Σε αυτό το φόρουμ, σχεδόν όλες τις γνωστές Ελληνίδες τις έχετε βγάλει "Αλβανίδες". Μέχρι και την Μενεγάκη κάποιοι "Αλβανιδα" θα την έχουν βγάλει. Έλεος ρε μάγκες!Αλβανό δεν είναι; Τι Μάνες και μαλακίες;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρία Αντωνίου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 373K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
και όλα τα λαμόγια πασοκτζήδες τέλοςΤύπε, όλοι οι άντρες είναι πούστηδες και όλες οι γυναίκες Αλβανίδες. Αυτά είναι νόμος στο μπου.
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.370
- Πόντοι
- 4.746
μουναρομουνοβα.. Δεν μπορουσε να ειναι ετσι το 30% των ελλεινιδων, και διαθεσιμες; για να ζουμε πιο ευχαριστα σε αυτη τη χωρα..
Ο πισω κοσμος της Ριας...
ROGERMOORE
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 14
- Like
- 464
- Πόντοι
- 290
Πανέμορφη-προσωπάρα-σωματάρα!!!
ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.548
- Πόντοι
- 11.445
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.282
- Πόντοι
- 2.586
Ο φιλος λεει να ηταν ετσι το 30% των Ελληνιδων. Ετσι ειναι το 10% πριν τις πλαστικες.
Ο αλλος λεει οτι λογικα εχει κανει καποια πλαστικη.
Για να επανερχομαστε λιγο στην πραγματικοτητα, η Ρια Αντωνιου ναι ειναι μουναρα, ΜΕΤΑ της πλαστικες. Πριν σαν την Γκαγκακη ηταν, μια μετρια ελληνικη καυλιτσα. Βλεπεις τις παλιες φωτο και το τωρα και δεν αναγνωριζεται. Εγω εχω να πω πολλα μπραβο στον πλαστικο γιατι την μεταμορφωσε τρομερα επιτυχημενα!
Για να επανερχομαστε λιγο στην πραγματικοτητα, η Ρια Αντωνιου ναι ειναι μουναρα, ΜΕΤΑ της πλαστικες. Πριν σαν την Γκαγκακη ηταν, μια μετρια ελληνικη καυλιτσα. Βλεπεις τις παλιες φωτο και το τωρα και δεν αναγνωριζεται. Εγω εχω να πω πολλα μπραβο στον πλαστικο γιατι την μεταμορφωσε τρομερα επιτυχημενα!
Συνημμένα
Σε βρίσκω λιγουλακι υπερβολικό. Φυσικά και έκανε πλαστικές στο στήθος και στα χείλη (τα χείλη τα τρομπαρει συχνά πυκνά σε σημείο που σε κάποιες πρόσφατες φώτο φαίνεται τρομακτική), αλλά και τότε ήταν ωραίο καυλακι.Ο φιλος λεει να ηταν ετσι το 30% των Ελληνιδων. Ετσι ειναι το 10% πριν τις πλαστικες.
Μην ξεχνάς ότι όταν τραβήχτηκαν αυτές οι φωτογραφίες, η Ρία ήταν λίγο μετά την εφηβεία. Μέτρια πάντως δεν την έλεγες με τίποτα.
Συνημμένα
Επίτρεψε μου να διαφωνήσω!Ο φιλος λεει να ηταν ετσι το 30% των Ελληνιδων. Ετσι ειναι το 10% πριν τις πλαστικες.
Ίσως υπήρξε κάποιο ενδιάμεσο "χρυσο" διαστημα εκεί λίγο μετά τις πρώτες πλαστικές, αλλα κατα τη γνώμη μου έχει παρει την κάτω βόλτα ανεπιστρεπτί.
Όταν ξεκινούν οι φουσκωπλαστικές και τα τατού (που ευτυχώς δεν έχει) η γυναίκα γινεται τριτοτεταρτοκλασατη και το μόνο που την σώζει είναι το photoshop και τα φίλτρα. Φυσικά μετράει ακόμα όπως κάθε βρωμικο απο τη Μαβίλη ή τη Μιχαλακοπούλου, αλλα δεν μπορεί πια να ζητάει αστέρι Μισελέν!
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.282
- Πόντοι
- 2.586
Σε βρίσκω λιγουλακι υπερβολικό. Φυσικά και έκανε πλαστικές στο στήθος και στα χείλη (τα χείλη τα τρομπαρει συχνά πυκνά σε σημείο που σε κάποιες πρόσφατες φώτο φαίνεται τρομακτική), αλλά και τότε ήταν ωραίο καυλακι.
Μην ξεχνάς ότι όταν τραβήχτηκαν αυτές οι φωτογραφίες, η Ρία ήταν λίγο μετά την εφηβεία. Μέτρια πάντως δεν την έλεγες με τίποτα.
Μετριο καυλακι ειπα. Οχι καμμια γυναικαρα δηλαδη οχι πως δεν ηταν εμφανισιμη. Παντως δεν ειναι μονο τα χειλη και το στηθος, ολη η δομη του προσωπου ειναι τρομερα διαφορετικη. Μυτη, ζυγωματικα, λιγο πιο εντονο πηγουνι, τα κοκκαλα της κατω γναθου. Η τελευταια φωτο που παρεθεσες ειναι πιο διαφωτιστικη.
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.282
- Πόντοι
- 2.586
Επίτρεψε μου να διαφωνήσω!
Ίσως υπήρξε κάποιο ενδιάμεσο "χρυσο" διαστημα εκεί λίγο μετά τις πρώτες πλαστικές, αλλα κατα τη γνώμη μου έχει παρει την κάτω βόλτα ανεπιστρεπτί.
Όταν ξεκινούν οι φουσκωπλαστικές και τα τατού (που ευτυχώς δεν έχει) η γυναίκα γινεται τριτοτεταρτοκλασατη και το μόνο που την σώζει είναι το photoshop και τα φίλτρα. Φυσικά μετράει ακόμα όπως κάθε βρωμικο απο τη Μαβίλη ή τη Μιχαλακοπούλου, αλλα δεν μπορεί πια να ζητάει αστέρι Μισελέν!
Κοιτα και εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι πλαστικες. Προτιμω φυσικη με τις ατελειες κτλπ. Σιγουρα εχει πεσει για μενα αλλα πιστευω οπως λες πως ειχε χρυσο μεσοδιαστημα που ηταν πολυ ομορφη οπως εδω και ειχε γινει πραγματικα καλη δουλεια.
Συνημμένα
Χωρίς να είμαι ειδικός, η μύτη και τα οστά προσώπου μου φαίνονται ίδια, απλώς τότε είχε πιο εφηβικό πρόσωπο για αυτό και φαίνεται διαφορετική, ενώ τώρα με τα φουσκωμένα χείλη και το πέρασμα των χρόνων έχει γίνει πιο φιλήδονο το πρόσωπο της. Όπως και το κορμί της, με τα κιλά που πήρε (σωστά όμως κατανεμημένα) και τα πλαστικά βυζιά της, έγινε πιο τούμπανο.Μετριο καυλακι ειπα. Οχι καμμια γυναικαρα δηλαδη οχι πως δεν ηταν εμφανισιμη. Παντως δεν ειναι μονο τα χειλη και το στηθος, ολη η δομη του προσωπου ειναι τρομερα διαφορετικη. Μυτη, ζυγωματικα, λιγο πιο εντονο πηγουνι, τα κοκκαλα της κατω γναθου. Η φωτο που παρεθεσε ο seasunsex ειναι πιο διαφωτιστικη.
Και μένα σε αυτήν την περίοδο μου αρέσει, πιο γυναίκα και όχι τόσο πλαστικοποιημένη.Κοιτα και εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι πλαστικες. Προτιμω φυσικη με τις ατελειες κτλπ. Σιγουρα εχει πεσει για μενα αλλα πιστευω οπως λες πως ειχε χρυσο μεσοδιαστημα που ηταν πολυ ομορφη οπως εδω και ειχε γινει πραγματικα καλη δουλεια.