πήγα με έναν αδερφό-φίλο....είδα....περίμενα να δώ κάτι που να με συνταράξει και απήλθον(αφού περίμενα τον φίλο μου να τελειώσει με την ΜΠΕΛΑ.....ΑΑΑ!!!!!!!!!! να τα πάρουμε με τη σειρά.....
α) ΚΑΡΟΛΙΝΑ....τί ν τούτο ωρέ αδέρφια???? γυναίκα είναι, πλατάνι είναι ή ο σταλόνε στα νιάτα του??? όποιος απαντήσει σωστά κερδίζει ένα ραντεβού μαζί με τον οδοστρωτ....εεεε την κόρη ήθελα να πώ
του τσατσένκο(καρολίνα με λένε). Η πιθανή του κατάληξη θα είναι στο νοσοκομείο με μώλωπες
β) ΕΥΑ.....οκ...έτσι όπως την περιέγραψαν όλοι νόμιζα ότι πρόκειται να δώ πχ...αναστασία από iris....πολύ μακριά από την εν λόγω όμως....κατ' αρχάς δεν έχει σώμα λεπτό και ψηλό...έχει την περιφέρειά της όπως την έκοψα..βέβαια έχει ένα ωραίο πρόσωπο αλλά στο σαλονάρισμα μου μύρισε έντονη ξεπέτα..μπορεί να κάνω λάθος..αλλά από εμφάνιση δεν είναι ούτε Αναστασία ούτε Αλίνα φυσικά!!!!!
γ)ΜΠΕΛΑ...Μαύρη..Την είδα...από εμφάνιση οκ..αλλά όπως μου είπε ο κολλητός μου που πέρασε(και δεν εννοώ τον νεασμύρνη
), δεν έχει ξαναφάει τέτοια φόλα..κατ΄αρχάς πίπα μόνο με καπότα...πίπα άθλια με πολύ δόντι που πονάει....θα μου πείς και ποιά αφρικανή κάνει καλή πίπα....του τα χωσα μετά αλλά ήθελε την μαυρούλα..τί να του κάνω??παραδόξως στο μασάζ μου είπε ότι ήταν ικανοποιητική για μαύρη...σε όλα τα άλλα απαράδεκτη!!!!! ούτε καλές στάσεις έπαιρνε επίτηδες για να τον δυσκολέψει κλπ κλπ...το τέλος δεν τον ρώτησα πώς ήρθε γιατί είχε τέτοια ξενέρα στη φάτσα του που...δεν ήθελα να τον φρικάρω και άλλο...
δ)ΜΑΡΙΝΑ...οκ. καλούλα αλλά η ρωσίδα ΜΙΛΦ υπάλληλος του φούρνου στη γειτονιά μου πιό ωραία είναι...εντελώς άχαρο σαλονάρισμα βαριεστημένο..κάνε μιά τσαχπινιά ρε κοπελιά να τον εφτιάξεις τον άλλον??? να γαμήσει ήρθε και να περάσει μία ωραία ώρα, όχι στο ΙΚΑ!!!!!
ε)ΝΙΚΗ...το μιλφ που τιμάει τουλάχιστον τα λεφτά του πελάτη..είναι καιρό εκεί
στ) ΤΖΟΥΛΙΑ η όμορφη μολδαβή μιλφ...θα έλεγα είναι η πιό όμορφη εκεί μέσα παρουσία μακράν και με καλές επιδόσεις στο δωμάτιο όταν την είχα πάρει προ 2 ετών σε άλλο ίδρυμα.
Υ.Γ. Το κορυφαίο για την Μπέλα που μου είπε ο κολλητός ήταν ότι όταν τη γαμούσε του έδειχνε το ρολόι και του έδειχνε πόσος χρόνος του απομένει!!!!!!χαχαχαχαχαχα respect!!!!!!!!