barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.166
- Πόντοι
- 5.506
Και οι «οπαδοι» τα ιδια κανουνΚαι μετα κανουν καλεσμα αναρχικοι να συμπαρασταθουνε στους συντροφους τους που συλλαβανε
Και οι «οπαδοι» τα ιδια κανουνΚαι μετα κανουν καλεσμα αναρχικοι να συμπαρασταθουνε στους συντροφους τους που συλλαβανε
Αν και μηδενιζεις τα παντα και δεν ειναι παντα καλο αυτο σε πολλα συμφωνω. Απλα δεν υπαρχουν διακριτα φαινομενα που η απολυτη βια και το χαος εξυπηρετουν, παντα.Η εξουσία φίλε μου και αυτοί που την ασκούν είναι αδίστακτοι, σε βαθμό που δεν ερμηνεύεται με την λογική. Εάν σκεφτείς ότι τους; τρεις πυλώνες του 《δημοκρατικού》πολιτεύματος, που είναι η νομοθετική, η εκτελεστική και η δικαστική εξουσία, τους ελέγχουν οι ίδιοι άνθρωποι, καταλαβαίνεις την δύναμη που έχουν. Για τον τύπο δε, που τον θεωρούν ως τέταρτη εξουσία και πού υποτίθεται ο ρόλος του είναι ο έλεγχος των προηγούμενων τριών που ανέφερα, φαντάζομαι δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση. Λάβε δε υπόψιν σου ότι από το '81 και μετά, τον έλεγχο αυτών των εξουσιών, άρα και την συνολική εξουσία την ανέλαβαν και την διαχειρίζονται άνθρωποι παντελώς αμόρφωτοι, άξεστοι, με μηδενικό μορφωτικό υπόβαθρο και πού επιλέχτηκαν από την τεράστια δεξαμενή ανθρώπων, με μοναδικό χαρακτηριστικό, άρα και κριτήριο την δυσοσμία που βγάζουν τα χνώτα τους.
Σε κάθε περίπτωση και για να το κλείσω εδώ το θέμα, για να κρίνεις την πολιτεία μιας ομάδας ανθρώπων, φτάνει να την συγκρίνεις με προηγούμενες περιόδους...
Εάν εννοείς ότι υπήρξαν και έντιμοι άνθρωποι, οι οποίοι είχαν πλήρη επίγνωση των κρίσιμων ευθυνών που ανέλαβαν, θα σου απαντήσω ότι Ναι, υπήρξαν και έχω μια λίστα τέτοιων αλλά τους απέβαλε γρήγορα το σύστημα. Και για να σου πω και κάτι που θα διαφωνήσει. Ο μόνος οργανισμός που μπορεί να διοικήσει ένα απολύτως διεφθαρμένο κράτος και δηλητηριασμένη εξ αυτού κοινωνία και μόνον ως μεταβατική επιλογή με στόχο την επαναφορά αρχών, δομικών μιας υγιούς κοινωνίας, είναι ο στρατός. Κι αυτό γιατί είναι μονοδιάστατος στην άσκηση της εξουσίας, όχι για άλλον λόγο.Αν και μηδενιζεις τα παντα και δεν ειναι παντα καλο αυτο σε πολλα συμφωνω. Απλα δεν υπαρχουν διακριτα φαινομενα που η απολυτη βια και το χαος εξυπηρετουν, παντα.
και εσυ απο τον καναπε σου μας τα λες θιγμενη βαζελα!!!07/08/2023, AEKwith knives and machetes at the fight against Dinamo Zagreb
Μέχρι τότε θα έχει αναλάβει το υπουργείο ο Χρυσοχοΐδης23 Σεπτεμβριου παιζουν Παναθηναικος-ΑΕΚ.
Ο θεος να βαλει το χερι του
Έχεις διαβάσει/δει το 'Εγκλημα στο Όριαντα Εξπρές της Άγκαθα Κρίστυ, με τον Ηρακλή Πουαρό; Μόνο έτσι μπορεί να υπάρχει ανθρωποκτονία από τόσους πολλούς δράστες.Ναι ξεκάθαρα....κάποια στιγμή οι κώλοι πρέπει να σφίξουν... πρέπει να γνωρίζεις πως από την στιγμή που συμμετέχεις σε τέτοιες καταδρομικες ενέργειες στρατιωτικού τύπου και είσαι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να σκοτώσεις ή να σκοτωθείς και η τιμωρία σου αν συλληφθείς θα είναι ανάλογη...τα δώδεκα γαμιδια που την έπεσαν στον Αλκή δεν αξίζουν όλα ισόβια?...όλοι μέσα ισοβίως τυπε....
Σημεία Στίξης: Εκτενής Οδηγός Για Τη Χρήση & Λειτουργία ΤουςΥπερβλακες ασχετοι ξερολες ολοι αμπαλοι εδω μεσα τραβατε γραψτε καμμια κριτικη για καμμια σαπια στο πακιστανουργειο που γαματε με 10 ευρω κ αφηστε τα αυτα γελιοι κριμα για το παλλικαρι αλλα πλεον σε ΟΛΗ την ευρωπη εχουν αγριεψει πολυ τα οπαδικα σκηνικα κ ολο τετοια περιστατικα γινονται παντου κ σε δυτικη κ εννοειτε κ στην ανατ.ευρωπη κ σας κανω κ copy paste απο το cnn.gr για τον συγχωρεμενο «Σύμφωνα με όσα κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του περιπτέρου, ο οπαδός της ΑΕΚ παρουσιάζεται να κινείται τραυματισμένος μπροστά από το περίπτερο λίγα λεπτά μετά τις 23:08, φορώντας μπλούζα σιέλ χρώματος, σκουρόχρωμη βερμούδα, κουκούλα τύπου full face, μαύρα αθλητικά παπούτσια και μαύρα γάντια, ενώ εκείνος κρατά και κράνος με ρίγες ανοιχτού πράσινου χρώματος», σημειώνεται σε έγγραφα των Αρχών.
ρε βλάκα!!!!αυτό κατάλαβες εσύ ρε ηλίθιε από αυτό που είπα???εγώ εννοούσα ότι αν ξεκινήσουν να φέρνουν όλοι δολοφόνους από άλλες χώρες θα έχουμε και χειρότερα!!!!άντε στην τρύπα σου γελοίες...Και εαν εχει κ 2ο νεκρό η αεκ με τον ασκό του αιολου ?
Σοβαρέψου χούλιγκαν του πληκτρολογίου
07/08/2023, AEKwith knives and machetes at the fight against Dinamo Zagreb
απο αυτα που ειδα εγω στο βιντεο, οντως φαινεται ενα τσουρμο αεκτζηδες να κατευθυνονται προς το σημειο που ερχοντουσαν οι Κροατες. Μιλαμε ομως για ατακτο τσούρμο με πλαστικα σκαμπο, προφανως μεταξυ τους και καποιοι οργανωμένοι. Μετα απο τρια λεπτα βεβαια τρεχουν ατακτως προς τα πισω να σωθουν διοτι οι αλλοι ερχονται ως πληρως εξοπλισμενο ταγμα εφοδου.Τι λενε ρε τυποι αυτο εδω στο Protothema
"Τρία λεπτά νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 23:05:51 ο νεαρός εμφανίζεται μαζί με άλλους οπαδούς της ΑΕΚ να κατευθύνονται προς το σημείο που ξέσπασαν αρχικά οι συμπλοκές. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην έκθεση: «Από άλλη κάμερα του γηπέδου και κατά την ώρα καταγραφής 23:05:51 εμφαίνονται οπαδοί της ΑΕΚ, μεταξύ των οποίων και το θύμα, να κατευθύνονται προς το αρχικό σημείο της συμπλοκής όπου βρίσκονταν οι αντίπαλοι οπαδοί»."
Προπαγανδα προφανως ταχα πηγανε αυτοι προς το σημειο που ηταν οι αλλοι
ενω στην πραγματικοτητα ηταν στην πλατεια και εκαναν ποδηλατο πιναν καφε κλπ και ξαφνικα ορμηξαν οι αλλοι στην πλατεια
Eλατε για να τελειωνουμε το δειχνει σχεδον ολο απ την αρχη απ την πλευρα των κροατων κ μετα απο αλλη καμερα απ την πλευρα των αεκτζηδων...Παραβλεψτε τους ηλιθιους τιτλους κ τις καραμαλακιες του Αμεα του δημοσιοκαφρου κ δειτε το...Εντωμεταξυ κ παρα πολλοι κροατες οπως θα δειτε ειναι κ αυτοι με βερμουδες....Τουρκοσποροι εχετε ξεφτιλιστει γαμω το εσκι σεχιρ σας..https://www.protothema.gr/greece/article/1401524/nea-filadelfeia-i-stigmi-tis-fonikis-epidromis-apo-kroates-houligan-deite-video/?fbclid=IwAR0Aso3jyrdXJzQx4tu50R6pYN3hOeX1fp9tTVTSAHnS5yob2LgSUhi1fI0
Φιλε δεν εχεις ιδεα σορρυ αλλα δεν θα κατσω να ασχοληθω παραπανω και πολλα εγραψα πες οτι θες δεν με νοιαζει ουτως η αλλως παραδεχτηκες και εσυ οτι δεν κατεχεις και αυτο φαινεται.....
Μια χαρη μονο....Επειδη η μονη μου αναφορα στο θεμα ηταν μονο στο κομματι του αν το ξερανε η οχι μην με τσουβαλιαζεις με αλλους που πανε να βγαλουν το θυμα θυτη.....Εγραψα πριν οτι κριμα στο παιδι που εφυγε ολα τα αλλα ειναι να χουμε να λεμε οποτε μην μου γραφεις μαλακιες για ενα τοσο λεπτο ζητημα σε παρακαλω πολυ.....
ηταν ο Ερκυλ με fullface στα επεισοδια? Δεν ειδα στο βιντεο τυπο με ασπρο κουστουμι….μεγας καριολης!!Έχεις διαβάσει/δει το 'Εγκλημα στο Όριαντα Εξπρές της Άγκαθα Κρίστυ, με τον Ηρακλή Πουαρό; Μόνο έτσι μπορεί να υπάρχει ανθρωποκτονία από τόσους πολλούς δράστες.
απορώ πως πέθανε ένας άνθρωπος, άνοιξε βεντέτα μεταξύ των μεγαλύτερων ομάδων της Αθήνας (ο Ολυμπιακός είναι ομάδα του Πειραιά για όσους θέλουν να κράξουν) και τόσοι άνθρωποι ακόμη ασχολούνται αν ήταν ραντεβού ,δεν ήταν ,αν είναι κότες οι ΑΕΚτζίδες και φοβήθηκαν.απο αυτα που ειδα εγω στο βιντεο, οντως φαινεται ενα τσουρμο αεκτζηδες να κατευθυνονται προς το σημειο που ερχοντουσαν οι Κροατες. Μιλαμε ομως για ατακτο τσούρμο με πλαστικα σκαμπο, προφανως μεταξυ τους και καποιοι οργανωμένοι. Μετα απο τρια λεπτα βεβαια τρεχουν ατακτως προς τα πισω να σωθουν διοτι οι αλλοι ερχονται ως πληρως εξοπλισμενο ταγμα εφοδου.
χαρακτηριστικο παραδειγμα ο τυπος με το παπι που το παρκαρει στη μεση και μετα πανικοβλητος το παιρνει και φευγει….
αν λεγεται ραντεβου αυτο, τοτε το ενα μερος δεν εμφανιστηκε…
Εγώ δεν το βλέπω αυτό.με 25000 σου παραδιδω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την ποιητικη μου συλλογη
θα το δεις με την παραδοση του χρηματος..Εγώ δεν το βλέπω αυτό.