Νέα

Ρία Αντωνίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 373K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κάνει βίζιτες η Ρία?

• Μπαα..

Ψήφοι: 89 13,0%
  • Χάση βρέξη

Ψήφοι: 42 6,1%
  • Σε επιλεγμένο target group μόνο

Ψήφοι: 555 80,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    686

Επισκέπτης
το μυαλο της ολο στα λουσα ηταν...αντι να κατσει να φαει κανα πουτσο να τον φχιαρηστηθει, ολο μαλακιες ελεγε…
αλλα εγω αγέρωχος και ευθυτενης συνεχιζα να φουμαρω το guantanamera μου, συνδεοντας την με καϊρο…
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Εφτιαξες ολοκληρο σεναριο τυπε για να τον παιξεις; :S :S :S

nontas82

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2018
Like
2.542
Πόντοι
456
φαντάζομαι τον ιατροδικαστή να ιδρώνει όταν του πέταξε το μουνι της η Ρια για να το εξεταση :erection:
:headbaning1: :headbaning1:
URL]]

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.321
Πόντοι
12.756
ο τυπος ειναι απο τους μεγαλυτερους παπατζήδες, δεν εχει ουτε μαντηλι να κλαψει, καμία άλλη μαλακία θα έγινε.

θα την επαιρνε κουρσα καιρο πληρωνε καποιες φορες , αλλες αφηνε κανα φεσι και για το φεσι τωρα τον εβγαλαν προγραμμα

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.541
Πόντοι
11.445
ο τυπος ειναι απο τους μεγαλυτερους παπατζήδες, δεν εχει ουτε μαντηλι να κλαψει, καμία άλλη μαλακία θα έγινε.

θα την επαιρνε κουρσα καιρο πληρωνε καποιες φορες , αλλες αφηνε κανα φεσι και για το φεσι τωρα τον εβγαλαν προγραμμα

καλά τόσους μαλακοπιτουρες έχει η Ιταλία , με το ναυάγιο βρήκε να γαμηθει ? :headbang: :zombie:

εκτός αν σπρώχνει κόκα όποτε πάω πάσο.....

skoupidiaris20

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2018
Like
3
Πόντοι
1
πως γινεται να την βιασε ο συντροφος της? πλατωνικο ερωτα ειχανε?  :S :huh: :think: :S

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515

Κατασκευαστικη ειχε νομιζω.
Οι μισοι ειναι χρεωκοπια
Δεν εβρισκε ενα εφολπιστη το κοριτσι?

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.541
Πόντοι
11.445
Οι μισοι ειναι χρεωκοπια

την πηδουσε ο Λεντουσης σε καποια φαση , βεβαια δεν νομιζω οτι ηταν σχεση ... :2funny:

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
765
Πόντοι
326
Οι μισοι ειναι χρεωκοπια
κατασκευαστικη βγαζεις χρημα και σαν προσωπο και σαν εταιρεια . ειδικα αν χτυπας φιλετα και κτιρια

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.554
Πόντοι
9.931
Η απάντηση του επιχειρηματία στις κατηγορίες της Ρίας Αντωνίου για βιασμό

«Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε διέπραξα το οποιοδήποτε αδίκημα σε βάρος της κυρίας Αντωνίου, με την οποία διατηρώ σχέση», αναφέρει μεταξύ άλλων ο επιχειρηματίας
Ο επιχειρηματίας που κατηγορείται από τη Ρία Αντωνίου για βιασμό απάντησε με μία επιστολή ότι αρνείται όλες τις κατηγορίες και πως με έκπληξη πληροφορήθηκε όλα όσα του καταλογίζει η ξανθιά καλλονή.

Στην επιστολή που έστειλε στο gossiptv αναφέρει τα εξής: «Από τον Τύπο, με έκπληξη, πληροφορήθηκα ότι υποβλήθηκε σε βάρος μου μηνυτήρια αναφορά για το αδίκημα του βιασμού. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε διέπραξα το οποιοδήποτε αδίκημα σε βάρος της κυρίας Αντωνίου, με την οποία διατηρώ σχέση και έδωσα εντολή στους πληρεξούσιους δικηγόρους μου, Αθανάσιο Πλεύρη και Αθανάσιο Ζαμάνη, να διερευνήσουν τα καταγγελλόμενα προκειμένου να πράξουν καθετί νόμιμο για την προάσπιση της τιμής και υπόληψης μου από ψευδείς και ανυπόστατες καταγγελίες. Δε θα επιτρέψω στον οποιονδήποτε να εκμεταλλευτεί ψευδείς καταγγελίες για τη δημιουργία εντυπώσεων σε βάρος μου, οι οποίες έχουν άμεσο αντίκτυπο, πέρα από εμένα και στην ζωή του ανήλικου τέκνου μου».

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.541
Πόντοι
11.445
κατασκευαστικη βγαζεις χρημα και σαν προσωπο και σαν εταιρεια . ειδικα αν χτυπας φιλετα και κτιρια

o συγκεκριμενος πρεπει να ειναι κοκακιας και ψυχακιας , ειχε πλακωθει με την Τσουλια , της ειχε κανει μηνυση , την ειχε βαλει και φυλακα για λιγο ...Αφου ειχε μπλεξει με Βισσυ σιγουρα παιζει κοκα στην ιστορια με Ρια ....κριμα παει στα χναρια της Τζουλιας  :zombie:

Επισκέπτης
ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ Ο ΜΥΤΟΓΚΑΣ!!! :s&m_1:

Εκδορές, μώλωπες και ερυθρότητα σε επίμαχα σημεία του πασίγνωστου μοντέλου με τη διεθνή καριέρα που κατήγγειλε ότι τη βίασε ο επιχειρηματίας σύντροφός της, είναι τα ευρήματα του ιατροδικαστή, όπως αυτά περιλαμβάνονται στην έκθεση που κατέθεσε στις αστυνομικές Αρχές, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή του Star, "Αλήθειες με τη Ζήνα

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.554
Πόντοι
9.931
ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ Ο ΜΥΤΟΓΚΑΣ!!! :s&m_1:

Εκδορές, μώλωπες και ερυθρότητα σε επίμαχα σημεία του πασίγνωστου μοντέλου με τη διεθνή καριέρα που κατήγγειλε ότι τη βίασε ο επιχειρηματίας σύντροφός της, είναι τα ευρήματα του ιατροδικαστή, όπως αυτά περιλαμβάνονται στην έκθεση που κατέθεσε στις αστυνομικές Αρχές, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή του Star, "Αλήθειες με τη Ζήνα

Οχι οτι θελω να κάνω τον δικηγόρο κανενός αλλά εκδορές, μώλωπες και ερυθρότητα σε επίμαχα σημεία εμφανίζονται και μετά απο άγριο σεξ.

Peros7

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2018
Like
55
Πόντοι
0
Πάντως,η ψυχωτική τάση του Ψωμόπουλου για drama με τις γκόμενές του ήταν η αιτία να κάνει τσόντα η Τζουλια για να του την σπάσει μετά τον χωρισμό τους.

1. www.yupiii.gr/gossip/c15487/Alexandratoy_VS_Wwmopoyloy.html]http://www.yupiii.gr/gossip/c15487/Alexandratoy_VS_Wwmopoyloy.html[/url]
2. www.yupiii.gr/gossip/c15505/Tzoylia_Alexandratoy.html]http://www.yupiii.gr/gossip/c15505/Tzoylia_Alexandratoy.html[/url]

Εκ μέρους όλων, σ' ευχαριστούμε Χρήστο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom