Νέα

Ρεάλ Μαδρίτης,η βασίλισσα της Ευρώπης!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 164K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cristiano Ronaldo VS Ronaldo Luís Nazário de Lima

• Cr7

Ψήφοι: 45 34,6%
  • R9

Ψήφοι: 85 65,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=12pt]Εντάξει ο Ρονάλντο
[/size]
Κανονικά προπονήθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο και τέθηκε στη διάθεση του Ζοσέ Μουρίνιο για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Βαλένθια στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».
Για το παιχνίδι αυτό ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Ιγκουαΐν, Κακά, Γκάγκο και Κανάλες, αλλά και στον τιμωρημένο Σέρχιο Ράμος, που απουσίασε με άδεια από την προπόνηση της Παρασκευής.

OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
οταν ελεγε πως η χρονια ΔΕ βγαινει με 2 φορ,του λεγαν εχεις...
ας βαλει ροναλντο φουντο,γιατι ο γαλλος ειναι πολυ βαρυς...

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=12pt]Ζήλια .... και κακό[/size]

Τη δυσαρέσκειά του για την τιμωρία που του επέβαλε η UEFA (δύο αγωνιστικές, η δεύτερη με τριετή αναστολή επειδή θεωρήθηκε πως Ράμος και Αλόνσο αποβλήθηκαν κατ' εντολή του στο ματς με τον Άγιαξ) εξέφρασε ανοικτά ο Ζοσέ Μουρίνιο κάνοντας λόγο για ζήλεια προς το πρόσωπό του.
«Η γιαγιά μου, που έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια, πάντα μου έλεγε όταν ήμουν μικρός πως πρέπει να είσαι χαρούμενος όταν σε ζηλεύουν. Αυτό ισχύει στην περίπτωσή μου και χαίρομαι για αυτό. Φαίνεται πως υπάρχουν άλλοι κανόνες για μένα και άλλοι για τους υπόλοιπους προπονητές. Εκείνοι κάνουν ό,τι θέλουν, εγώ όχι. Για μένα αυτή η τιμωρία είναι ιστορική. Δεν επιτρέπεται να τιμωρηθώ για τα επόμενα τρία χρόνια. Για μένα δεν πρόκειται για ποινή, αλλά για μετάλλιο. Δεν επιτρέπεται πλέον να φεύγω από τα όρια της περιοχής μου, να πιάσω την μπάλα ή να μιλήσω στον τέταρτο διαιτητή, ενώ οι άλλοι προπονητές μπορούν. Εγώ παραμένω ο ίδιος, στα καλά και τα κακά. Δεν μπορώ να αλλάξω. Όταν έχεις μια ταυτότητα, πρέπει να παραμένεις πιστός σε αυτή. Μίλησα στους παίκτες μου για την ήττα από την Μπαρτσελόνα αμέσως μετά τον αγώνα και δεν το ξανάκανα. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Δεν είμαι απογοητευμένος με την ομάδα μου. Ελπίζω οι παίκτες μου να ξεπεράσουν ό,τι έγινε, γιατί το Σάββατο έχουμε ένα άλλο παιχνίδι μπροστά μας. Αυτή είναι μια ερώτηση για τον Χόρχε Βαλντάνο, όχι για μένα. Εγώ είμαι προπονητής και κάνω τη δουλειά μου με τους παίκτες που διαθέτω. Για θέματα χρημάτων, αγορών κλπ. υπεύθυνος είναι ο κύριος Βαλντάνο».

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=12pt]Ανεβάζει στροφές ο Κακά
[/size]
Ο Κακά τελείωσε με την φυσικοθεραπεία και γυμναστική κια δουλεύει σε γήπεδο.  :dancing: :dancing: :dancing:

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=12pt]Η Αποστολή της ομάδας :[/size]

Τερματοφύλακες: Κασίγιας, Adan, Dudek
Αμυντικοί: Arbeloa, Pepe, Albiol, Garay, Mateos, Marcelo
Μέσοι: Lass, Diarra, Khedira, Granero, Xabi Alonso, Özil, Ντι Μαρία, Πέδρο Λεόν
Επιθετικοί: Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά, Morata.

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
[size=12pt]Ενδιαφέρον για Τζέκο
[/size]
Ματιές στον Έντιν Τζέκο ρίχνει η Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να καλύψει το κενό του τραυματία, Γκονσάλο Ιγκουαΐν, σύμφωνα με την εφημερίδα, ''Marca''. Ο 24χρονος επιθετικός της Βόλφσμπουργκ είναι στη λίστα του Ζοζέ Μουρίνιο, ωστόσο αυτό που «τρενάρει» κάπως τις διαδικασίες είναι η τιμή του βόσνιου ποδοσφαιριστή, καθώς εκτιμάται από το γερμανικό σύλλογο κοντά στα 25 εκατομμύρια ευρώ.
Στην περίπτωση που η μεταγραφή δεν προχωρήσει το χειμώνα στη Ρεάλ εξετάζουν και άλλες λύσεις όπως αυτές των Λουκάκου, Αντεμπαγιόρ, Ούγκο Αλμέιδα, Νιλμάρ και Ντιέγκο Φορλάν.

Μετά τον Τζέκο, ψηφίζω Νιλμάρ.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=12pt]Αποτέλεσμα : .... Νίκη[/size]

Μπορεί ο Ζοσέ Μουρίνιο να φόρτωσε λίγο την αμυντική του γραμμή στο χθεσινό αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Βαλένθια (2-0), ωστόσο πήρε τη νίκη που τόσο πολύ ήθελε, ώστε να φτιάξει τη διάθεση των ποδοσφαιριστών του μετά την ήττα από τη Μπαρτσελόνα (5-0).
«Το πιο σημαντικό ήταν να κερδίσουμε ένα δύσκολο αγώνα, ύστερα από το κακό αποτέλεσμα της Δευτέρας. Δεν είχαμε αυτοπεποίθηση και δεν το ήθελα αυτό. Αν δεχόμασταν ένα γκολ θα μπορούσε να ήταν καταστροφικό για την ψυχολογία μας και για αυτό έπαιξα με πιο ενισχυμένη την αμυντική γραμμή. Δεν ήταν μέρα για ένα υπέροχο παιχνίδι, με πολλά γκολ, το μόνο που είχε σημασία ήταν η νίκη. Ήταν σημαντικό να επιστρέψουμε με διαφορετική ψυχολογία.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Βασίλισσα που να ρουφάει 5ρες συνέχεια δεν έχω ξαναδεί.

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
417
Πόντοι
26
παιδες επειδη πηγαινω βρυξελλες συχνα εχω δει τον lukacu
17 χρονων με στυλ παιχνιδιου σαν τον drogba.μιλαμε οτι θελει πανω του 2 γεροδεμενους αμυντικους για να τον κανουν καλα.αν η βασιλλισα σκεφτεται μακρυπροθεσμα πρεπει να τον χτυπησει αμμεσα γιατι καραδοκουν και αλλα ευρωπαικα μεγαθηρια

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=12pt]Η αποστολή της ομάδας :[/size]

Τερματοφύλακες: Dudek,Adan
Αμυντικόι : Arbeloa, Albiol, Mateos, Καρβάλιο, Πέπε, Garay, Marcelo
Μέσοι : Diarra, Granero, Özil, Lass, Πέδρο Λεόν
Επιθετικοί: Morata, Sarabia, Μπενζεμά, Κριστιάνο Ρονάλντο

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1

Υπομονή ως την άλλη Παρασκευή. Προσωπικά, προβλέπω ταξίδι για την Μασσαλία.

OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Στα αρχιδια μας η κληρωση!
Ρεαλ Μαδριτης εισαι!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.052
Πόντοι
42.697
Στα αρχιδια μας η κληρωση!
Ρεαλ Μαδριτης εισαι!

αααααααχαχαχαχα!!!!!!!!!

οτι πεις χιλιοχυμένη Βασίλισσα! :2on1:

s400

URL]]

OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
[size=15pt]
Ντι Στέφανο vs Ρονάλντο [/size]

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας σύλλογος μυθικός. Έχουν αγωνιστεί σε αυτή παίκτες μεγαθήρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και σε πολλές περιπτώσεις έχουν συνυπάρξει δημιουργώντας αυτό που λέμε, υπερομάδες. Η Ρεάλ σε ολόκληρη την διαδρομή της στο ποδόσφαιρο έχει να επιδείξει ενδεκάδες που «τρομάζουν». Τις οποίες για να μπορέσεις να αντιληφθείς και να «χωνέψεις» το πόσο ποιοτικές ήταν(και είναι), θα πρέπει να τις  χωρίσεις σε περιόδους, ξεκινώντας από τη δεκαετία του 50’ και φτάνοντας μέχρι και σήμερα.

ΑΛΦΡΕΝΤΟ ΝΤΙ ΣΤΕΦΑΝΟ: Η «ΞΑΝΘΙΑ ΣΑΪΤΑ» ΤΩΝ ΡΕΚΟΡ

Όλα αυτά τα χρόνια, κάποιοι από αυτούς τους πραγματικά ανυπέρβλητους ποδοσφαιριστές-καλλιτέχνες που έπαιζαν στη «βασίλισσα», ξεχώριζαν από τους υπόλοιπους σαν τη μύγα μες το γάλα. Αυτό είναι κιόλας  που τους «γιγαντώνει» ακόμα περισσότερο στην εκτίμησή μας και στον θαυμασμό που τρέφουμε γι’ αυτούς. Ο ένας ήταν μέλος της μυθικότερης ομάδας που είδε ποτέ ο πλανήτης και αγωνίστηκε στη Ρεάλ για έντεκα ολόκληρα χρόνια κάνοντας απίστευτα ρεκόρ, συλλέγοντας πάρα πολλούς τίτλους και ήταν ο καλύτερος ανάμεσα στους κορυφαίους της εποχής.

Γιατί όταν είσαι καλύτερος από τον «καλπάζοντα συνταγματάρχη»  Φέρεντς Πούσκας, τον αρχηγό των οκτώ ευρωπαϊκών τελικών  Φρανσίσκο Χέντο και τον Γάλλο μεγάλο στράικερ της εποχής Ραϊμόν Κοπά, τότε πολύ απλά μπαίνεις σε μια άλλη κατηγορία: Γίνεσαι μύθος, θρύλος, ένα προσωποποιημένο έπος, ένας ημίθεος στο μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου. Τα νούμερα αυτό δείχνουν και δυστυχώς ή ευτυχώς οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια. Λένε, δηλαδή, ότι ο Αλφρέντο Ντι Στέφανο των επτά ευρωπαϊκών τελικών, των 216 γκολ σε 282 συμμετοχές, των οκτώ πρωταθλημάτων, των πέντε συνεχόμενων Πρωταθλητριών, του ενός Διηπειρωτικού… Ζαλιστήκατε;

Πάρτε μια βαθιά ανάσα και συνεχίζουμε. Μας δείχνουν, λοιπόν, αυτοί οι αριθμοί ότι «η ξανθιά σαΐτα» ήταν ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του συλλόγου. Τέλος, μέχρι εκεί. Δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει άλλος. Ή μήπως κάνουμε λάθος;

alfredo-di-stefano.jpg

ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ: Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ»

Στη σημερινή εποχή δύο παίκτες είναι οι κορυφαίοι όλων και οι Ισπανοί τυχαίνει να τους έχουν στη χώρα τους, στο πρωτάθλημά τους. Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι. Aς αφήσουμε τον Αργεντινό μάγο-μαέστρο-σύγχρονη εκδοχή του Ντιέγκο(ξέρετε ποιόν λέω) για τώρα και ας ασχοληθούμε με εκείνο το παλικάρι από την Πορτογαλία, που έκλαιγε στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2004 και εμείς, ως γνήσιοι Ελληνάρες, περισσότερο ασχοληθήκαμε με τον Κριστιάνο (υποτιμητικά πάντα, τρομάρα μας) παρά με την κατάκτηση του EURO.

Δεν πειράζει, κάποτε θα μάθουμε να σεβόμαστε και να εκτιμάμε αυτούς που μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό όταν έχουν τη στρογγυλή «θεά» στα πόδια, στο κεφάλι, στην πλάτη, στον αυχένα και όπου αλλού μπορεί να φανταστεί κανείς. Ο Κριστιάνο άφησε τη Μάντσεστερ  Γιουνάιτεντ για τη Ρεάλ, λέγοντας ότι πραγματοποίησε ένα παιδικό όνειρο. Κοιτάζοντας την σύγχρονη ιστορία της Ρεάλ θα δούμε τεράστιους παίκτες οι οποίοι δεν κατάφεραν να φτάσουν στο επίπεδο που ήταν στις αμέσως προηγούμενες ομάδες τους. Για παράδειγμα, ο Ρονάλντο της Ίντερ είχε λιγότερα γκολ από το Ρονάλντο στη Ρεάλ, δεν πήρε ευρωπαϊκό στην Ιταλία όπως στην Ισπανία αλλά το ποδόσφαιρο που είδαμε από αυτόν στην Ίντερ ήταν αυτό που μας ανάγκασε να τον βαφτίσουμε «φαινόμενο».

Τα ίδια ισχύουν για τον Μπέκαμ, τον Όουεν, τον Ρόμπεν, τον Νίστερλοϊ. Επανερχόμαστε στον Κριστιάνο και βλέπουμε το εξής μυθικό. Ο αθεόφοβος έχει καταφέρει μέσα σε ενάμιση χρόνο να φτάσει ακριβώς στα μισά από όσα γκολ είχε βάλει στο Μάντσεστερ σε έξι χρόνια. Πέτυχε 84 γκολ σε αυτήν την εξαετία στο «Όλντ Τράφορντ» και έχει πετύχει ήδη 42 στο διάστημα που βρίσκεται στη Ρεάλ. Αλλά το όλο θέμα παίρνει άλλες διαστάσεις, όταν θα μιλήσουμε για το ποσοστό επιτυχίας που έχει ο Κριστιάνο στη Ρεάλ, όσον αφορά στις συμμετοχές και στα γκολ. Στην Αγγλία ο Κριστιάνο είχε 43% ποσοστό επιτυχίας και στη Ρεάλ… 99,9%! Δεν είναι νούμερα ανθρώπου αυτά. Αυτά είναι νούμερα ημίθεου και γι’ αυτό η σύγκριση θα γίνει με τον Ντι Στέφανο. Ποσοστό του «παλιού», 77% και το πόρισμα βγήκε.

Ο Κριστιάνο είναι ο βασιλιάς της βασίλισσας, ο κορυφαίος των κορυφαίων, ο μύθος των μύθων. Και μία μικρή λεπτομέρεια: Είναι ακόμα 25 χρονών. «Τρομάζουμε» στη σκέψη και αδημονούμε να δω τι άλλο θα μας προσφέρει αυτός ο άνθρωπος… Συγνώμη, γράψτε λάθος. Αυτός ο μύθος θέλαμε να πούμε.

cristiano-ronaldo-real-madrid-la-liga-mourinho-2010-2011_display_image.jpg

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ναι μαν εχεις δικο.. Αλλα το πρωταθλημα της Αγγλιας, ειναι πιο δυσκολο απο αυτο της Ισπανιας.Και στην ισπανια η ρεαλ, μαζι με την μπαρτσα, η διαφορα τους με ολες τις αλλες ομαδες  ειναι χαωδης.Ενω στην αγγλια, που ειναι και το πιο δυσκολο, και καθαρο πρωταθλημα στον κοσμο, οι αποστασεις ειναι μικροτερες, με αποτελεσμα εκει. να εχει πετυχει λιγοτερα γκολ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom