Νέα

Ρεπορτάζ STAR για φοιτήτριες - βιζιτούδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TiLesTora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
Σήμερα 23 /10 στο βραδινό δελτίο του STAR είχε ρεπορτάζ για τις φοιτήτριες που κάνουνε βίζιτες.
Ανέφερθηκε ότι στην Αγγλία το φαινόμενο έχει πάρει διαστάσεις και ότι οι φοιτήτριες κάνουν βίζιτες για να βγάλουν τα έξοδα των σπουδών τους.
Ο ρεπόρτερ είπε ότι και στην Ελλάδα σημειώνεται αύξηση του φαινομένου (χωρις να το τεκμηριώσει κατά την άποψη μου).
Ζητήθηκε η γνώμη του εκπροσώπου της ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ για το φαινόμενο, και ο εκπρόσωπός της ανέφερε ότι δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη του κάτι, και πως αν υπάρχει κάτι είναι ασήμαντο.
Τέλος μίλησε η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών που ανέφερε ότι υπάρχουν φοιτήτριες που κάνουν βίζιτες, ότι το κάνουν για το χρήμα και ότι το κάνουν παράνομα γιατί δεν έχουν χαρτιά τα οποία είναι χρονοβόρα διαδικασία να βγάλεις (πουτάνα γραφειοκρατία.....)

ʼποψη μου: Το ότι κάποιες φοιτήτριες κάνουν βίζιτα είναι γνωστό.
Αν τώρα το φαινόμενο παίρνει διαστάσεις στην Ελλάδα μου είναι άγνωστο.
ʼρα ή είναι άλλο ένα μαλακισμένο ρεπορτάζ του STAR (99%) ή οι μάγκες κάτι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ξέρουν (1%).

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Φίλε το είδα. 100% άλλη μια φόλα-ρεπορτάζ του Star, από αυτά που βγαίνουν από το ψυγείο γα να γεμίσουν κενό χρόνο.

Και μίλησαν με τον πρόεδρο της ΠΑΣΠ της ΑΣΟΕΕ ο οποίος (άλλος μαλάκας κι αυτός) δήλωσε στη "δημοσιογράφο¨ότι δεν υπάρχουν φοιτήτριες που εκδίδονται.

ʼυτά τα ρεπορτάζ του Star είναι η επιτομή της έγκυρης δημοσιογραφίας.

Τέσπα, αν κάποια φοιτήτρια διαβάζει το παρόν κείμενο και θέλει να διαψεύσει τον ΠΑΣΠίτη ΑΣΟΕΕίτη ας μου κάνει pm.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Τι περίμεναν, να πει ο συνδικαλιστής ότι οι φοιτήτριες είναι πουτάνες;

Τέλος πάντων, το αν εκδίδονται ή όχι είναι γνωστό από καιρό...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ποιές σχολές; Έχεις δει τι φρικεζι γκόμενες μαζεύουν καποιες σχολές; Σιγά μη τις πληρώνουν κιόλας αυτές για να τις πηδήξουν!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
μα οι καλές γκόμενες δεν πατάνε στις σχολές ρε τόντοκ...Κάνουν βίζιτες!

Το σενάριο για φοιτήτριες- βίζιτες το ακούω εδώ και πολλά χρόνια....Ίσως να έχει κάποια βάση αλλά όχι ότι είναι και γενικό φαινόμενο να το κάνεις ρεπορτάζ!

Επισκέπτης
μα οι καλές γκόμενες δεν πατάνε στις σχολές ρε τόντοκ...Κάνουν βίζιτες!

Το σενάριο για φοιτήτριες- βίζιτες το ακούω εδώ και πολλά χρόνια....Ίσως να έχει κάποια βάση αλλά όχι ότι είναι και γενικό φαινόμενο να το κάνεις ρεπορτάζ!

Εσύ τα λες αυτά str81977 Κι εγώ που έγα οτι θα έλεγες για βιζιτούδες φοιτήτριες που κάνουν και καταλήψεις!  :)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Στις καταλήψεις πάνε τα μπάζα ρε! Ξέρεις καμία καλή γκόμενα που θέλει να κοιμάται στο πάτωμα του αμφιθεάτρου;

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ελάτε ρε παιδιά!... Ειδήσεις του Star είναι αυτές! Τι περιμένετε δηλαδή?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Kαι που να δεις τις κλασατες γκομενες γνωστης παραταξης να ουρλιαζουν την ημερα των εκλογων.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Συμφωνω για το σταρ, φέραν τον πασπίτη να πει για τις βιζιτες!

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Και μόνο ότι για το θέμα αυτό μιλάνε άτομα εκτος πανεπιστημίου (είτε γιατί δεν περάσανε ποτέ από τα έδρανα, είτε γιατί όταν πήραν πτυχίο ζούσε ακόμα η "αλλαγή"), είναι ενδεικτικό της ποιότητας της πληροφόρησης.

Όντας μέσα, δεν έχω δει ή ακούσει κάτι συγκεκριμένο. Μόνο φήμες και μισόλογα. Μόνο ως πιθανότητα μπορεί να το δεχθώ, ότι δηλαδή μπορεί να υπάρχουν μια - δυο freelancers, αλλά η άποψη ότι πρόκειται για οργανωμένο κύκλωμα μου φαίνεται αστεία.

Επισκέπτης
Τώρα δεν ζει η "αλλαγή" sxsitegr? Και δεν εννοώ την ΠΑΣΟΚική τοιαύτη. Η απλώς έτσι είναι επειδή έτσι θες να είναι;  :)

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Eγω παλι νομιζω οτι οι "ρεπορτερ" του σταρ περνανε πολυ χρονο στο σαιτ μας....Υπαρχουν διαφορα thread ειδικα στο παλιο φορουμ που μιλαγαν για τετοιες περιπτωσεις. Ωστοσο, και οι συμφορουμιτες που τα εγραφαν δε μιλαγαν με στοιχεια αλλα για το τι ακουσαν να γινεται, ζητωντας σχετικες πληροφοριες...

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ την  πασοκική εννοούσα.

Αλλά και η άλλη έχει πεθάνει.
Οι παλιοί καιροί που η επανάσταση ήταν εργολαβία έχουν περάσει.
Οι άνθρωποι είναι πιο ρεαλιστές σήμερα.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Ε μα ρε παιδιά τώρα, καθόμαστε και κάνουνε σοβαρή συζήτηση με αφορμή ρεπορτάζ του Σταρ..????????????????????????????/

Και λέω σοβαρή γιατί με αυτά που ακούγονται ευκαιρία ψάχνουν μερικοί να καταλήξουμε να μιλάμε για το ενδεχόμενο εάν ένας από το επιτελείο της Θάτσερ είχε τατουάζ με τον Μπρέζνιεφ ίσως είχαν αποφευχθεί τα Φώκλαντς...

Το θέμα σχσιτε είναι άλλο.. Ποιοι από όλους ?  ;)

Επισκέπτης
Εγώ την  πασοκική εννοούσα.

Αλλά και η άλλη έχει πεθάνει.
Οι παλιοί καιροί που η επανάσταση ήταν εργολαβία έχουν περάσει.
Οι άνθρωποι είναι πιο ρεαλιστές σήμερα.

Και επειδή οι άνθρωποι είναι "πιο ρεαλιστές" σήμερα, θα καταργήσεις και την επανάσταση; (Όπως την εννοεί ο καθένας φυσικά). Τόσο υπερφυσικές δυνάμεις έχεις ρε μεγάλε; Γιόκο-τσόκο έπινες μικρός;

Επισκέπτης
Και όχι, δεν θα ανοίξω το στόμα μου να απαντήσω σε ανύπαρκτους! (Δεν εννοώ τον sxsitegr)

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Πάλι καλά.. και μόλις καθάρισα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories