taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Η Δευτέρα δεν είναι αργία (για όλους τουλάχιστον), εκτός αν λόγο των "πνευστών" ανήκουν στον τομέα του πνεύματοςτο μαγαζι αυριο και Δευτερα λειτουργει κανονικα...
Η Δευτέρα δεν είναι αργία (για όλους τουλάχιστον), εκτός αν λόγο των "πνευστών" ανήκουν στον τομέα του πνεύματοςτο μαγαζι αυριο και Δευτερα λειτουργει κανονικα...
καλησπέρα ναι θα είμαστε ανοικτάΗ Δευτέρα δεν είναι αργία (για όλους τουλάχιστον), εκτός αν λόγο των "πνευστών" ανήκουν στον τομέα του πνεύματος
καλησπέρα σήμερα είναισημερα ειστε ανοιχτα???ποιες κοπελες δουλευουν???
Σημερινή πρωινή επίσκεψη με μοναδικό σκοπο να δω την μεγαλύτερη αδυναμία μου, την Νάνσυ. Τόσο εγώ με κριτικές μου (Φραντζή όσο κ παλαιότερα Φίλωνος), όσοι κ πολλοί άλλοι έχουν αναφέρει για την ομορφιά κ τις υπηρεσίες της, επομένως το προσπερνω αυτό. Ακόμα κ τώρα μιάμιση ώρα Μετά το τέλος της συνάντησης προσπαθώ να διαγράψω το ηλίθιο χαμόγελο μου, που οφείλεται στο μελαχρινό κοριτσαρο..!!Ο καλύτερος τροπος να ξεκινήσει ο Ιούλιος!
Όπως τα λες....Και δεν μπορώ να της αντισταθώ....Με βλέπω πάλι σύντομα εκεί ....ναι καβλα η ατιμη...
οπως και η Μαριναρα...Αλογα