Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.427
- Πόντοι
- 456
Δεν νομίζω ότι θα είναι ραντεβού.Δεν μιλάω για πέσιμο σε κανα σύνδεσμο κλειστό μιλάω για σοβαρό ραντεβού
Δεν νομίζω ότι θα είναι ραντεβού.Δεν μιλάω για πέσιμο σε κανα σύνδεσμο κλειστό μιλάω για σοβαρό ραντεβού
Η Μαβίλη θεωρείται η πιο ασφαλής περιοχή της Αθήνας λόγω της Αμερικάνικης Πρεσβείας.Ναι εννοείται αλλσ ξέρεις να τρωσ βρώμικο στη Μαβίλη και να σου ρθει από το πουθενά ?
Εγώ δεν νομίζω ότι υπήρχε ραντεβού χανουμια με Κροάτες απλά τα χανουμια πιάστηκαν στον ύπνο γιατί δεν έχουν πείρα σπο τέτοια έξω ομωσ στον πανευρωπαϊκό οπαδικο κόσμο έχουν υποστεί ξεφτίλα για να μετριαστει πρέπει να αντιδράσουν με κάτι σοβαρό άρα με προκαθορισμενο ραντεβού που θα συμμετέχουν πολλοίΔεν νομίζω ότι θα είναι ραντεβού.
Για το πρώτο μέρος του μηνύματος.ρε τύπε τι σημασια εχει το πανό; στη πραξη ειναι η’ δεν ειναι περήφανοι οι περισσότεροι γάβροι (που) ασχολουνται για παιανια; αν εξαιρέσεις την κατάληξη, καυχιόνται η’ οχι για το συγκεκριμενο μαζεμα οτι ηταν ολο το αφα γκατε της τοτε γενιάς; καυχιόνται για την οργάνωση που πέτυχαν τοτε ειδικα στις μπροστινές γραμμες, ναι η’ οχι; μη ξεχναμε και αυτα που ξερουμε
στη τελικη στα 100 σκηνικα τα 2-3 εχουν νεκρό. εκει εχει φτασει η φαση. τα υπολοιπα σκηνικα χωρις νεκρό μνημονεύονται και τραγούδιωνται.
και κατι ακομα για κάποιους αλλους που σαλιαζουν ηθικη, οχι για εσενα
ας αναρωτηθούν ολοι οι τιμητές και οι ηθικοί, εχουν τραγουδήσει ποτε κανενα συνθημα για παγκρατι; τόφαλος πάτρα; πετραλωνα χαμοστέρνας; εξαρχεια στη γέφυρα; βολο στα σχολεία; γκυζη με τα φτυάρια;
αν ποτε τραγούδησαν η’ καυλαντισαν για καποιο απο αυτα ξέρανε οτι δεν υπήρξε νεκρος απο τυχη;
οταν περασαν απο κανενα συνδεσμο της γειτονιασ τους, χτύπησαν ποτε φιλικά στη πλατη καποιο άτομο μπροστινό που εβγαλε το φίδι απο τη τρυπα;
αηντε ναυαγια πατατακηδες. αν θελετε να λετε αληθειες να τις λετε ολόκληρες.
Παρτα ενα ενα να δεις πως επηρεαζεις την κοινη γνωμη"Ειναι σαφες οτι οι οπαδοι της Αεκ γνωριζαν" αρα επρεπε να λαβουν τα μετρα τους εφοσον ηταν ενημερωμενοι,να στραφουν στο κρατος-αστυνομια να ζητησουν βοηθεια κλπ.Η δυσμοιρη αστυνομια με τους υπερκοριους,με τον εξοπλισμο,με τα τεχνολογικα μεσα που μπορει να συλλαβει τον οποιοδηποτε μεσα σε μιλισεκοντ "Κατι ηξερε" για κατι Κροατες με κατι αλλους και κατι τετοια κλπ."Ηταν ελλιπης η πληροφορηση","δεν υπηρξε συνεργασια με τα Ματ" αρα φταιει παλι ο εξοπλισμος που πρεπει να τον αντικαταστησουμε,να προσληφθει κοσμος να ενημερωνει-συνδεει υπηρεσιες,πως ειχαν παλια τηλεφωνητες και συνεδεαν τις γραμμες,ε φτιαξτο εικονα.Τωρα οτι τα Ματ συνεννοουνται και την πεφτουν σε πορειες συνταξιουχων αλλο θεμα."Για να ειμαστε δικαιοι το η αστυνομια κοιταγε δεν ισχυει.Υπηρξαν 98 συλληψεις με την πλειοψηφια να ειναι Κροατες" η αστυνομια που οπως ανεφερε δεν μπορουσε να συνεννοηθει και να προφυλαξει τον κοσμο οχι μονο εκανε την δουλεια της αλλα μπουζουριασε 98 ατομα στην πλειονοτητα τους Κροατικης καταγωγης.Οποτε αφου πιασανε 98 παμε καλα,τωρα θα πεταχτει κανενας και θα πει οτι μπουζουριασαν οποιον εβρισκαν μπροστα τους αλλα δεν μασαμε."η ροη των πληροφοριων στην αστυνομια και ο χρονος στις αντιδρασεις" μην τα μαθαινει κι η αστυνομια απο τα σοσιαλ,δεν εχει αδικο εδω που τα λεμε.
Όποιος έχει κανει σε πέταλο καταλαβαίνει τι λέω.ρε πιτσιρικαδες ειναι οι περισσοτεροι, ειδες σουλουπια σε βιντεο εξω απο γαδα;; ας ειναι ενας ενας να δεις τι ..... τιγρεις ειναι τα γατακια
Το Έλληνα τον τελειώνει η οικογένεια, δεν έχει ανάγκη κροατεςΤα αίτια και οι λόγοι που συμβαίνουν όλα αυτά, δεν είναι αθλητικά. Είναι Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Α!!!!!!!!.
Πρέπει να τελειώνουν με τον Έλληνα...
Δεν μίλησα για Κροάτες...Το Έλληνα τον τελειώνει η οικογένεια, δεν έχει ανάγκη κροατες
δεν υπηρχε ραντεβου.Εγώ δεν νομίζω ότι υπήρχε ραντεβού χανουμια με Κροάτες απλά τα χανουμια πιάστηκαν στον ύπνο γιατί δεν έχουν πείρα σπο τέτοια έξω ομωσ στον πανευρωπαϊκό οπαδικο κόσμο έχουν υποστεί ξεφτίλα για να μετριαστει πρέπει να αντιδράσουν με κάτι σοβαρό άρα με προκαθορισμενο ραντεβού που θα συμμετέχουν πολλοί
το "αλλης ομαδας" δεν σου εκανε ;;
δεν σε εφτιαξε τυπε ;;
δεν σε ξεπλυνε και εσενα;;
Κι οι Παοκτζηδες έβγαζαν πανί για το Μπλιωνα και τραγουδούσαν το ΠΑΟΚ σ' αγαπώ, ΠΑΟΚ είσαι ενας, φόνο μεσ' τη Λάρισα δεν έκανε κανένας. Όλοι καυχώνται σε τέτοια σκηνικά. Ακόμα και οι άκυροι.Ούτε καν.
Την πρώτη χρονιά το 2007 που έγινε και φέτος.
Οι βαζέλες είναι δημιουργικοί με το 8/2/1981...