1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
παιδια η λυων ειναι αητητη στη μαδριτη
μονο το κοκαλη και το σωτηρακοπουλοπροφανως λιγοι το γνωριζαν η λιγοι θελαν να το πιστεψουν αν και το ειπα απο νωρις.
Παλι τον Κοκκαλη φτιαξατε ρε μπαγασηδες
να στε καλα
κατα τ'αλλα με τιτικες και κατρουληδες δεν φτιαχνεις ομαδα
Είμαστε πολλοί ρε. Έχεις μεγάλο παπάρι ή κάνεις μικρά γράμματα?υ.γ.χαιρεκακα κομπλεξικα πουστρακια που γραψατε 10 σελιδες σε 2 ωρες σας εχω γραμμενους στο λευκο χουντικο καβλι μου.
υ.γ.χαιρεκακα κομπλεξικα πουστρακια που γραψατε 10 σελιδες σε 2 ωρες σας εχω γραμμενα στο λευκο χουντικο καβλι μου.
Εφτασάν τόσες;!Καλά, μη λέμε και μαλακίες τώρα. Ότι η Ρεάλ δικαιούνταν ένα δεύτερο γκολ στο πρώτο μισάωρο το δέχομαι (ειδικά στο άχαστο του Χιγκουαιν). Αλλά οι τεσσάρες και οι πεντάρες από που προκύπτουν;
Μετά το 30ο λεπτό η Λυών ισορρόπησε το ματς και θα μπορούσε να ισοφαρίσει στην ευκαιρία του Μακούν.
Και είναι η έβδομη, όχι η τέταρτη σερί χρονιά που η Ρεάλ αποκλείεται στους 16.
ανετα 5 μπορουσε να'χει γραψει το κοντερ..Καλά, μη λέμε και μαλακίες τώρα. Ότι η Ρεάλ δικαιούνταν ένα δεύτερο γκολ στο πρώτο μισάωρο το δέχομαι (ειδικά στο άχαστο του Χιγκουαιν). Αλλά οι τεσσάρες και οι πεντάρες από που προκύπτουν;
Μετά το 30ο λεπτό η Λυών ισορρόπησε το ματς και θα μπορούσε να ισοφαρίσει στην ευκαιρία του Μακούν.
Και είναι η έβδομη, όχι η τέταρτη σερί χρονιά που η Ρεάλ αποκλείεται στους 16.
Δηλαδή ο βασιλιάς πέθανε,ζήτω ο βασιλιάς!!!Τελικά έκτη είναι. Το 2004 αποκλείστηκε στα προημιτελικά από τη Μονακό, όχι στους 16.
Από'κει και πέρα:
2005 αποκλείστηκε από Γιουβέντους (1-0, 0-2 στην παράταση)
2006 αποκλείστηκε από Άρσεναλ (0-1, 0-0)
2007 αποκλείστηκε από Μπάγερν (3-2, 1-2)
2008 αποκλείστηκε από Ρόμα (1-2, 1-2)
2009 αποκλείστηκε από Λίβερπουλ (0-1, 0-4)
2010 αποκλείστηκε από Λυών (0-1, 1-1)
Τα τελευταία τρία χρόνια δηλαδη δεν έχει κάνει ούτε νίκη σε νοκ άουτ.
Η Ρεάλ έχει ψοφήσει πάει,ότι και να κάνει όποιον και να αγοράσει το cl δεν την θέλει!!!Και η πλάκα είναι ότι εκείνη τη χρονιά η Ρόμα μόλις απέκλεισε τη Ρεάλ, πήγε μετά στο "Ολντ Τράφορντ" και έφαγε εφτά από τη Μάντσεστερ!
Ρε πως μιλας ετσι.??Η βασιλισσα ειναι Κυρια με 'Π' κεφαλαιο!!Μετα τα χτεσινα,το θρεντ πρεπει να μετονομαστει σε :
Ρεαλ Μαδριτης, η πουτανα της Ευρωπης
Άντε και του χρόνου βασίλισσες
χθες ηταν θεμα καθαρα τυχης οπως και η πουτσοομαδα σου φετοςμαγκες δυστυχως γαι την ρεαλ δεν υπαρχει πλεον ο φρανκο να σημαδευει με τα οπλα για να νικατε και δεν μπορειτε να κλεβεται παιχτες!!!!συν οτι πλεον σας σφυριζουν 50-50 συν οτι εκτος του ροναλντο δεν υπαρχει παιχτης να σηκωσει στις πλατες του το βαρος της φανελας φτασατε να αποκλειστειτε απο τη χειροτερη λυων της δεκαετιας περαστικα και του χρονου