Πιο χαρακτηριστικη εικονα θυματος βιασμου δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου... :S :S :S
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρία Αντωνίου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 373K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.698
- Πόντοι
- 2.606
Πιο χαρακτηριστικη εικονα θυματος βιασμου δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου... :S :S :S
κλααααααααααμα
dimitristz92
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2019
- Like
- 29
- Πόντοι
- 1
Παντως χθες το θυμα ηταν μπουζουκια με το βιαστη της χαχαχαχα
Ναι ναι όλες οι πουτάνες θύματα μας έγιναν ξαφνικά
ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.541
- Πόντοι
- 11.445
Αντωνίου – Ψωμόπουλος τα... έσπασαν στον Ρέμο μετά το «βιασμό»
Ειμαι σιγουρος οτι ειναι πλεον promotion για sex tape ...
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.698
- Πόντοι
- 2.606
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.554
- Πόντοι
- 9.931
Αντωνίου – Ψωμόπουλος τα... έσπασαν στον Ρέμο μετά το «βιασμό»
Ειμαι σιγουρος οτι ειναι πλεον promotion για sex tape ...
Μετα απο αυτο δεν πρεπει αυτη η ψωλου να μηνυθεί αυτεπαγγέλτως για ψευδή καταμήνυση;;;
ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.541
- Πόντοι
- 11.445
Μετα απο αυτο δεν πρεπει αυτη η ψωλου να μηνυθεί αυτεπαγγέλτως για ψευδή καταμήνυση;;;
ασχολουνται ιατροδικαστες και μπατσοι με τα τερτιπια της καθε πουτανας για να τυλιξει τον "επιχειρηματια" ....
Επισκέπτης
Απολυτη δικαιωση Μασαζονομαχου για οσα ελεγε...και απολυτη δικαιωση του καθε καραγκιοζη ψευτοεπιχειρηματια-μουνοδουλου στο προσωπο του Ψωλοπουλου!
Επισκέπτης
Τυπε πρεπει να της επεστρεψε το κινητο ο Ψωλοπουλος γιαυτο τα βρηκανε...1εκ επαφες πελατων ειχε μεσα η συσκευη. :S :S :S
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.554
- Πόντοι
- 9.931
Αν υπαρχει ακομα δικαιοσύνη αυτή η σκατοκαριολα πρέπει να φάει ενα χρονο φυλακή χωρίς αναστολή να έρθει να ισιώσει.
Επισκέπτης
Αν υπαρχει ακομα δικαιοσύνη αυτή η σκατοκαριολα πρέπει να φάει ενα χρονο φυλακή χωρίς αναστολή να έρθει να ισιώσει.
Δεσμοφυλακας εισαι τυπε και ακονιζεις απο τωρα τη πουτσα; :S :S :S
ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.541
- Πόντοι
- 11.445
Τυπε πρεπει να της επεστρεψε το κινητο ο Ψωλοπουλος γιαυτο τα βρηκανε...1εκ επαφες πελατων ειχε μεσα η συσκευη. :S :S :S
προφανως ο στοκος δεν ξερει τι σημαινει cloud , το iphone το εχει μονο για τη δονηση ...
kronos
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.483
- Πόντοι
- 3.506
"Όσοι τους είδαν να μπαίνουν και να κάθονται μαζί η αλήθεια είναι πως δεν πίστευαν στα μάτια τους. Ο Αντώνης Ρέμος αρχικά καλωσόρισε τον επιχειρηματία προσφωνώντας τον «Ψωμό».
Μόλις όμως εστίασε καλύτερα το βλέμμα του στην πολυμελή παρέα του Ψωμόπουλου, αναγνώρισε τη Ρία Αντωνίου και με γουρλωμένα μάτια είπε από μικροφώνου: «Εσείς οι δυο πάτε να με τρελάνετε!»"
Πηγη:
(Φαινεται οτι στην Ιταλια αφου την πηδηξε και ο κηπουρος του Μπερλουσκονι,αρχιζει να μην περναει η μπογια της και γυρισε στα πατρια εδαφη να βρει αλλους Ψωλο-ψωμο-μαλακες...
:S
dimitristz92
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2019
- Like
- 29
- Πόντοι
- 1
τζαμπα το σκοτωμα στις προηγουμενες σελιδες
Όποιος μουνόδουλος πίστεψε έστω και για μια στιγμή ότι τη βιάσανε και έτρεψε με το άλογο να υπερασπιστεί τη πουτάνα μη χάσει μπορεί να πάρει τ αρχίδια μου τώρα...
"Όσοι τους είδαν να μπαίνουν και να κάθονται μαζί η αλήθεια είναι πως δεν πίστευαν στα μάτια τους. Ο Αντώνης Ρέμος αρχικά καλωσόρισε τον επιχειρηματία προσφωνώντας τον «Ψωμό».
Μόλις όμως εστίασε καλύτερα το βλέμμα του στην πολυμελή παρέα του Ψωμόπουλου, αναγνώρισε τη Ρία Αντωνίου και με γουρλωμένα μάτια είπε από μικροφώνου: «Εσείς οι δυο πάτε να με τρελάνετε!»"
Πηγη:
(Φαινεται οτι στην Ιταλια αφου την πηδηξε και ο κηπουρος του Μπερλουσκονι,αρχιζει να μην περναει η μπογια της και γυρισε στα πατρια εδαφη να βρει αλλους Ψωλο-ψωμο-μαλακες...
:S
Αυτό ακριβώς έρχεται στα σίγουρα...αλλάζει η πουτάνα ποτέ?
dimitristz92
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2019
- Like
- 29
- Πόντοι
- 1
Που είναι οι μουνόδουλοι υπερασπιστές τώρα? Μπήκατε όλοι στις τρύπες σας?
Μάλλον τη πλήρωσε καλά και την απόσυρε τη μήνυση η βρωμιάρα...τα πήρε τα λεφτά της, τα κέρδισε με τον ιδρώτα της άλλωστε, τζάμπα θα την έβγαζε ο μουρόχαυλος ο Ψωμόπουλος, κοστίζει πολύ το μουνί της Ρίας κύριε..
skoupidiaris20
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2018
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
η ρια μας ειναι καλο κοριτσι και συγχωρει
ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.541
- Πόντοι
- 11.445
Που είναι οι μουνόδουλοι υπερασπιστές τώρα? Μπήκατε όλοι στις τρύπες σας?
Μάλλον τη πλήρωσε καλά και την απόσυρε τη μήνυση η βρωμιάρα...τα πήρε τα λεφτά της, τα κέρδισε με τον ιδρώτα της άλλωστε, τζάμπα θα την έβγαζε ο μουρόχαυλος ο Ψωμόπουλος, κοστίζει πολύ το μουνί της Ρίας κύριε..
ολη η ιστορια για προμοταρισμα μου φαινεται . Ο τυπος ειναι χρεωκοπημενος τι να πληρωσει ?? Απλα αναγνωρίσιμος για να κανει παιχνιδι η Ρια .... ισως με κανενα Ρεβη
kronos
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.483
- Πόντοι
- 3.506