Νέα

Ρεάλ Μαδρίτης,η βασίλισσα της Ευρώπης!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cristiano Ronaldo VS Ronaldo Luís Nazário de Lima

• Cr7

Ψήφοι: 45 34,6%
  • R9

Ψήφοι: 85 65,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=12pt]Ενδιαφέρον για Λας - Δεν δίνω τον Κράουρτς.
[/size]
Ο Harry Redknapp παραδέχεται ότι ενδιαφέρεται για τον αμυντικό χάφ της Ρεάλ, Λασσανά Ντιαρά αλλά λέει επίσης πως ο Κράουτς δεν είναι για πούλημα. :o
Ο Redknapp θέλει να τον πάρει δανεικό αλλά η Ρεάλ δεν δέχεται προσφορά άνω των 8,5 εκ. ευρώ. Ο Ντιαρά είναι διαθέσιμος, αφού η Ρεάλ πήρε τους : Mesut Ozil, Sergio Canales, Khedira και Angel Di Maria, όμως ο Redknapp δεν θέλει να δαπανήσει περισσότερα απ’ ότι πρέπει. «Μου αρέσει, τον είχα στην Πόρτσμουθ αλλά ζητάει περισσότερα απ’ ότι μπορούμε να του δώσουμε. Δεν τον έχουμε πλησιάσει , αλλά νομίζω πως ο ατζέντης του έχει μιλήσει με τον Scout μου. Αν θέλουν να τον ξεφορτωθούν τότε θα είναι πολύ δύσκολο.»
Επίσης ο Redknapp διέψευσε ότι ο Κράουτς θα φύγει από το White Hart Lane, τον Πίεναρ να πηγαίνει στον άλλον δρόμο.
«Δεν είναι για πούλημα. Είναι φανταστικό παίκτης, έπαιξε μόνος στην επίθεση της Στοόυκ γιατί πάλευαν. Ο Κράουτσι δεν έχει μια τιμή πάνω στο κεφάλι του. Δεν θα πάει πουθενά αν θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά. Ο Πίεναρ είναι ένας καταπληκτικός παίκτης αλλά είναι παίκτης της Έβερτον. Δεν έχω μιλήσει ποτέ στον David Moyes γι’ αυτόν.»

OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

«Προστατεύστε παίκτες σαν τον Ρονάλντο»!
Την άποψη ότι οι διαιτητές στην Ισπανία δεν προστατεύουν παίκτες, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά το νικηφόρο (2-0) φιλικό της Ρεάλ Μαδρίτης με την Πενιαρόλ. «Ίσως οι διαιτητές θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να προστατεύσουν ένα σοβαρό παίκτη σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο ή άλλους σπουδαίους παίκτες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός.

«Οι τεχνίτες παίκτες κάνουν τη διαφορά, αφού συνδυάζουν την ισορροπία μέσα στην ομάδα και την ατομική μαγεία. Συνήθως δεν είναι αρκετά δυνατοί και είναι έτοιμοι να βουτήξουν. Υπάρχουν παίκτες που κερδίζουν αρκετά φάουλ, με το παραμικρό άγγιγμα σαν να έρχεται φορτηγό. Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι ο Κριστιάνο (Ρονάλντο) είναι πολύ δυνατός και έχει περάσει από την Premier League», τόνισε ο 47χρονος προπονητής.
-----------------------------------------------------------------
εισαι μια πουτανα εσυ ;) :2funny: :2funny:

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=12pt]«Πότε δεν θα μπορούσα να διαχειριστώ την Λίβερπουλ»[/size]

Άλλη μια δήλωση κατά του Μπενίτεθ έδωσε ο Μουρίνιο.
Ο Μουρίνιο είπε ότι ευχαρίστως να προπονήσει την Μάντσεστερ, Τσέλσι, Άρσεναλ αλλά ποτέ την Λίβερπουλ.
Αυτή τη στιγμή ο Μουρίνιο προπονεί την Ρεάλ και ετοιμάζεται να την επιστρέψει στους τίτλους, να την στέψει ξανά «Βασίλισσα». Του λείπει η Premier League αλλά ποτέ δεν θα πήγαινε στην Λίβερπουλ.
Όταν ήταν στην Τσέλσι ο Μουρίνιο είχε μια εριστική σχέση με τον Μπενίτεθ, έκανε έξω φρενών τους οπαδούς στον τελικό του Carling Cup το 2005.
Δήλωσε στην Daily Mail : « Η Μάντσεστερ θα ήταν μια μεγάλη πρόσκληση, η Λίβερπουλ δεν είναι ομάδα για μένα. Ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να σας πω. Τότεναμ, Αρσεναλ….. Έβερτον, όλες είναι καλές ομάδες με καλούς προπονητές.»
Μπορείτε να φανταστείτε τι θα γίνει σε 1,2,3,4 χρόνια, ποιος ξέρει ; Δεν μπορώ να πω αλλά ξέρω ότι έχετε μια ιδέα για το τι σκέφτομαι. Είχα όνειρο να γίνω προπονητής της Ρεάλ, αυτό πραγματοποιήθηκε και είναι απίστευτο.»
Παρότι έχει σκοπό να πάρει τίτλους με την Ρεάλ, μίλησε για την επιθυμία του να επιστρέψει στην Premier League. «Η φιλοδοξία μου είναι η επιτυχία και θέλω να προπονήσω την Ρεάλ. Δεν έχω σχέδια να φύγω, μόλις ήρθα, έχει πολλή δουλειά να γίνει. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα πάρει. Θα το συζητήσουμε με την Διοίκηση και θα δούμε, τίποτα δεν είναι για πάντα. Θα πρέπει να δεσμευτούν, δεν μπορώ να είμαι μια στην Ρεάλ, μετά Μάντσεστερ, Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα, αλλά μου αρέσει η Αγγλία πάρα πολύ, έχω πολλούς φίλους εκεί.»
Ο Μουρίνιο αρνήθηκε να αποκλείσει το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Τσέλσι.
«Πολλοί από τους παίκτες της Τσέλσι είναι ακόμα καλοί μου φίλοι και βλέπω τα αποτελέσματα τα τους και τις προόδους τους. Ο Αντσελότι είναι καλός προπονητής και αυτό είναι καλό για την ομάδα, γιατί είναι σπουδαίος σύλλογος με πολλούς, καλούς ανθρώπους. Είμαι προσεκτικός στο τι λέω και τι σκέφτομαι, δεν λέω ότι δεν θα ήθελα να…. Ποιος ξέρει ; Το ποδόσφαιρό είναι περίεργο και όμορφο την ίδια στιγμή.»

diomides1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
26
τουλαχιστον η παναθα μπαινοντας αποψε στο 2ο γκρουπ δυναμικοτητας απεφυγε την ρεαλ. :)

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
απελπιστικα βαρυς μου φανηκε ο γαλλος..δεν κανει για βασικος..
παρτε φορ χθες...

...το  ρεπορταζ   λεει  οτι  ο  Ζοζε    τον  ξεφτιλισε  μπροστα   στους  συμπαικτες  του  επειδη   αργει  να  παει  στην  προπονηση  και  οταν παει  ειναι  μισοκοιμισμενος :headbang:

Η  αποψη  μου  ειναι  οτι  τοσο  αυτος  οσο  και ο  Κακα    εχουν  τελειωσει  για  τον  Μουρινιο !!

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Αυτό που λες δεν βγάζει νόημα, δεν γίνεται να τον ξεφτιλίζει και να τον βάζει συνέχεια βασικό.
Επίσης κανένας προπονητής δεν κάνει τέτοια πράγματα γιατί γίνετε φασαρία στα αποδυτήρια, αν ήταν να τους χάλαγε την ψυχολογία θα έπαιρνε να νούμερα από έναν και θα το έδινε σε άλλον.
Παράδειγμα : Θα έπαιρνε τον νούμερο από τον Γκρανέρο και θα το έδινε στον Οζίλ.
Οποιοσδήποτε και να είναι θα πίστευε ότι δεν τον υπολογίζει.
Για τον Κακά, θα είναι πολύ δύσκολο για τον Μουρίνιο να διαχειριστή τόσα πολλά 10αρια. (Κανάλες, Φαν Τερ Φαρτ, Οζίλ, Κακά)
Για να τους πήρε κάτι θα ξέρει.  ;)

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Αυτό που λες δεν βγάζει νόημα, δεν γίνεται να τον ξεφτιλίζει και να τον βάζει συνέχεια βασικό.
Επίσης κανένας προπονητής δεν κάνει τέτοια πράγματα γιατί γίνετε φασαρία στα αποδυτήρια, αν ήταν να τους χάλαγε την ψυχολογία θα έπαιρνε να νούμερα από έναν και θα το έδινε σε άλλον.
Παράδειγμα : Θα έπαιρνε τον νούμερο από τον Γκρανέρο και θα το έδινε στον Οζίλ.

....σεβαστη  η  γνωμη  σου  φιλε  αλλα  το  ρεπορταζ  ειναι  αυτο  που  μετρα.......για το  σκηνικο  εγραψε  η  MARCA  η    εφημεριδα  της  Μαδριτης........εγω  το  διαβασα  στην  γαλλικη  LE  PARISIEN

.....ο  Μουρινιο  λεει  οτι  αναγνωριζει  το  ταλεντο  του ,  αλλα  αν  δεν  σοβαρευτει  τον  πουλο......δεν  τα  σηκωνει  κατι τετοια ο Πορτογαλος  και  για  αυτο  αλλωστε τον χρυσωσαν........

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Μπορεί να μην είναι έτσι τα πράγματα. Συνήθως οι προπονητές σε τέτοιες περιπτώσεις βάζουν τιμωρία δεν τους ξεφτιλίζουν μπροστά σε όλους.
Ίσως όλα αυτά είναι ψέματα γιατί η τιμωρία θα ήταν να μην έπαιζε ματς μάλλον.
Οι δημοσιογράφοι αλλάζουν τις πληροφορίες, μπορεί να τον είπε παράδειγμα να προπονηθεί με την δεύτερη ομάδα και αυτοί να το άλλαξαν σε εξευτελισμό.
Είναι όλα επεξεργασμένα.  :)

OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
1)Αυτό που λες δεν βγάζει νόημα, δεν γίνεται να τον ξεφτιλίζει και να τον βάζει συνέχεια βασικό.

2)Για τον Κακά, θα είναι πολύ δύσκολο για τον Μουρίνιο να διαχειριστή τόσα πολλά 10αρια. (Κανάλες, Φαν Τερ Φαρτ, Οζίλ, Κακά)
Για να τους πήρε κάτι θα ξέρει.  ;)
1)μια χαρα γινεται..αν τον κοψει θα μεινει μονο με ενα φορ σ'ολο το ροστερ..
2)Καθολου δυσκολο..Μολις αναρωσει ο κακα απευθειας μεσα...
δε μπορεις να συγκρινεις το βραζιλιανο με γουονα μπι αστερακια τυπου εζιλ,καναλες κλπ...
μεχρι να επιστρεψει ο ρικι,εζιλ βασικος..
....σεβαστη  η  γνωμη  σου  φιλε  αλλα  το  ρεπορταζ   ειναι  αυτο  που  μετρα.......για το  σκηνικο  εγραψε   η  MARCA  η    εφημεριδα  της  Μαδριτης........εγω  το  διαβασα  στην  γαλλικη   LE  PARISIEN
τωρα θα το μαθουμε το μαλακα το μπενζεμα..περσυ ειχε τρακαρει 3 φορες! :jerking: :jerking:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Χιτμανάκο το έχεις πάρει χαμπάρι ότι είσαι στο ίδιο γκρουπ δυναμικότητας με τον βάζελο?  :2funny:

OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Χιτμανάκο το έχεις πάρει χαμπάρι ότι είσαι στο ίδιο γκρουπ δυναμικότητας με τον βάζελο?  :2funny:
πως να μην ειμαι?
οταν την τελευταια 5ετια φευγω απο τους 16 αυτα γινονται..
**τι κωλοφαρδοι!

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=12pt]Δεν χόρτασε[/size]

Στη Γιουβέντους θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο αμυντικός της Σεντ Ετιέν, Γιοάν Μπεναλουάν, ενώ παράλληλα η «Γηραιά Κυρία» ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στη Ρεάλ Μαδρίτης για να κάνει δικό της τον Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ.

Ο 23χρονος Μπεναλουάν αποκτήθηκε έναντι 1 εκ. ευρώ για να αποτελέσει εναλλακτική λύση στην αμυντική γραμμή. Βασικός την τελευταία διετία στη Σεντ Ετιέν (η οποία τον αντικατέστησε άμεσα με τον Σιλβέν Μάρσαλ) και διεθνής με την εθνική Τυνησίας, θεωρείται σαφώς πιο εξελίξιμος από τους Ζεμπινά και Γκριγκέρα που αποχωρούν.

Μεγάλη προσπάθεια για την απόκτηση του Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ σκοπεύουν να κάνουν Λουίτζι Ντελ Νέρι και Τζουζέπε Μαρότα, αφού τον θεωρούν ιδανικό για να αντικαταστήσει τον Ντιέγκο που οδεύει προς Βόλφσμπουργκ. Η «Βασίλισσα» παραχωρεί τον Ολλανδό μέσο με αντίτιμο 14 εκ. ευρώ, αφού δεν υπολογίζεται από τον Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά μένει να δούμε αν θα συμφωνήσει και ο ίδιος.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Ο Όμιλος της Ρεάλ : G

Μίλαν
Ρεάλ
Άγιαξ
Οσέρ

Vamos REal Madrid  :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Mια πρωτη σφυγμομετρηση στο σαιτ για την ελευση μου..

Ο Μουρίνιο θα φέρει τρεμπλ?

Είμαι ρεαλ,ναι.  16 (30.2%)
Είμαι ρεαλ,οχι.  5 (9.4%)
Δεν είμαι ρεαλ,ναι.  12 (22.6%)
Δεν είμαι ρεαλ,οχι.  20 (37.7%)

---------------------------------
συνολο:28 ναι,25 οχι...

η ψηφοφορια αλλαξε...ψηφιστε!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δε χρειάζεται να ψηφίσω.
θα πάρετε τα τρέμπλ μου. είναι δεδομένο.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=12pt]Η αποστολή της ομαδάρας μας :[/size]

Ταξιδεψαν 20, 2 θα κοπουν για το παιχνιδι  ;)

Goalkeepers: Casillas, Dudek and Adam.
Defenders: Carvalho, Sergio Ramos, Marcelo, Arbeloa and Mateos.
Midfielders: Khedira, Lass, Granero, Xabi Alonso, Canales, Pedro León, Di Maria, Van der Vaart and Özil.
Forwards: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
[size=12pt]Η αποστολή της [size=15pt]ομαδάρας μας[/size] :[/size]

Ταξιδεψαν 20, 2 θα κοπουν για το παιχνιδι  ;)

Goalkeepers: Casillas, Dudek and Adam.
Defenders: Carvalho, Sergio Ramos, Marcelo, Arbeloa and Mateos.
Midfielders: Khedira, Lass, Granero, Xabi Alonso, Canales, Pedro León, Di Maria, Van der Vaart and Özil.
Forwards: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain.

Φτιάξε πρώτα απλά ομάδα, και μετά πήγαινε για την ομαδάρα  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom