Τα γ@μησε όλα...πολύ καλό Video-Clip.....
![Cum :cum: :cum:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/cum.gif)
Τα γ@μησε όλα...πολύ καλό Video-Clip.....
Μόνο καλό? Έδωσε ρεσιτάλ η ανώμαλη ρε ψηλέ......Καλο κλιπακι!![]()
Οντως φιλε μου μεσα στην μπανιερα!..καλο concept!Μόνο καλό? Έδωσε ρεσιτάλ η ανώμαλη ρε ψηλέ......![]()
![]()
![]()
Φίλε μου,πρέπει να δεις πίσω από αυτό....δηλαδή τι ήθελε να πει με αυτό το τραγούδι? Διάβασε 20-30 σελίδες να δεις πως την έχουμε αναλύσει,με τα παιδιά........Οντως φιλε μου μεσα στην μπανιερα!..καλο concept!
τυπε ο αγκελοφ ειναι νεος χρηστης και μου φαινεται δεν εχει εκτιμησει ακομα το μεγεθος ανωμαλιας της ριαναςΜόνο καλό? Έδωσε ρεσιτάλ η ανώμαλη ρε ψηλέ......![]()
![]()
![]()
Πρέπει να μάθει για την Μπαρμπεϊντοριανή..........να τον κάνουμε γνώστη..... Θέλει διάβασμα όμως.......καληνύχτα...τυπε ο αγκελοφ ειναι νεος χρηστης και μου φαινεται δεν εχει εκτιμησει ακομα το μεγεθος ανωμαλιας της ριανας![]()
Σωστά.ανωμαλη τυπε τι περιμενες
Ρεσιτάλ ανωμαλίας;;;Μόνο καλό? Έδωσε ρεσιτάλ η ανώμαλη ρε ψηλέ......![]()
![]()
![]()
Μ'αρέσει που διαβάζεις πίσω από τις λέξεις,που δεν καταπίνεις αμάσητο ότι σου σερβίρουν...Φίλε μου,πρέπει να δεις πίσω από αυτό....δηλαδή τι ήθελε να πει με αυτό το τραγούδι? Διάβασε 20-30 σελίδες να δεις πως την έχουμε αναλύσει,με τα παιδιά........![]()
![]()
![]()
Έτσι πρέπει.............Μ'αρέσει που διαβάζεις πίσω από τις λέξεις,που δεν καταπίνεις αμάσητο ότι σου σερβίρουν...
Ναι,αλλά πρέπει κ να μπορείς να το κάνεις...Έτσι πρέπει.............![]()
![]()
![]()
Εμείς μπορούμε,ψηλέ μου....Ναι,αλλά πρέπει κ να μπορείς να το κάνεις...
Κ μαγκιά μας...Εμείς μπορούμε,ψηλέ μου....![]()
Είχε δίκιο ο KRITIKOS1985.......εδώ φαίνεται καθαρά..... :SΤο ερώτημα είναι: Η Rihanna είναι ερπετοειδές ή άνθρωπος που βρίσκεται υπό την επήρεια νοητικού ελέγχου για να εξυπηρετεί τα σχέδια των Ιλλουμινάτι;
![]()