Νέα

Ρεάλ Μαδρίτης,η βασίλισσα της Ευρώπης!!!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 163K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cristiano Ronaldo VS Ronaldo Luís Nazário de Lima

  • Cr7

    Ψήφοι: 44 35,2%
  • R9

    Ψήφοι: 81 64,8%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    125

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
6.061
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=12pt]Στον δρόμο των καλύτερων[/size]

Σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς της Ρεάλ Μαδρίτης τείνει να εξελιχθεί ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Μόλις σε τέσσερα χρόνια ο Αργεντινός μπορεί να μπει στην πρώτη εικοσάδα των σκόρερ της «βασίλισσας» στο ισπανικό πρωτάθλημα, όπου κυριαρχεί ο Ραούλ με 228 τέρματα.
Αν και ο διεθνής άσος έχει πετύχει 63 γκολ, μπορεί να πλησιάσει τον Εμίλιο Μπουτραγκένιο ή άλλους σπουδαίους επιθετικούς της ισπανικής ομάδας. Ο «γύπας» είχε σκοράρει 122 φορές μέσα σε δώδεκα χρόνια, όμως ο Ιγκουαΐν είναι μόλις 22 ετών.
Όπως γράφει η «Marca», ο Αργεντινός μπορεί να μπει «σφήνα» στην πεντάδα του Ραούλ, του Ντι Στέφανο, του Σαντιλάνα, του Ούγκο Σάντεθ και του Πούσκας. Έτσι, η Ρασίνγκ παρουσιάζεται ως η ιδανική ομάδα να μπορέσει ο διεθνής άσος να μεγαλώσει περισσότερο τον λογαριασμό του.
 

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
6.061
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=12pt]Η νέα Ρεάλ[/size]

Καμία σχέση δεν έχει η Ρεάλ Μαδρίτης με εκείνη της περσινής σεζόν. Η «βασίλισσα» κατάφερε να ξεπεράσει την επιθετική δυστοκία που αντιμετώπιζε στις πρώτες αγωνιστικές του ισπανικού πρωταθλήματος. Οι «μερένχες» έχουν πετύχει δεκαέξι γκολ μέσα σε τρεις αγωνιστικές της Primera Division!
Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο επικράτησε με σκορ 6-1 της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (6η αγωνιστική), στη συνέχεια έφυγε με το διπλό (4-1, 7η αγωνιστική) από την έδρα της Μάλαγα και χθες νίκησε πολύ εύκολα (6-1, 8η αγωνιστική) τη Ρασίνγκ Σανταντέρ. Συνολικά οι Μαδριλένοι έχουν σημειώσει 22 τέρματα, ένα περισσότερο από την αντίστοιχη περίοδο της περσινής σεζόν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτι ανάλογο δεν έχει παρατηρηθεί από τη σεζόν 1987/88. Εκείνη την εποχή η Ρεάλ είχε πετύχει 18 γκολ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και αυτό είναι το καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία του ισπανικού συλλόγου. Χθες λίγο έλειψε να σπάσει το συγκεκριμένο ρεκόρ, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η παρέα του σταμάτησαν στα έξι γκολ απέναντι στη Σανταντέρ.
Ωστόσο, ακόμη ένα όπλο της Ρεάλ Μαδρίτης είναι άμυνά της. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μουρίνιο έχει δεχθεί μόλις τέσσερα γκολ από την αρχή της σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα. Επίσης, οι «μερένχες» παρέμειναν αήττητοι για όγδοο σερί ματς, κάτι που δεν έχει γίνει από τη σεζόν 1997/98. Τέλος, οι Μαδριλένοι έχουν πάρει 20 από τους 24 βαθμούς που θα μπορούσαν να πάρουν και πραγματοποιούν εξαιρετικό ξεκίνημα τη φετινή σεζόν.
 

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
6.061
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=12pt]Ο Ρονάλντο έγινε CR4 !!!![/size]

Ένα προσωπικό ρεκόρ δημιούργησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, στη νίκη (6-1) της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Ρασίνγκ Σανταντέρ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός πέτυχε τέσσερα γκολ στη χθεσινή αναμέτρηση, κάτι που δεν είχε κάτι ποτέ στην καριέρα του.
Τα δύο πρώτα γκολ του 25χρονου παίκτη ήταν σε κενή εστία, στο τρίτο νίκησε με δυσκολία τον αντίπαλο τερματοφύλακα και στο τέταρτο εκτέλεσε εύστοχα από τη βούλα του πέναλτι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διεθνής άσος θα μπορούσε να σκοράρει για Πέμπτη φορά, όμως του είπε όχι ο Τόνιο (τερματοφύλακας της Ρασίνγκ). Ο Ρονάλντο έχει πετύχει εννιά γκολ σε οχτώ αγώνες της Primera Division, όσα τέρματα έχουν σημειώσει συνολικά ο Ιγκουαΐν, ο Εζίλ και ο Ντι Μαρία.

Τι να κλάσει ο Μέσσι.  :2funny:
 

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
6.061
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=12pt]Μουρίνιο : Αυτό δεν θα γίνετε πάντα
[/size]
Προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ύστερα από την εμφατική νίκη (6-1) της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Ρασίνγκ Σανταντέρ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Ο Πορτογάλος τεχνικός παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται από τους παίκτες του και αναγνώρισε ότι δύσκολα η «βασίλισσα» θα πετυχαίνει έξι γκολ σε κάθε ματς!
«Παίζουμε, δουλεύουμε και λειτουργούμε ως ομάδα. Δουλεύουμε αρκετά και η ατομική ποιότητα του καθενός είναι για το καλό της ομάδας. Οι οπαδούς απολαμβάνουν το θέαμα που παρουσιάζουμε, όπως και εμείς. Ωστόσο, δεν πιστεύω ότι αυτό θα συμβαίνει σε κάθε αγωνιστική», ανέφερε αρχικά ο 47χρονος προπονητής και πρόσθεσε: «Αυτοί οι παίκτες είναι σπουδαίοι και οι σπουδαίοι προπονητές δεν γίνονται χωρίς εκείνους. Κάνουν το χόμπι του, όμως χρειάζεται να παραμείνουμε ήρεμοι».
Ερωτηθείς για τον μεθαυριανό αγώνα με τη Μούρθια, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Κυπέλλου Ισπανίας, απάντησε: «Τώρα θα πάω σπίτι μου και θα δούμε για τον αγώνα με τη Μούρθια. Αυτό είναι δική μου δουλειά. Θέλω να πάω σπίτι μου και θα σκεφτώ για τη Μούρθια».
Στη συνέχεια, ο «Special One» αναφέρθηκε στην υπόθεση του Μπενζεμά: «Δεν μπορώ να ασκήσω κριτική σε κάποιον να μπει στο γήπεδο, έχοντας ελάχιστα κίνητρα για να δώσει περισσότερα στην ομάδα. Όταν μπήκε ο Μπενζεμά, το αποτέλεσμα του αγώνα είχε διαμορφωθεί. Το αν θα παίξει την Τρίτη είναι άλλη ιστορία».
Καταλήγοντας, ο Μουρίνιο έστειλε ένα μήνυμα στους παίκτες του: «Εκείνο που τους λέω είναι να θυμηθούν τι έγινε στο παιχνίδι με την Αλκοκρόν την περσινή σεζόν. Στο παιχνίδι με τη Μούρθια δεν υπολογίζω τον Εζίλ, τον Τσάμπι Αλόνσο και τον Καρβάλιο, οι οποίοι θα ξεκουραστούν μερικές μέρες. Ωστόσο, οι υπόλοιποι είναι κανονικά στην αποστολή. Ο Μαρσέλο είναι το μόνο αριστερό μπακ που έχουμε και αυτό είναι ένα πρόβλημα. Θα δούμε αν θα ξεκουράσω τον Κριστιάνο (Ρονάλντο)».
 

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
6.061
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=12pt]Ρονάλντο : Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου[/size]

Χαρούμενος για τα τέσσερα γκολ που πέτυχε στη χθεσινή νίκη Ρεάλ Μαδρίτης επί της Ρασίνγκ Σανταντέρ εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. «Δεν πρέπει να είμαστε τόσο αισιόδοξοι, αφού όπως είπε ο προπονητής έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός.
«Είμαι πολύ χαρούμενος, επειδή ποτέ δεν είχα σημειώσει τέσσερα τέρματα σε ένα παιχνίδι. Επίσης, το σημερινό ματς είναι σημαντικό για την ομάδα μου», ανέφερε αρχικά ο 25χρονος παίκτης και στη συνέχεια ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του: «Δεν θα ήταν δυνατό να πετύχω τα τέσσερα γκολ, χωρίς τη βοήθεια των συμπαικτών μου. Πρέπει να συγχαρούμε ολόκληρη την ομάδα».
Καταλήγοντας, ο «CR7» αναγνώρισε ότι «ορισμένοι από τους συμπαίκτες μου ήταν ακόμη καλύτεροι από εμένα. Τέλος πάντως, δεν πρέπει να είμαστε κατενθουσιασμένοι. Όπως είπε και ο προπονητής, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας στο πρωτάθλημα. Αυτό είναι ένα σημαντικό μήνυμα προς όλους».
 

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
6.061
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=12pt]Ρονάλντο.... καίει !!!!!!!!!!
[/size]
Το καλύτερο ξεκίνημα σε μία σεζόν στην καριέρα του πραγματοποιεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει σημειώσει δέκα τέρματα σε οχτώ αγώνες της Primera Division.
Συγκεκριμένα, ο 25χρονος παίκτης σκοράρει 1,25 γκολ σε κάθε ματς και δείχνει ικανός να ξεπεράσει τον Ούγκο Σάντσεθ, ο οποίος είχε σκοράρει 38 φορές τη σεζόν 1988/89.
Μάλιστα, η «Marca» αναφέρει ότι αν ο διεθνής άσος συνεχίσει με αυτό τον ρυθμό να βρίσκει τα αντίπαλα δίχτυα, τότε θα έχει πετύχει περίπου 47 γκολ στο τέλος της σεζόν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρονάλντο είναι πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη, αφού ο Φλοράν Μαλουντά (Τσέλσι), ο Φάνης Γκέκας (Άιντραχτ) και ο Κάρλος Τέβες (Μάντσεστερ Σίτι) έχουν σκοράρει επτά φορές και από έξι ο Σαμουέλ Ετό (Ίντερ) με τον Έντινσον Καβάνι (Νάπολι).

Ποιος Μέσσι ; Ρονάλντο  ;)
 

Bill_745

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Μηνύματα
81
Like
2
Πόντοι
0
Πλησιάζει η ώρα που η κορυφαία ομάδα του πλανήτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου θα κατακτήσει το 10ο με οδηγό τον κορυφαίο προπονητή του πλανήτη!!!!!!! :) :dancing:
 
OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Μηνύματα
14.896
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
[size=18pt]Ζιντάν - Μουρίνιο μαζί στον πάγκο!!![/size]

Η πρόταση που έκανε ο Μουρίνιο στον Ζινεντίν Ζιντάν έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τον «Ζιζού» που θα βρεθεί δίπλα του στον πάγκο στο ματς με την Μίλαν

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αν μη τι άλλο είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να αναγνωρίζει της μεγάλες ποδοσφαιρικές αξίες. Και μια τέτοια αξία είναι ο Ζινεντίν Ζϊνταν.

Για αυτό και τον κάλεσε να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο στα αποδυτήρια της Ρεάλ και ο Ζιντάν δέχθηκε με μεγάλη χαρά.

Έτσι στο παιχνίδι με τη Μίλαν θα δούμε τον Ζιντάν δίπλα στον Μουρίνιο, ενώ δεν πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο να είναι και ο διάδοχος του «εκλεκτού» στον προπονητικό θώκο της Βασίλισσας όταν αυτός τα σηκώσει όλα και αποχωρήσει.



:rockon: :rockon: :rockon:
xυνω.... :cum: :cum: :cum::rockon: :rockon: :rockon:
URL]]
 
OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Μηνύματα
14.896
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
απολαυστε τον κορυφαιο ποδοσφαιριστη ολων των εποχων...
 
OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Μηνύματα
14.896
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ενα ακομη βιντεακι,αυτη τη φορα απο τον πληρεστερο κεντρικο μεσο που χει περασει απο τα γηπεδα....
τεχνικη,δυναμη,ταχυτητα,διασκελισμος,τρεξιμο με μπαλα,απλοτητα,
ευφυια,ηγετικα προσοντα,αντοχη,επαγγελματισμος...μια πραγματικη ορχηστρα...
βλεποντας την αποθεωση που γνωριζουν σημερα παικτακια της σειρας,ειναι να μελαγχολεις αναπολοντας τετοιους παιχταραδες..
 
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
6.440
Like
0
Πόντοι
66
απολαυστε τον κορυφαιο ποδοσφαιριστη ολων των εποχων...

Κατά τη γνώμη μου το Φαινόμενο ήταν ο Τζόρνταν του ποδοσφαίρου μέχρι τον τραυματισμό του.
Δυστυχώς θαυμάσαμε για λίγα χρόνια τα μαγικά του. :'(

 
OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Μηνύματα
14.896
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Κατά τη γνώμη μου το Φαινόμενο ήταν ο Τζόρνταν του ποδοσφαίρου μέχρι τον τραυματισμό του.
Δυστυχώς θαυμάσαμε για λίγα χρόνια τα μαγικά του. :'(
οι μεγαλοι παιχτες ειναι παρα πολλοι απο καταβολης του αθληματος...
oι one of a kind ομως,μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου..
ο ροναλντο ηταν πραγματικα απιστευτος παιχτης..
παρολαυτα ποδοσφαιριστη που απο τα 29 του ειναι παλαιμαχος και που καταληγει 100 κιλα και σε αυτοφορα με τραβελια,
δεν μπορεις να τον προσδιορισεις ως τον κορυφαιο των γηπεδων...ο ζινταν ηταν ο πρωτος μεσα στις 4 γραμμες,αλλα και εξω απο αυτες..
δειξε μου αλλον 34αρη να πηγαινει απο το χερακι ομαδα στην κατακτηση του μουντιαλ και θα ρθω μαζι σου..
το εγχειρημα του ζιζου γινεται ακομα πιο δυσκολο αν αναλογιστεις το φυζικαλ χαρακτηρα της συγχρονης μπαλας...η ποδοσφαιρικη ιδιοφυια,το κινητρο,η τεχνικη και η προσωπικοτητα ηταν ανεπτυγμενες σε τετοιο βαθμο που τον εδειχναν 20 χρονων...
με το που εφυγε ο ζιζου η γαλλια διαλυθηκε σε ενα βραδυ.. απο τις λιγες περιπτωσεις που ισχυει το  "μια ομαδα μονος του"..
τελικα,ποσο τεραστιος ησουν ρε αλγερινε?
 
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
6.440
Like
0
Πόντοι
66
οι μεγαλοι παιχτες ειναι παρα πολλοι απο καταβολης του αθληματος...
oι one of a kind ομως,μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου..
ο ροναλντο ηταν πραγματικα απιστευτος παιχτης..
παρολαυτα ποδοσφαιριστη που απο τα 29 του ειναι παλαιμαχος και που καταληγει 100 κιλα και σε αυτοφορα με τραβελια,
δεν μπορεις να τον προσδιορισεις ως τον κορυφαιο των γηπεδων...ο ζινταν ηταν ο πρωτος μεσα στις 4 γραμμες,αλλα και εξω απο αυτες..
δειξε μου αλλον 34αρη να πηγαινει απο το χερακι ομαδα στην κατακτηση του μουντιαλ και θα ρθω μαζι σου..
το εγχειρημα του ζιζου γινεται ακομα πιο δυσκολο αν αναλογιστεις το φυζικαλ χαρακτηρα της συγχρονης μπαλας...η ποδοσφαιρικη ιδιοφυια,το κινητρο,η τεχνικη και η προσωπικοτητα ηταν ανεπτυγμενες σε τετοιο βαθμο που τον εδειχναν 20 χρονων...
με το που εφυγε ο ζιζου η γαλλια διαλυθηκε σε ενα βραδυ.. απο τις λιγες περιπτωσεις που ισχυει το  "μια ομαδα μονος του"..
τελικα,ποσο τεραστιος ησουν ρε αλγερινε?

Δικαιότατα είναι 1ος σκόρερ όλων των εποχών στα μουντιάλ, 2 χρόνια χωρίς μπάλα
και πέταξε 8 γκολάκια για πλάκα στο μουντιάλ το 2002.
Δείξε μου εσύ άλλον 34άρη(κλεισμένα) 100 κιλά να σκοράρει κατά βούληση.
Μόνο ο Ρομάριο που (χωρίς βέβαια να γίνει 100 κιλα) έπαιζε μέχρι τα 40+
και δήλωνε "δε θα γίνω ποτέ προπονητής διότι σιχαίνομαι την προπόνηση"

Καταστράφηκε δυστυχώς από τους τραυματισμούς και δε νομίζω να θέλει και πολύ να πάθει κάποιος κατάθλιψη μετά από τέτοιες περιπέτειες.
Ο Σισσέ πχ το ξεπέρασε και ψυχολογικά, ο Ρονάλντο όχι.
Ο Ροναλντίνιο έγινε παλαίμαχος από τα 29 χωρίς σημαντικούς τραυματισμούς και ο Αντριάνο ακόμα νωρίτερα... :headbang: :headbang:


Άσχετο: Σκόραρε και αυτός και ο Ντιόγκο στο μεταξύ τους παιχνίδι!!! :rockon: :rockon:

 
OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Μηνύματα
14.896
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το φαινομενο ηταν σιγουρα το κορυφαιο φορ που χει δει ο πλανητης....
η ντριπλα που κανε πανω στο σπριντ,το τελειωμα,το σουτ,η δυναμη,η ταχυτητα,η τεχνικη...ειχε ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
πληρεστατος απο ολες τις αποψεις...τα γονατα του οντως δεν το βοηθησαν να αφησει εποχη...
η μπαλα τα χει αυτα ομως.. :-
οταν μιλαμε για τετοιο παιχτη,ο χαρακτηρισμος "κορυφαιος",πρεπει να γινει σεβαστος,
αν και κατ'εμε ενεχει μια δοση υπερβολης,καθως απο την καριερα του απουσιασε η διαρκεια(για τον α,β λογο)...
ισως βεβαια να φταιει και η αντιπαθεια μου προς τους βραζιλιανους ποδοσφαιριστες γενικοτερα...
 
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
6.440
Like
0
Πόντοι
66
Οι βραζιλιάνοι εμφανίζουν τάσεις αυτοκαταστροφής...
Μέσα σε 1 δεκαετία παλαίμαχοι από τα 29 οι 3 κορυφαίοι τους Ρονάλντο-Ροναλντίνιο-Αντριάνο δε μπορεί να είναι τυχαίο.
Ας ελπίσουμε να μην έχει την ίδια τύχη ο Κακά λόγω τραυματισμών, αν και αυτός δείχνει επαγγελματίας.
 

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
6.061
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=12pt]Μουρίνιο : Ο Μπενζεμά έπαιξα πολύ καλά[/size]

Χαρούμενος για τη νίκη (3-1) της Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Έρκουλες εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο του Καρίμ Μπενζεμά, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την απόδοση του Μαρσέλο.
«Είμαι ικανοποιημένος που πήραμε αυτή τη δύσκολη νίκη. Θα ήθελα να είχαμε πάρει τη νίκη από το πρώτο λεπτό, αλλά το σημαντικότερο ήταν πως κερδίσαμε. Η Έρκουλες έπαιξε πολύ επιθετικά, αλλά στο δεύτερο παίξαμε μόνοι μας», ανέφερε αρχικά ο 47χρονος προπονητής και πρόσθεσε: «Τα γκολ ήταν αποτέλεσμα της ομαδικής προσπάθειας. Ήταν δύσκολο να κρατήσουμε αυτό το ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η είσοδος του Μπενζεμά στο παιχνίδι. Αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».
Ο «Special One» μίλησε για την Έρκουλες, η οποία δυσκόλεψε την ομάδα του: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος. Γνωρίζαμε ότι μόνο με ένταση, πίεση και αποτελεσματικότητα θα μπορούσαμε να πάρουμε το ματς. Είναι ένα παιχνίδι που μπορούσαμε να κερδίσουμε. Κινδυνεύσαμε, αλλά τελικά κερδίσαμε. Ο Μπενζεμά έπαιξε πολύ καλά, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Ωστόσο, δημιούργησε δύο γκολ. Ήταν πολύ σημαντική η είσοδός του στο παιχνίδι και βοήθησε αρκετά στην επίθεση. Προβλημάτισε την αντίπαλη άμυνα και το αποτέλεσμα που πήραμε ήταν καλό».
«Ήταν φανταστικός. Πιστεύω ότι θα συνεχίσει έτσι, επειδή θα είναι βασικός τη φετινή σεζόν. Αυτό είναι καλό για τη Ρεάλ Μαδρίτης και άσχημο για τη Βραζιλία, όπου δεν έχει παίξει καλά».
 

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
6.061
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=12pt]Ρονάλντο : Τα έχει βάλει σε μια σειρά ο Μουρίνιο[/size]

Ικανοποιημένος από την πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ύστερα από τη νίκη (3-1) της «βασίλισσας» στην έδρα της Έρκουλες. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ήταν ο πρωταγωνιστής της χθεσινής αναμέτρησης, όμως τόνισε ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει βάλει σε μια σειρά τους «μερένχες».
«Είμαι χαρούμενος που εξακολουθώ να σκοράρω. Η ομάδα είναι πολύ καλή και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Ο προπονητής έχει βάλει σε μια σειρά τα πράγματα μέσα στην ομάδα. Αισθάνομαι υπέροχα. Το να πετυχαίνεις γκολ δεν είναι εύκολο, αλλά όλα πάνε καλά. Είμαι χαρούμενος για εκείνον (Μπενζεμά), επειδή η είσοδός του στο παιχνίδι μας βοήθησε πολύ».
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom