Και όλα αυτά δια χειρός Βόθρου:
[size=12pt]Nα με κλενε η ρεγκες[/size]
24 Παλουκοκαφτι 2010
Το βοθροκινιτο ντιντανισε Ω ΛΕΚΕ ΛΕΚΕ ΝΤΟΥ ΙΤ ΛΑΙΚΑ Ε ΤΡΑΚΑ.
-Ελα Θρουλι ,παλι τροσ ?
-Νε γιατισ,τι να καμο αλο τετατι βραδι.
-Θα σε βγαλο οξο ρε δαμαλι,ολα πλερομενα.
-Να φαμε κε τιποτα ομοσ,κε δε πλιρονο μονοκολοΜΙΑ!
-Ελα ρε σφαχταρι ετιμασου,κε φορα ρουχα τισ δουλιασ καθαρα,μι βαλισ τιποτα κουστουμια απο το Σκιστο ,θα περασο απο το σαντουιτσ διπλα στο 4 αν σε παρο σε μισι ορα.
-Που θα παμε ορε για αποφραξι,δε ινε εδο το πρασινο.
-Σιοπι,αντε τιμασου σφεντονα.
…...............................................................................................
Εγο αλο που δε ιθελα τσαμπα φαι κε οχιντισιμο,σιγα μι ντιθο,ετσι κιαλιο τι καντουνοστολι απο το προι τι φοραο,το γινεκακι με διοξε οποτε κανο οτι μου ρθι,δε πλενομε ποτε βοιθοντασ κε στο φενομενο του θεμοκιπιου,θα ρικσο μονο μερικεσ πιστολιεσ αροκσολ στι μασχαλοχαραδρεσ μου για να μι με σινοδεβουνε κε τα ιμενοπτερα κε μιραστουμε το φαι(ιμε κε μοναχοφαγασ τι να κανουμε).
Διπλασ απο το 4 ακομα το κινιματοφραπεθεαρτο!
Ιτο κλιστο,εφτασε ο ασθεμενοντασ λεβεντογεροσ.Ιθε με το Τραμ το 2 ,βεβεα αφτο το λαθοσ θα το πλιρονε σε ιδοσ,γιατι στο κατεβασμα τισ ιερα οδου ,τοσα λουκανικαδια ιπαρχουν καθε λουκανικαδικο κε στασι(προτιματε Πιτμπουλ εσισ πουχετε αλαφροσικιοτο στομαχι,εγο προτιμο το σιγιφτο μετα το Λεονιδα τον ψισταρια)....!!!!!!!!!!!!!!
-Που παμε ρε ?
-Παμε στο Βουτανικο.
-Τι να κανουμε η τεωΦουστανα ιεν κλιστι?
-Σκασε ρε ,κε ακολουθα,φραγκο δε θα πλιροσισ.
-Μα δε εχο κιολα,αφτο ενοιτε καναμε ντιλ!
…...............................................................................................
Μασουσολντασ διο τσιλικα κατεβεναμε τι Κασαντρασ το δρομο που γραψε η Σερβα ιστορια κε ιπανε να τον σβισουν με αχονεφτι κοπρια.Θοραο μια μαζοξι μαλον ομοτεχνον μου.Αλα ιπιρχε κε πλιθορα γινεκακιον ντιμενον παρομια εμου.Δε το ξερα οτι εχουμε τοσε γινεκε στο σοματιο.Αλα ολε κε ολι ιχανε μια μαλουρα σα κατσαριδοφολια.
Εγο μουνα ο εξερεσισ,κε νιοθα ασχιμα βλεπι το καμπριο γιαλισε κατο απο τα προβολια κε ιχα ξεχασι να βιδοσο κε το αστερι τισ μερσεντε για να περνο κε αξια.Τελικα ιτανε εκιθε σε μια ουρα σα τισ ουρεσ του ΙΚΑ.
Ξαφνου ενα σιαμαμιδογινεκακι,μεσ τιν τρελι χαρα κε μολι με ιδε αρχινισε να γελα κε μου κε βγανι απο το σακιδιο τισ μια κατσαριδοφολια κε μου φασκιονι τιν καραφλα.Τορα εμιαζα με ολουσ τουσ αλουσ,που λει ο λογο βεβεα γιατι ιπιρχε διαφορα ογκου.Ολο μου λεγανε Τζαχ γουιθ γιου,κε εγο περιμενα να μου σκασουνε κανα φλασκακι με Τσακ ντανιελο κολα,αλα που τετια χλιδα,,ετα ροτικσα το λεβεντογερο κε μου πε οτι Τζαχ ιεν ο Θεοσ,καλα ολο πιπαριες μου λει γιατισ παλια μου λεγε τοι το θεο τον λενε Γιαχβε....με βρικε μικρο κε ζουμπιτο κε με ακοροιδεβι,βιβεα πισο εχι η αχλαδα τιν ουρα γιατι τον εχο ταρακσι στιν τρακα.
Εκι οξο στιν περιμενισια ολα τα ζουερμπουλακια ιταν μαλονε μαθιτριε του Βολιοτι χοριγου μου του κατσαρολοκαθιγιτι.Εχοντουσαν τον χερεστουσαν κε του λεγενε για ενα μεγαλο Λιξουριανο εβεργετι τον Χαιλ Σελασιε,αλα αφτοσ πρατοτι ιχε γεμανικο ονομα ιτανε μαβροτσουκαλατοσ,τονε φορουσε σταμπα ενα γινεκακι κολιτο πανο απο το βιζουβιο τισ.Ο καθικιτισ μου εκαμε κε δορο μια μπλουζα που χε σιμα πανο ενα τεραστιο πρασινο φιλο απο ''γκαντζα'',εμενα παντοσ για τριφιλο μοσχομιριστοφιλο μου μιαζε απο τα Φιλιατρα μεσινιασ.Εντοιμεταξισ αφου καταφεραν κε με στριμοκσαν μεσα στο νεομπλουζικο,παρατιρισα με τα κουμποτυροπιτικα μου ασπιθιροβολα ματια ,οτι ιπιρχε μεγαλι σιναθρισι απο Μαριχουανιτες και Μαριχουανιστεσ,μαλονε θα ιτανε ολι στο ιδιο σινδεσμο που γραφτικα κε εγο φοροντασ τι μπλουζα,(αλα εγο δε πλιροσα σπατοσιμο).Αφου ελιοσα στι ορθοστασια,βασικα ιχα αρακσι στο καπο ενοσ ΜΠΕΜΠΕ,κε μου ιχανε ταραξι το καμπριο στο τριψιμο,το κοματι πουτανε ασκεπαστο απο τι κατσαριδοφολια,πιτελουσ ιθε ο κεροσ να μπουμε μεσα.
Κατσαμε στο εξοστι,κατσαμε που λει ο λογο γιατι με το που σταθικα κε αρχισα να οσφρενομε το αερα με τοιν εκπεδεμενι κε γιμνασμενι πορκομυτη μου,η εβοδια τισ ριγανισ τισ μοσχομιριστικισ εκανε τα πλεμονια μου να αναθαρισουν δεσαμε ιπα,ιμε στο στιχιο μου(μαλον το πεμπτο αμανες μετρισα καλα).Προσπαθουσα βεβεα να καταλαβο ιταν καλαματιανι,ιταν Σφακιανι,ιταν Αλβανικι,ιταν ΜαροκοΣοκολατα....εμενα δε με νιαζε κε σε λιγο αρχινισα να χασκογελαο ακομα περσοτερο ακομασ κε ο λεβεντογεροσ ιχε πιασι χαι γαρο λιμιτ.ΠΙναμε κατι μιθουσ ενδιαμεσα με στριφογιρισματα τον κινοκτισμοσινικον γαρομπαφον, σε μια στιμι ,ακουμε τιν πολεμικι ιαχη.
Τζαχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ,ΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενα κοπελακι διπλα μου μετα τιν κραβγι εχετε κε μου σκαι ενα φιλι μετοπο.-θα περασουμε καλα σκεφτουμε απο μεσα μου(ελπιζο να μου σικοθι αργοτερα)-
Ο λεβεντογεροσ μου φουναζιστο αφτι,<<Να δισ τι σιμενι Ρεγκα,...αφτι νε Γκονγκοσ>
Απο ρεγκα ξερο ιχα φαι κτεσ με τισ φακεσ,αλα οτι η ρεγκα ιεν απο το Γκονγκο δε το ξερα,αφτι που περνι η μαμακουλα απο το σουπεμακετ ινε καναδεζα,σα αφτι που οδιγουσα στο στατο.Πολι ζουγκλαδερι φασι.Γιρο να γινετε χαμεουρασ ολι με σα στι τρελι χαρα να ινε ολι μπαριδεσ κε μπαριδουλεσ,αγαπι κε σιναδελφοσινι με σιμα το χαχανοριγανο,κε να χο τρελαθι ,ολα τα γινεκακια να μασ φιλανε κε να μασ αγαλιαζουν,ενιοθα σα νε με ο οριζιναλ Ριτσαρτν Μπιρ.Κε πιρας θαροσ Κατελιοτο κε αρχινισα κε εγο ιδικα τιν ορα που βγικανε στι σκινι οι Κογκολεζι,κατι μαβροραμολια,που ολα λεγανε ΠΙΣ ΓΚΡΙΣ ,ΓΙΟ κε ΓΙΟ,φοραγανε πανο απο τισ κατσαριδοφολιεσ κατι καπελαδουρεσ τσεντλεμνικεσ φενετε τα προπαπουδια τουσ θα τανε μπατλερ σε αγλεζικεσ βιλεσ,επι μπελ εποκ.Χουρεβανε ολι κε κουνιοντουσαν,εγο βεβεα απο τετια χορα δε ξερο κε μαι φρατζολιτσα απο τινε παρεα,βασικα απο τι χα κατλαβι ολι μια παρεα ιμασταν,οταν λεγανε το ταγουδακι του ψαρα,με αρπανι κε μου λει χουρεψε,τισ λεο δε τσερο να χορεβο ξενα(ψεματα βεβεα με ιχε μαθι ο κιριοσ Μακλειν παλιοτερα στο Γκιουζελ,κε ιχα καταπλικσι με τισ χορεφτικεσ μου ικανοτιτεσ αλα ιθελα να φανο μετριοχορεφτισ,εδο νουρεγιεφ με λενε πλεον οποτε παο στα γκιουζελια)
-Χορεψε οποσ γουσταρισ,δικσε τιν αξια σου,χαλαροσε.!!!!!!!!!!!
Κε γο τοτεσ περνο τα πανοσ μου,γιατι ξερο οτι η απακσια μου ινε τεραστια.Κε ξεκινο τιν ζεμπεκια ,κανο διο στορφεσ κε αρχιναο,ουτε ο Τρελεγκασ να μουνα.
Ο λεβεντογεροσ μολισ με διε παρατα τα τσαχλοκουθδινισματα κε τα χουφτιλικια πουχε,κε πιανι το κεφαλι του.Σα να χα καμι καμια χοντομαλκια.....,μα ολι ολι γιρο μου ιχανε εκστασιαστι,ιχανε σταματισι να κιονιουντε σα καναβοφιλα στο πουνεντομαιστραλι τισ Τσαμπαικασ ιχανε κανι κικλοσια,σα να μουνα ο μανολισ στο γιρο γιρο ολοι,εγο εριχνα τι ζεμπεκια μου κε αφτι χιροκροτουσαν.Φενετε ιμε μεγαλοσ χορεφτισ,επρεπε μικροσ να παο να σπουδασο Κιροφ στιν Περτουπολι πανο απο το σταθμο μετρο του αγιαΝτονι,μου τοχανε πι αφτο κε στα καφεοδια που πλεον εχο μπαναριστι.Τελικα ο λεβεντογεροσ απο κι που ιχε κλισι ματια στομα κε λαλια,αριχινισε να περνι τα πανο του.Ολι πιγενανε κε τον αγκαλιαζανε ,φενετε επιδι γνορισανε εμενα,τελικα ιμε ΘΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ,δε πεζομε οπου παο ολι με αγαπανε,αλα κανενασ δεμε καλα σπιτι του,φενετε επιδι τροο πολι γιαφτο.
Μπικε κε ο ενα τρελο τιπακι να τραγουδεψι ο αΜαξισ ο Ρομεοσ,θατανε μαβροτιταλοσ βεροσ απο τιν εονια πολι απο τι καταλαβα κολιτοσ του Τοτι.
Πολι τριζονο καταστασι,να με εχι αρπαξι σα τουμπανοκοτομπιφτεκο το χορταρο-γινεκακι κε να μου γρασαρι το αφτι προσκαλοντασ με σε ΝΤΑΜΠΠαρτι,τορα τι εν αφτο δε ξερο,παντοσ εγο το απολαβανα μιασ κε ιχα κερο να καθαρισο τι μαρμελαδα απο τα αφτια....ιεν κε γεφσι βερικοτο!
Εμενανε πιο πολισ μαρεσε ομοσ ενασ πουντανε ντιμενοσ σα ρομποτι,ο Σκατσ ο Περιες,αφτοσ εσταζε στο κρισταλο σκοτσ μονο με μπουρμπουλίθροΓαλονερο,κουβαλουσε κε μια βαλιτσα,για να προλαβοι το αροπλανο στο βενιζελο για Σαλονικι μετα τις ζεμπεκιεσ μου.
Οταν το τελιοσε ολο ικοσιστιμα ,κε ολι να μαστε σε νιρβανα να φεγουμε αγκαλισαμνι κε να ιμαστε ξαμολιμενι οξο απο το Πιτμπουθλ τρογοντασ κε πινοντασ ,αγαπιμενι κε σφακταγκαλιασμενι,καλα ακομισ κε το βρομοκολο μου ιχανε σφικτοσφουγκισι.......αρε μωρηχουανα ολουσ τουσ ενονισ κε σιναδελφονισ...γιαφτονα ανικτε κοφισοπια να λιθι το προβλιμα τισ ελινικισ ικονομιασ,εχομε τιν πιοτικοτερι κε λαβροτερι παραγογι,θα επικρατισι Ιρινι ταξι κε ασφαλια,οπιοσ μπενι στι βουλι θα σκαι μπαφο πριν μιλισι ,μπασ κε ρθι στα λογικα του,γιατι χορισ καναβουρακι ιδαμε κε αποιδαμε...απο το καγιανα καταλιξαμε στον Καγιενα...ιμσατε κε προτι μι το κσχναμε τσιγαρο -σκοτσακι-κε Καγιεν!!!!!!!Αρε φεντιναρντε Πουρσε,δε μασ πιρε στιν κατοχι κε μασ κατεχτισεσ μετα εσ γιου βια 70 χρονιασ μετα....
ΥΓ.*Αφιερωμένο σε κάποιον που πλήγωσα και πληγώνω με την απουσία μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ορθοντοπε απο σεβασμο)
**Μπορι να μιν εφαγα ρεγκα αλα εγινεσ τισ ρεγκασ το καγκελο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!