fabian
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 356
- Πόντοι
- 301
Πέρασμα από το κατάστημα απογευματινες ώρες την προηγούμενη εβδομαδα,μου άνοιξε η πολύ εξυπηρετική σεριφισα και μου παρουσίασε το ροστερ με 5-6 κοπέλες αν θυμάμαι καλά.Οι κοπέλες που παρέλασαν ήταν οι εξής..
Άντζελα μια 40αρα μιλφ μελαχρινή και μαύρο φόρεμα και σώμα με λίγα πιασίματα.
Ναντια κάστανοξανθη μιλφαρα και αυτή με κάπως ασιατικά χαρακτηριστικά και αυτή σώμα με πιασιματακια
Σοφία κοντά στα 35 νομίζω με μακριά μαλλιά και γυαλάκια
Ζετα ξανθιά μιλφαρα με μαύρο φόρεμα και ψηλές μπότες πάνω από το γόνατα, φαινόταν αρκετά ψηλή και έκανε αεράτη πασαρέλα με μεγάλη σιγουρια(αρκετά όμορφη και με καλά προσόντα νομίζω)
Μαρίνα ξανθιά μιλφ με πολύ ωραίο σώμα(αρκετά γυμνασμένη) κοντά στα 40 πιστεύω και αυτήν.
Νομιζω πέρασε άλλη μια κοπέλα αλλά δεν θυμάμαι όνομα. Έκανα συνέδρια με την Μαρίνα αρκετά καλή παρουσία με σωματαρα όπως διαπίστωσα στα ενδότερα αλλά το πρόγραμμα αν και καλό έλειπε αυτό το κάτι που θα το έκανε τέλειο νομίζω!!
Καλές τσαρκες θα ακολουθήσει κριτική
Άντζελα μια 40αρα μιλφ μελαχρινή και μαύρο φόρεμα και σώμα με λίγα πιασίματα.
Ναντια κάστανοξανθη μιλφαρα και αυτή με κάπως ασιατικά χαρακτηριστικά και αυτή σώμα με πιασιματακια
Σοφία κοντά στα 35 νομίζω με μακριά μαλλιά και γυαλάκια
Ζετα ξανθιά μιλφαρα με μαύρο φόρεμα και ψηλές μπότες πάνω από το γόνατα, φαινόταν αρκετά ψηλή και έκανε αεράτη πασαρέλα με μεγάλη σιγουρια(αρκετά όμορφη και με καλά προσόντα νομίζω)
Μαρίνα ξανθιά μιλφ με πολύ ωραίο σώμα(αρκετά γυμνασμένη) κοντά στα 40 πιστεύω και αυτήν.
Νομιζω πέρασε άλλη μια κοπέλα αλλά δεν θυμάμαι όνομα. Έκανα συνέδρια με την Μαρίνα αρκετά καλή παρουσία με σωματαρα όπως διαπίστωσα στα ενδότερα αλλά το πρόγραμμα αν και καλό έλειπε αυτό το κάτι που θα το έκανε τέλειο νομίζω!!
Καλές τσαρκες θα ακολουθήσει κριτική