trelokotsidou
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 398
- Πόντοι
- 26
Μέχρι τις 23:00 δεν είναι τις καθημερινές;Σας περιμένουμε μέχρι τις 21.00
Μέχρι τις 23:00 δεν είναι τις καθημερινές;Σας περιμένουμε μέχρι τις 21.00
όχι μέχρι τις 21.00Μέχρι τις 23:00 δεν είναι τις καθημερινές;
Χθεσινή απογευματινή επίσκεψη στο μαγαζί. Το μοναδικό που χρειάστηκε να ρωτήσω ήταν αν βρίσκεται εκεί η Νάνσυ..... δεν έχει ενδοιασμούς με το θεμα-χρόνο (κάθε φορά το ξεπερνάμε κ πολλές φορές το επιδιώκει κ η ίδια).
Καλησπέρα, δεν πιστεύω Αλεξάνδρα να ναι μια μιλφ πλέον κατάσταση από παλαιότερα λεωφ Μεσογείων κοντά στο Μετρό Χολαργού, που είχε σταμάτησει για κάποια χρόνια...θα γίνει βέβαια κ έλεγχος από κοντά καθώς είναι δύσκολο να ναι αυτήσημερα αργα το απογευμα στο Μαγαζι
Αλεξανδρα. Μελαχρινη με μακρυ ισιο μαλλι, σωμα με ωραιες καμπυλες και γλυκο προσωπο. Φοραγε ωραι εφαρμοστο μινο φορεμα και γοβες
Μαρινα. Ουκρανη ψιλη ξανθια κορμαρα.
Νανσυ. Το μελαχροινο αλογο. Εντυπωσιακη
απο τις λίγες του χώρου που κάθε συνεύρεση είναι καλύτερη απο την προηγούμενη...Νανσυ: Πραγματικά μιλάμε για γυναίκα με τα όλα της. Μπράβο κοριτσάρα μου
Όταν ρώτησα σε τελευταία επίσκεψη μου, μου είπαν ότι λείπει η κοπέλα που έκανε τις ενημερώσεις. Ο χώρος λειτουργεί κανονικά πάντωςΤι εγινε πΑιδια με το μαγαζι;;;εχει μια βδομαδα να βγαλει προγραμμα
Τι εγινε πΑιδια με το μαγαζι;;;εχει μια βδομαδα να βγαλει προγραμμα
Πόσες εκτονώσεις έχει στην μια ώρα;Χθεσινή απογευματινή επίσκεψη στο μαγαζί. Το μοναδικό που χρειάστηκε να ρωτήσω ήταν αν βρίσκεται εκεί η Νάνσυ.....Δεν ήταν απαραίτητο να δω τις υπόλοιπες.....Ο μελαχρινός πειρασμός φόραγε ένα μαύρο κολάν με ασορτί μαύρο μπουστακι, που την έκαναν ακαταμάχητη. Η δική μου γνώμη ότι η συγκεκριμένη κοπέλα σε επιλογή προγράμματος μιας ώρας μπορεί να προσφέρει απόλαυση όσο ελάχιστες. Συνδυάζει εμφάνιση, καλο μασάζ, μοναδικές υπηρεσίες, είναι ευχάριστη, δεν έχει ενδοιασμούς με το θεμα-χρόνο (κάθε φορά το ξεπερνάμε κ πολλές φορές το επιδιώκει κ η ίδια). Πλέον αποτελεί για εμένα την δοκιμασμένη-σίγουρη επιλογή για στιγμές απόλαυσης!!
από εσένα εξαρτάται...Υπερκαλύπτει τον χρόνο επομένως το φτιάχνεις όπως τραβάει η όρεξη σου.δοκίμασε κ θα με θυμηθείς...!!Πόσες εκτονώσεις έχει στην μια ώρα;
Σου έστειλα πμαπό εσένα εξαρτάται...Υπερκαλύπτει τον χρόνο επομένως το φτιάχνεις όπως τραβάει η όρεξη σου.δοκίμασε κ θα με θυμηθείς...!!