argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 49.785
- Πόντοι
- 9.297
Ήταν βράχος ο μακαρίτης....τυπε εγω νομιζα οτι τον θελανε για το παραστημα του![]()
![]()
![]()
Ήταν βράχος ο μακαρίτης....τυπε εγω νομιζα οτι τον θελανε για το παραστημα του![]()
![]()
![]()
Ήταν δίκαιος ο μακαρίτης και χουβαρντας....ειναι γνωστο τυπε στην ιντεραμερικαν , οτι οποια του καθοταν αποκτουσε διαμερισμα . Η Κωνσταντινα που ιδρωσε 2 χρονια πηρε κατι παραπανω ...![]()
Κάτσε να βρω στο υπόγειο την Μονόπολη.Μολις την βρω στέλνω συντεταγμένες και έλα να γίνει η ανταλλαγή.Ως συναγωνιστής θα πάρεις πιο καλό ποσοστό.....Εμένα μου έδωσαν κάτι ρουβλια και δεν τα δέχονται στο ανταλλακτήριο τυπε δεν ξερω τι να κανω![]()
και στα δύσκολα χρόνια της ααπιοκοιλιάς. Όπως της αξίζει δηλαδή. Να γλείφει μπουτακια και κοιλίτσα πριν παει στο ψητό. Και αν ημουνα στη θέση του θα την εβαζα να αλλάζει και πάνα γυμνή μόνο και μόνο για την απαξίωσηειναι γνωστο τυπε στην ιντεραμερικαν , οτι οποια του καθοταν αποκτουσε διαμερισμα . Η Κωνσταντινα που ιδρωσε 2 χρονια πηρε κατι παραπανω ...![]()
πεθανε φτωχος γιατι εκανε τυπους σαν τον Σροιντερ, που δεν τον ηξερε η μανα του , πλουσιους![]()
Ο Αντώνης Σρόιτερ αποχαιρετά τον Δημήτρη Κοντομηνά: 'Έζησε σαν μεγιστάνας, πέθανε φτωχός. Του χρωστάω'
Το "αντίο" του Αντώνη Σρόιτερ στον πρόεδρό του, Δημήτρη Κοντομηνάwww.yupiii.gr
"Εζησε τη ζωή του στα κόκκινα. Δούλεψε σκληρά άλλα και απόλαυσε τις χαρες του πλούτου του. Έκανε deals που άλλοι δεν τολμούσαν να σκεφτούν. Εζησε σαν μεγιστάνας, πέθανε φτωχος. Του χρωστάω. Καλό ταξίδι Πρόεδρε".
Τον αγάπησε νομιζωειναι γνωστο τυπε στην ιντεραμερικαν , οτι οποια του καθοταν αποκτουσε διαμερισμα . Η Κωνσταντινα που ιδρωσε 2 χρονια πηρε κατι παραπανω ...![]()
Τον αγάπησε νομιζω
Koροιδευετε την Κωνσταντίνα αλλά η Καkομοίρα έχει αλλάξει πάπιες και παπιεςσιγουρα τυπε,αφου αυτη του την επεσε.ο τυπος δεν την ηθελε καθολου![]()
![]()
![]()
Koροιδευετε την Κωνσταντίνα αλλά η Καλομοίρα έχει αλλάξει πάπιες και παπιες
Χαιρεκακοι κ ζηλοφθονες στην κοινωνία είμαστετυπε τι ειναι ενα ρομαντικο ραντεβου με ενα πλουσιο γερο χυστη,αν δεν του αλλαξεις την παπια και δεν βαλεις τη μασελα στο νερο να καθαρισει;![]()
![]()
![]()
Λεφτά αισθήματα....Τον αγάπησε νομιζω
πακετο απο τον χαρο τυπε ?Δεν της περασε απο το μυαλο να παει μεχρι το νοσοκομειο ή εστω να στειλει πακετο![]()
τυπε αν πεθαινε με ολα του τα κιλα για κασα θα χρησιμοποιουσαν μια 2φυλλη προκατασκευασμενη ντουλαπα απο ικεα30 κιλα πεθανε....παλια 30 κιλα ζυγιζε μονο το ενα βυζι του...
Ειχαμε καρπους απο το μεγάλο ερωτα;Χαιρεκακοι κ ζηλοφθονες στην κοινωνία είμαστε
Μη δούμε μια αληθινή αγάπη ,αμέσως να ειρωνευτουμε![]()
ναι, γεννηθηκε ενα υγιεστατο διαμερισμαΕιχαμε καρπους απο το μεγάλο ερωτα;
Μάθαμε;
το οποιο μεγαλωνοντας εγινε μονοκατοικια τυπεναι, γεννηθηκε ενα υγιεστατο διαμερισμα