rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Ομαδα ξεφτυλισμενη... Του Βασιλια, του Φρανκο, της χουντας, του δοσιλογισμου, και της απολυτης πουστιας. Αχωνευτοι οι Γερμαναραδες, αλλα χθες το χεσμενο κορακι δεν τους εδωσε 2 πεντακαθαρα πεναλτυ. Ευχομαι να την γαμησει τουλαχιστον η Λιβερπουλ....
Κανεναν να μη βριζεις.Είσαι μεγάλος αλήτης.Εγώ εσένα έβρισα όχι τη μάνα σου.Μαλάκα
Παιδιά σιγά μην σπάσετε κανένα νύχι έτσι που χτυπάτε το πληκτρολόγιο
Θα το πάρουμε μη μασάςΌλες οι μεγάλες ομάδες ευνοούνται κατά καιρούς. Το ίδιο έγινε και με την Μπαρτσελόνα στο παρελθόν, το ίδιο γίνεται και με Ρεάλ, τα ίδια είχαν γίνει και με τη Μίλαν. Και η Μπάγερν δεν είναι αθώα περιστερά.Εγώ είμαι φουλ Λίβερπουλ και θέλω να το σηκώσει αλλά είναι πολυ δύσκολο με τη Ρεάλ.
Δεν φτανει που εισαι μαλακας, εισαι και βλακας.....
Αλλα ειπαμε.... η ομαδα της πουστιας...
Παρουσιαζεις μια εμφανως κακο-παραποιημενη φωτο στην οποια απουσιαζει εντελως το ποδι του ποδοσφαιριστη... Η μηπως κανω λαθος;
Δες την εδω ζωον, χωρις καμια τροποιοηση, να δεις που παταει, ενω εχει ηδη φυγει η μπαλα ...
Αρκετα με σενα....
Εσύ παρουσιάζεις μια φωτογραφία που η μπάλα δεν έχει ακουμπήσει ακόμα το χέρι του Marcelo.Να βρεις ένα καρέ 1 δευτερόλεπτο μετά.Να δούμε πού ήταν το πόδι του όταν ακούμπαγε την μπάλα το χέρι.
Τυπε όσο και να προσπαθήσετε πάρτε πατατάκια και pepsi με φωτο του Μέσι και δείτε τη Βασίλισσα στον τελικό.Uefalona/farsalona δεν είναι.Τη μαϊμού πρόκριση της κωλομαδσς επί της Παρί δεν τη συζήτησε κανείς τόσο.Παμε για το 13ο και τρίτο σερι
Τυπε όσο και να προσπαθήσετε πάρτε πατατάκια και pepsi με φωτο του Μέσι και δείτε τη Βασίλισσα στον τελικό.Uefalona/farsalona δεν είναι.Τη μαϊμού πρόκριση της κωλομαδσς επί της Παρί δεν τη συζήτησε κανείς τόσο.Παμε για το 13ο και τρίτο σερι
τύπε, επειδή κάποιοι σκέφτεστε οπαδικά ακόμη και με τις ξένες ομάδες, δεν σημαίνει ότι θα μπούμε και οι υπόλοιποι στο τριπάκι σας να "τσακωνόμαστε" για το ποιος ευνοήθηκε περισσότερο και δεν θα λέμε τα προφανή. Και τα περσινά της Μπάρτσα εγώ τα είχα γράψει, αλλά και εκείνη η πρόκριση είχε συζητηθεί, ίσως και περισσότερο από τούτη. Κι εγώ Ρεάλ υποστηρίζω, αλλά αυτό δεν με εμποδίζει καθόλου να παραδεχτώ ότι ο Μέσι είναι ο καλυτερος όλων.