Πιο χαρακτηριστικη εικονα θυματος βιασμου δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου... :S :S :S
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Πιο χαρακτηριστικη εικονα θυματος βιασμου δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου... :S :S :S
Παντως χθες το θυμα ηταν μπουζουκια με το βιαστη της χαχαχαχα
Αντωνίου – Ψωμόπουλος τα... έσπασαν στον Ρέμο μετά το «βιασμό»
Ειμαι σιγουρος οτι ειναι πλεον promotion για sex tape ...![]()
Μετα απο αυτο δεν πρεπει αυτη η ψωλου να μηνυθεί αυτεπαγγέλτως για ψευδή καταμήνυση;;;![]()
Μετα απο αυτο δεν πρεπει αυτη η ψωλου να μηνυθεί αυτεπαγγέλτως για ψευδή καταμήνυση;;;![]()
Αν υπαρχει ακομα δικαιοσύνη αυτή η σκατοκαριολα πρέπει να φάει ενα χρονο φυλακή χωρίς αναστολή να έρθει να ισιώσει.
Τυπε πρεπει να της επεστρεψε το κινητο ο Ψωλοπουλος γιαυτο τα βρηκανε...1εκ επαφες πελατων ειχε μεσα η συσκευη. :S :S :S
τζαμπα το σκοτωμα στις προηγουμενες σελιδες![]()
![]()
"Όσοι τους είδαν να μπαίνουν και να κάθονται μαζί η αλήθεια είναι πως δεν πίστευαν στα μάτια τους. Ο Αντώνης Ρέμος αρχικά καλωσόρισε τον επιχειρηματία προσφωνώντας τον «Ψωμό».
Μόλις όμως εστίασε καλύτερα το βλέμμα του στην πολυμελή παρέα του Ψωμόπουλου, αναγνώρισε τη Ρία Αντωνίου και με γουρλωμένα μάτια είπε από μικροφώνου: «Εσείς οι δυο πάτε να με τρελάνετε!»"
Πηγη:
(Φαινεται οτι στην Ιταλια αφου την πηδηξε και ο κηπουρος του Μπερλουσκονι,αρχιζει να μην περναει η μπογια της και γυρισε στα πατρια εδαφη να βρει αλλους Ψωλο-ψωμο-μαλακες...
:S
Που είναι οι μουνόδουλοι υπερασπιστές τώρα? Μπήκατε όλοι στις τρύπες σας?
Μάλλον τη πλήρωσε καλά και την απόσυρε τη μήνυση η βρωμιάρα...τα πήρε τα λεφτά της, τα κέρδισε με τον ιδρώτα της άλλωστε, τζάμπα θα την έβγαζε ο μουρόχαυλος ο Ψωμόπουλος, κοστίζει πολύ το μουνί της Ρίας κύριε..![]()
![]()
![]()
![]()