geo65
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
Αγαπητέ κε Διομήδη παρακολουθώ το έργο σας από καιρό και απλά θέλω να σας πωοτι μας προδφέρετε πάμπολες στιγμές
Σας ευχαριστούμε!!!
Αγαπητέ κε Διομήδη παρακολουθώ το έργο σας από καιρό και απλά θέλω να σας πωοτι μας προδφέρετε πάμπολες στιγμές
Να είσαι καλά φίλε μου για τα θερμά λόγια συμπαράστασης.Αγαπητέ κε Διομήδη παρακολουθώ το έργο σας από καιρό και απλά θέλω να σας πωοτι μας προδφέρετε πάμπολες στιγμές
Σας ευχαριστούμε!!!
Να με ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές, γι'αυτο να εισαι σιγουρος !!!Να είσαι καλά φίλε μου για τα θερμά λόγια συμπαράστασης.
Οι αγάπη σας μου δίνει κουράγιο για να συνεχίσω.
Να με ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές
Πάρε και ενα δωράκιΝα με ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές, γι'αυτο να εισαι σιγουρος !!!
Ενας, απο τους αναριθμητους, ψηφοφορους σου !!!
LEON 13
Ευχαριστω !!!Πάρε και ενα δωράκι
Shanna Mccullough
Φτάνει παιδιά αρχίζω και κοκκινίζω και δεν μου αρέσει το χρώμα αυτό καθόλου.
υγ.Αντε,κατεβασε κομμα μπας και σωθουμε
Ελα, παμε μπροστα, με τον δικεφαλο αετο ψηλα !!!Jeanna fine
Οπως λεει και η παροιμια, καιρος φερνει τα λαχανα, καιρος τα παραπουλια !!! ;) ;) ;)All time classic!!! Ginger Lee
*Bέβαια αν την δείτε τωρα πως εχει γίνει και επιμένει να γυρνάει τσόντες θα σας έρθει αναγούλα :S
Καλημερα διομηδη !!!Tina Russell
Μεγάλο κομάτιTania Russof
Επιλέγεις απο την δεύτερη σειρά το εικονίδιο εισαγωγή εικόνας (το δέκατο απο αριστερά)By the way!!Πως μπορώ να ενθέσω φωτό/βιντεάκια όπως όλοι σας???
Τις εικόνες/βίντεο που τα βρίσκω??Από αυτά που έχω αποθηκευμένα στον υπολογιστή???Επιλέγεις απο την δεύτερη σειρά το εικονίδιο εισαγωγή εικόνας (το δέκατο απο αριστερά)
και αντιγράφεις μέσα στις αγκύλες την διεύθυνση της εικόνας.
Πρόσεξε όμως να μην γράφει uploads στο url της εικόνας γιατί σε κανα πεντάλεπτο αλλάζουν την ip και δεν εμφανίζεται η εικόνα.
Καλή επιτυχία.
Oχι, τις ψάχνεις στο διαδίκτυο.Τις εικόνες/βίντεο που τα βρίσκω??Από αυτά που έχω αποθηκευμένα στον υπολογιστή???