Νέα

Ρεβεγιόν στο Μπου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μάγος του ΟΖ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 540
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.609
Πόντοι
11.956
1. Πηγαίνεις στο μαγαζί όταν ΔΕΝ έχει πελάτες. Κυριακή βράδυ, Δευτέρα βράδυ. Έτσι ,αφεντικό και προσωπικό θα σε συμπαθήσουν γιατί στηρίζεις στα δύσκολα και η κοπέλα θα σε βλέπει με θετικό βλέμμα.
2. Τις ώρες που βαράει μύγες το μαγαζί πας και κάθεσαι μπάρα. Πιάνεις κουβέντα με όλους και μοιραία κάποια στιγμή θα μπει και το κορίτσι στο παρεάκι. Εκεί θα την ψυχολογήσεις.
3. Παρακολουθείς τα social media του μαγαζιού (αν υπάρχουν) ίσως από εκεί να βρεις το προφίλ της και να δεις αν παίζει γκόμενος.
4. Όταν θα έχετε κάνει μια επαφή και θα μιλάτε ρώτα τη γενικότερα που μένει, που συχνάζει και μετά της προτείνεις και συνάντηση.
Κοντά είσαι κάπως έτσι γίνεται το παιχνίδι ....αλλά δεν σε νοιάζει εάν έχει γκόμενο .... αδιάφορος για αυτό ....και δεν χρειάζεται να προτείνεις συνάντηση.....οποίος μένει μέχρι το τέλος κερδίζει

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
14.569
Πόντοι
3.556
Κοντά είσαι κάπως έτσι γίνεται το παιχνίδι ....αλλά δεν σε νοιάζει εάν έχει γκόμενο .... αδιάφορος για αυτό ....και δεν χρειάζεται να προτείνεις συνάντηση.....οποίος μένει μέχρι το τέλος κερδίζει
Εάν έχει γκόμενο σίγουρα εκεί κοντά θα τριγυρίζει, συνήθως οι γκόμενοι από τα σερβιτορακια η είναι μόνιμοι θαμώνες του μαγαζιού η κόβουν βόλτες απέξω

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.284
Πόντοι
2.306
Καλησπέρα, έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα. Μου αρέσει μια κοπέλα που δουλεύει στο καφέ που συχνάζω, αυτή κάπου στα 20 εγώ κοντεύω τα 30. Λέμε καμιά κουβέντα καμιά φορά, αλλά μέχρι εκεί τίποτα το πονηρό. Θέλω να της την πέσω αλλά φοβάμαι το άκυρο, αφού δεν ξέρω καν αν τα έχει με κάποιον και μετά θα είναι άβολο να πηγαίνω εκεί. Έχει κάποιος καμιά καλή ιδέα πως να της την πέσω με τρόπο;
αν δεν προσπσθησεις δεν θα μαθεις.
επιπλεον γιατι θα ειναι αβολο να πηγαινεις αν φας ακυρο?
αν κανεις σωστο πεσιμο σαν κυριος και οχι σαν τσιμπουρι , ακομα και να φας ακυρο, η τυπσσσα θα σε εχει στα ωπα ωπα γιατι την ανεβασες, δεν υπαρχει γυναικα που να μην κολακευεται απο το φλερτ.
θα πρεπει ομως και εσυ να μην εισαι γλυφτης, να κρατησεις αξιοπρεπεια και χαρακτηρα….μη σου πω οτι αν γουσταρει και λιγο, και γκομενο να εχει, θα την βαλεις σε σκεψεις, ιδιαιτερως αν ο αλλος ειναι κανενας νυχτοβιος ή μαλαξ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.752
Πόντοι
9.297
Η κοπέλα θα επιλέξει αν και πότε θα γίνει αυτό...ο ενδιαφερόμενος θα εκτεθεί μπροστά της και οφείλει να κρατάει πισινες ώστε να μην απογοητευθεί.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.752
Πόντοι
9.297
Εάν έχει γκόμενο σίγουρα εκεί κοντά θα τριγυρίζει, συνήθως οι γκόμενοι από τα σερβιτορακια η είναι μόνιμοι θαμώνες του μαγαζιού η κόβουν βόλτες απέξω
Αν δεν έχει δουλειά εκείνη την ώρα η είναι κανας ανασφαλής άνεργος/ άεργος σιχτιρλεμες ακριβώς αυτό θα κάνει....

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
14.569
Πόντοι
3.556
Αν δεν έχει δουλειά εκείνη την ώρα η είναι κανας ανασφαλής άνεργος/ άεργος σιχτιρλεμες ακριβώς αυτό θα κάνει....
Συνήθως όσες σερβιτόρες έχω γνωρίσει οι 9 στης 10 οι γκόμενοι είναι τελειωμένα ναυάγια

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
109
Πόντοι
1
αν δεν προσπσθησεις δεν θα μαθεις.
επιπλεον γιατι θα ειναι αβολο να πηγαινεις αν φας ακυρο?
αν κανεις σωστο πεσιμο σαν κυριος και οχι σαν τσιμπουρι , ακομα και να φας ακυρο, η τυπσσσα θα σε εχει στα ωπα ωπα γιατι την ανεβασες, δεν υπαρχει γυναικα που να μην κολακευεται απο το φλερτ.
θα πρεπει ομως και εσυ να μην εισαι γλυφτης, να κρατησεις αξιοπρεπεια και χαρακτηρα….μη σου πω οτι αν γουσταρει και λιγο, και γκομενο να εχει, θα την βαλεις σε σκεψεις, ιδιαιτερως αν ο αλλος ειναι κανενας νυχτοβιος ή μαλαξ.
Εννοείται πάντα το πέσιμο με ωραίο τρόπο και ευγένεια, αν μου ρίξει άκυρο απλά συνεχίζω όπως τώρα, δηλαδή καμιά κουβέντα αν τύχει.

Δεν την έχω δει με κάποιον, αλλά είναι καφέ που έχει δουλειά και ειδικά την ώρα που πηγαίνω οπότε δύσκολο να μπορεί να μιλάει με τον γκόμενο ακόμα και αν είναι εκεί

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.752
Πόντοι
9.297
Συνήθως όσες σερβιτόρες έχω γνωρίσει οι 9 στης 10 οι γκόμενοι είναι τελειωμένα ναυάγια
Nαι αλλά είναι τα τελειωμένα ναυάγια που είναι κοντά τους και τα έχουν εμπιστοσύνη....

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
14.569
Πόντοι
3.556
Nαι αλλά είναι τα τελειωμένα ναυάγια που είναι κοντά τους και τα έχουν εμπιστοσύνη....
Ναι κατά ένα περίεργο τρόπο, ειδικά αν έχουν και πρεζοπαπο τους βλέπουν σαν θεούς

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.752
Πόντοι
9.297
Ναι κατά ένα περίεργο τρόπο, ειδικά αν έχουν και πρεζοπαπο τους βλέπουν σαν θεούς
Συνήθως είναι μικρές ,χωρίς εμπειρία άρα και το λίγο φαίνεται πολύ στα μάτια τους...οι πιο μεγάλες έχουν και πο μεγάλες απαιτήσεις.
Φαντάσου αν έχει και αμάξι ο τύπος...και τα σκατα του θα τρώνε!

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
109
Πόντοι
1
Η κοπέλα δεν είναι μοντέλο, αλλά είναι εμφανίσιμη και μου βγάζει κάτι ωραίο. Σκέφτομαι ότι λόγω της δουλειάς της έχει βαρεθεί τα πεσίματα κάθε ημέρα και σίγουρα θα την της έχουν πέσει και πιο ωραίοι από εμένα και αυτό ήταν που με απέτρεψε να της μιλήσω

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.752
Πόντοι
9.297
Συνήθως είναι συνάδελφοι τους και συμμαθητές τους δηλαδή κοντινοί τους η προκύπτει φάση και με πελάτες;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.752
Πόντοι
9.297
Η κοπέλα δεν είναι μοντέλο, αλλά είναι εμφανίσιμη και μου βγάζει κάτι ωραίο. Σκέφτομαι ότι λόγω της δουλειάς της έχει βαρεθεί τα πεσίματα κάθε ημέρα και σίγουρα θα την της έχουν πέσει και πιο ωραίοι από εμένα και αυτό ήταν που με απέτρεψε να της μιλήσω
Μπορεί και να είναι ασεξουαλ...με τόσους άνδρες εκεί πιθανότατα θα έχει βαρεθεί ο,τι κατουράει όρθιο...
Μπορεί βέβαια και να την βρίσκει με άλλη κοπέλα...!

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
14.569
Πόντοι
3.556
Άμα πηγαίναμε με αυτή τη λογική δεν θα μιλάγαμε σε καμία

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
14.569
Πόντοι
3.556
Συνήθως είναι συνάδελφοι τους και συμμαθητές τους δηλαδή κοντινοί τους η προκύπτει φάση και με πελάτες;
Όπως είπες είναι μικρές και άπειρες και κολλημένες, αν ο τύπος το παίξει σωστά μπορεί να έχει πιθανότητες

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
109
Πόντοι
1
Μπορεί και να είναι ασεξουαλ...με τόσους άνδρες εκεί πιθανότατα θα έχει βαρεθεί ο,τι κατουράει όρθιο...
Μπορεί βέβαια και να την βρίσκει με άλλη κοπέλα...!
Ακριβώς γι αυτό λέω τι να της πω για να με ξεχωρίσει στο πέσιμο από τους άλλους

Άμα πηγαίναμε με αυτή τη λογική δεν θα μιλάγαμε σε καμία
Σωστό, απλά το λέω γιατί είναι σε μια δουλειά που δέχεται κάθε ημέρα πολλά πεσίματα από πολλές ηλικίες και στυλ ανδρών και να μην δίνει πλέον σημασία

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
14.569
Πόντοι
3.556
Ακριβώς γι αυτό λέω τι να της πω για να με ξεχωρίσει στο πέσιμο από τους άλλους

Σωστό, απλά το λέω γιατί είναι σε μια δουλειά που δέχεται κάθε ημέρα πολλά πεσίματα από πολλές ηλικίες και στυλ ανδρών και να μην δίνει πλέον σημασία
Καλύτερα να δοκιμάσεις και να φάς χειλοπιτα από το να μην μάθεις ποτέ τι θα γινόταν αν της μιλαγες

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
109
Πόντοι
1
Καλύτερα να δοκιμάσεις και να φάς χειλοπιτα από το να μην μάθεις ποτέ τι θα γινόταν αν της μιλαγες
Συμφωνώ, ήδη το έχω μετανιώσει που δεν της μίλησα, δεν ξέρω αν θα την πετύχω πάλι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.752
Πόντοι
9.297
Συμφωνώ, ήδη το έχω μετανιώσει που δεν της μίλησα, δεν ξέρω αν θα την πετύχω πάλι
Θα την πετύχεις...ήδη ξέρει ότι την γουστάρεις...κάνε κίνηση και το πολύ πολύ να πει όχι...στα αρχιδια σου εσύ.Απλα μετά θα πας αλλού...:coffee:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.752
Πόντοι
9.297
Συναισθηματικά εννοώ...για καφέ μπορείς να συνεχίσεις να πηγαίνεις εκεί απλά μην ασχολείσαι άλλο μαζί της.Τοσο απλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom