σου χειροτερευει
Αμα ειναι και σφαξει κανενας Ελληνας κρατικος υπαλληλος στην Βραζιλια καμιά πουτάνα δηλαδη θα μπει φυλακη ο Μητσοτακης ;
Εδω ρε μαλάκα γινεται της γαμιολας και οι αμεσα πολιτικοι προισταμενοι λες δεν εχουν καμία σχεση , και εδω μας λες οτι φταιει η Ντιναμό ;

Αποφασισε τι θα λες, η το ενα η το άλλο

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
Μια χαρα τα γραψανε
τους εχει παρει πρεφα ολη η ευρωπη τους κουτοπονηρους αεκτζηδες που θα θελαν να παρουν το παιχνιδι στα χαρτια με αφορμη ενα τραγικο συμβαν

και κατι ακομα, εγω ξερω οτι για να γινει μια συμπλοκη χρειαζονται δυο :confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.928
Πόντοι
6.256
ρε αγαμησου που θα με ταξινομησεις κιολας πουστρακι. δεν πηγαινε για σενα αυτο. για αλλο μαλακα πηγαινε. και εσυ μαλακας εισαι δηλαδη, απλα το συγκεκριμενο αλλου στοχευε. νταξει ειμαστε:coffee:?
Να πας να γαμηθεις εσυ καραγκιοζη....νταξει ειμαστε πισωγλεντζε.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.948
Πόντοι
2.606
Εχεις χαζεψει Αλεξ , οσο παει η κατασταση σου χειροτερευει
Αμα ειναι και σφαξει κανενας Ελληνας κρατικος υπαλληλος στην Βραζιλια καμιά πουτάνα δηλαδη θα μπει φυλακη ο Μητσοτακης ;
Εδω ρε μαλάκα γινεται της γαμιολας και οι αμεσα πολιτικοι προισταμενοι λες δεν εχουν καμία σχεση , και εδω μας λες οτι φταιει η Ντιναμό ;

Αποφασισε τι θα λες, η το ενα η το άλλο
τυπε τετοιες μαλακιες της αστυνομιας ειχαμε να δουμε απο την ομηρια της γκινακη απο τον ματει που μπουκαρε στο δωματιο ο βασιλοπουλος

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.928
Πόντοι
6.256
Ειπαμε τα εχει κανονισει απο χθες ο μαλακας ο γουρλοματης...Ελληνας ο δολοφονος ελευθεροι οι Κροατες.Ειναι τωρα μηνας να μπαινουμε σε διπλωματικα επεισοδια Αυγουστο μηνα που κανουμε διακοπες....

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.739
Πόντοι
2.306
τους εχει παρει πρεφα ολη η ευρωπη τους κουτοπονηρους αεκτζηδες που θα θελαν να παρουν το παιχνιδι στα χαρτια με αφορμη ενα τραγικο συμβαν

και κατι ακομα, εγω ξερω οτι για να γινει μια συμπλοκη χρειαζονται δυο :confused:
Οχι μονο το ματς τυπε. Τιμης ενεκεν τελικο CL.

• Χαχα
Αντιδράσεις: geoMan

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336

Γίνονται και αλλού παρόμοια σκηνικά.
καθολου παρομοιο το σκηνικο.
Στο ενα εχουμε κλοτσομπουνια μεταξυ οπαδων πριν το ματς.

Στο αλλο εχουμε ασταματητο κονβοι 1500χλμ, 1 ολοκληρη ημερα πριν το ματς, χωρις καν εισιτηρια για εκτος εδρας οπαδους, και νεκρο....

Σας ξαναλεω, ψαξτε την προσφατη (10-15 χρονια) ιστορια, δεν νομιζω να βρειτε παρομοιο περιστατικο. 150ατομα, τοση μεγαλη αποσταση ανενοχλητοι, δεν εκαναν ουτε οι γερμανοι το '40...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
τυπε τετοιες μαλακιες της αστυνομιας ειχαμε να δουμε απο την ομηρια της γκινακη απο τον ματει που μπουκαρε στο δωματιο ο βασιλοπουλος
Εκει ξεκινησε η μεγαλειωδης καριερα του Ευαγγελατου τύπε

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336

Stories