Νέα

Ρία Αντωνίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 373K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κάνει βίζιτες η Ρία?

• Μπαα..

Ψήφοι: 89 13,0%
  • Χάση βρέξη

Ψήφοι: 42 6,1%
  • Σε επιλεγμένο target group μόνο

Ψήφοι: 555 80,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    686

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.351
Πόντοι
1.056
Αλβανό δεν είναι; Τι Μάνες και μαλακίες;
Σε αυτό το φόρουμ, σχεδόν όλες τις γνωστές Ελληνίδες τις έχετε βγάλει "Αλβανίδες". Μέχρι και την Μενεγάκη κάποιοι "Αλβανιδα" θα την έχουν βγάλει. Έλεος ρε μάγκες!

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.596
Πόντοι
3.506
636022_134fde4402-84d5ff11937bb73a.jpg

Ο πισω κοσμος της Ριας...

:takethis:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.240
Πόντοι
20.686
και ο πισω και ο μπρος και ο πλαινος.Απο οπου και να τον δεις μουναρος.

prokos 00

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2019
Like
1
Πόντοι
1
που δραστηριοποιειται αυτος  ο μουναρος τωρα ;;;

207gt

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
68
Πόντοι
0
οντως καιρο εχουμε να ακουσουμε νεα της.

ROGERMOORE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2018
Κριτικές
14
Like
464
Πόντοι
290
Πανέμορφη-προσωπάρα-σωματάρα!!!

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Ο φιλος λεει να ηταν ετσι το 30% των Ελληνιδων. Ετσι ειναι το 10% πριν τις πλαστικες.
Ο αλλος λεει οτι λογικα εχει κανει καποια πλαστικη.

Για να επανερχομαστε λιγο στην πραγματικοτητα, η Ρια Αντωνιου ναι ειναι μουναρα, ΜΕΤΑ της πλαστικες. Πριν σαν την Γκαγκακη ηταν, μια μετρια ελληνικη καυλιτσα. Βλεπεις τις παλιες φωτο και το τωρα και δεν αναγνωριζεται. Εγω εχω να πω πολλα μπραβο στον πλαστικο γιατι την μεταμορφωσε τρομερα επιτυχημενα!

Συνημμένα

• ria2.jpg
    ria2.jpg
    48 KB · Εμφανίσεις: 102
  • ria-antonioy-2.jpg
    ria-antonioy-2.jpg
    179,8 KB · Εμφανίσεις: 301

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.351
Πόντοι
1.056
Ο φιλος λεει να ηταν ετσι το 30% των Ελληνιδων. Ετσι ειναι το 10% πριν τις πλαστικες.

Για να επανερχομαστε λιγο στην πραγματικοτητα, η Ρια Αντωνιου ναι ειναι μουναρα, ΜΕΤΑ της πλαστικες. Πριν σαν την Γκαγκακη ηταν, μια μετρια ελληνικη καυλιτσα. Βλεπεις τις παλιες φωτο και το τωρα και δεν αναγνωριζεται. Εγω εχω να πω πολλα μπραβο στον πλαστικο γιατι την μεταμορφωσε τρομερα επιτυχημενα!
Σε βρίσκω λιγουλακι υπερβολικό. Φυσικά και έκανε πλαστικές στο στήθος και στα χείλη (τα χείλη τα τρομπαρει συχνά πυκνά σε σημείο που σε κάποιες πρόσφατες φώτο φαίνεται τρομακτική), αλλά και τότε ήταν ωραίο καυλακι.
Μην ξεχνάς ότι όταν τραβήχτηκαν αυτές οι φωτογραφίες, η Ρία ήταν λίγο μετά την εφηβεία. Μέτρια πάντως δεν την έλεγες με τίποτα.

Συνημμένα

• n2ofg91o74_riaantoniou4.jpg
    n2ofg91o74_riaantoniou4.jpg
    155,9 KB · Εμφανίσεις: 169
  • pl1.JPG
    pl1.JPG
    18,5 KB · Εμφανίσεις: 92

seasunsex

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
268
Πόντοι
26

Επίτρεψε μου να διαφωνήσω!
Ίσως υπήρξε κάποιο ενδιάμεσο "χρυσο" διαστημα εκεί λίγο μετά τις πρώτες πλαστικές, αλλα κατα τη γνώμη μου έχει παρει την κάτω βόλτα ανεπιστρεπτί.

Όταν ξεκινούν οι φουσκωπλαστικές και τα τατού (που ευτυχώς δεν έχει) η γυναίκα γινεται τριτοτεταρτοκλασατη και το μόνο που την σώζει είναι το photoshop και τα φίλτρα. Φυσικά μετράει ακόμα όπως κάθε βρωμικο απο τη Μαβίλη ή τη Μιχαλακοπούλου, αλλα δεν μπορεί πια να ζητάει αστέρι Μισελέν!

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Σε βρίσκω λιγουλακι υπερβολικό. Φυσικά και έκανε πλαστικές στο στήθος και στα χείλη (τα χείλη τα τρομπαρει συχνά πυκνά σε σημείο που σε κάποιες πρόσφατες φώτο φαίνεται τρομακτική), αλλά και τότε ήταν ωραίο καυλακι.
Μην ξεχνάς ότι όταν τραβήχτηκαν αυτές οι φωτογραφίες, η Ρία ήταν λίγο μετά την εφηβεία. Μέτρια πάντως δεν την έλεγες με τίποτα.

Μετριο καυλακι ειπα. Οχι καμμια γυναικαρα δηλαδη οχι πως δεν ηταν εμφανισιμη. Παντως δεν ειναι μονο τα χειλη και το στηθος, ολη η δομη του προσωπου ειναι τρομερα διαφορετικη. Μυτη, ζυγωματικα, λιγο πιο εντονο πηγουνι, τα κοκκαλα της κατω γναθου. Η τελευταια φωτο που παρεθεσες ειναι πιο διαφωτιστικη.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Επίτρεψε μου να διαφωνήσω!
Ίσως υπήρξε κάποιο ενδιάμεσο "χρυσο" διαστημα εκεί λίγο μετά τις πρώτες πλαστικές, αλλα κατα τη γνώμη μου έχει παρει την κάτω βόλτα ανεπιστρεπτί.

Όταν ξεκινούν οι φουσκωπλαστικές και τα τατού (που ευτυχώς δεν έχει) η γυναίκα γινεται τριτοτεταρτοκλασατη και το μόνο που την σώζει είναι το photoshop και τα φίλτρα. Φυσικά μετράει ακόμα όπως κάθε βρωμικο απο τη Μαβίλη ή τη Μιχαλακοπούλου, αλλα δεν μπορεί πια να ζητάει αστέρι Μισελέν!

Κοιτα και εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι πλαστικες. Προτιμω φυσικη με τις ατελειες κτλπ. Σιγουρα εχει πεσει για μενα αλλα πιστευω οπως λες πως ειχε χρυσο μεσοδιαστημα που ηταν πολυ ομορφη οπως εδω και ειχε γινει πραγματικα καλη δουλεια.

Συνημμένα

• ria1.jpg
    ria1.jpg
    30,4 KB · Εμφανίσεις: 165
  • ria2.jpg
    ria2.jpg
    53,1 KB · Εμφανίσεις: 79

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.351
Πόντοι
1.056
Μετριο καυλακι ειπα. Οχι καμμια γυναικαρα δηλαδη οχι πως δεν ηταν εμφανισιμη. Παντως δεν ειναι μονο τα χειλη και το στηθος, ολη η δομη του προσωπου ειναι τρομερα διαφορετικη. Μυτη, ζυγωματικα, λιγο πιο εντονο πηγουνι, τα κοκκαλα της κατω γναθου. Η φωτο που παρεθεσε ο seasunsex ειναι πιο διαφωτιστικη.
Χωρίς να είμαι ειδικός, η μύτη και τα οστά προσώπου μου φαίνονται ίδια, απλώς τότε είχε πιο εφηβικό πρόσωπο για αυτό και φαίνεται διαφορετική, ενώ τώρα με τα φουσκωμένα χείλη και το πέρασμα των χρόνων έχει γίνει πιο φιλήδονο το πρόσωπο της. Όπως και το κορμί της, με τα κιλά που πήρε (σωστά όμως κατανεμημένα) και τα πλαστικά βυζιά της, έγινε πιο τούμπανο.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.351
Πόντοι
1.056
Κοιτα και εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι πλαστικες. Προτιμω φυσικη με τις ατελειες κτλπ. Σιγουρα εχει πεσει για μενα αλλα πιστευω οπως λες πως ειχε χρυσο μεσοδιαστημα που ηταν πολυ ομορφη οπως εδω και ειχε γινει πραγματικα καλη δουλεια.
Και μένα σε αυτήν την περίοδο μου αρέσει, πιο γυναίκα και όχι τόσο πλαστικοποιημένη.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
το θεμα ειναι να δουμε την καινουργια φωτογραφιση στ Μαιαμι ... :erection: :erection:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom