Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Για χύσιμο στη μάπα και να τρέχει το σπέρμα στις βυζάρες της
χυσε και λιγο στο ποτο να νοστιμισει τυπε...Για χύσιμο στη μάπα και να τρέχει το σπέρμα στις βυζάρες της
Ειμαστε φιλοι στο φεις,και πριν λιγες μερες τις εστειλα σε προσωπικο μυνημα,γραφοντας την,οτι εχει φοβερη κωλαρα και οτι θελω να παραμερισω το στριγκακι της και να το γλυψω με μανια,και μου απαντησε <<Πιστευεις οτι μ΄ενδιαφερει η μαλακια του καθενος οταν δεν σεβεται και μιλαει ετσι>>.Αλλα δεν με διαγραψε,με συμπαθησε φενεται
Ειμαστε φιλοι στο φεις,και πριν λιγες μερες τις εστειλα σε προσωπικο μυνημα,γραφοντας την,οτι εχει φοβερη κωλαρα και οτι θελω να παραμερισω το στριγκακι της και να το γλυψω με μανια,και μου απαντησε <<Πιστευεις οτι μ΄ενδιαφερει η μαλακια του καθενος οταν δεν σεβεται και μιλαει ετσι>>.Αλλα δεν με διαγραψε,με συμπαθησε φενεται
Μαρια????για ρωτησε την η αδελφη της η Μαρια τι κανει?
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=76738.0;attach=627802;image[/img[/URL]]
[/quote]
ξερεις οτι εχει ληξει και επισημα το καλοκαιρι, οταν βλεπεις τη ρια τσιγα ντυμενη...
ξερεις οτι εχει ληξει και επισημα το καλοκαιρι, οταν βλεπεις τη ρια τσιγα ντυμενη...
ξέρεις γιατί σε διέγραψε, έτσι? επειδή έγραψες ''γλωσσίτσα δεν θα βαλω γιατι συχαίνομαι.'' :SΤυπε εγω της ειχα στειλει ''καυλα μου θελω οσο τιποτα να κανουμε 69 εσυ απο πανω να μου ρουφας τον τεραστιο πουτσο μου και εγω να σου βαζω δαχτυλακια θαυμαζοντας τα απιστευτα κωλομέρια σου, γλωσσίτσα δεν θα βαλω γιατι συχαίνομαι.''
Με διέγραψε :S :S :S