Φίλε αυτό στο είπε κάποιος, το διάβασες κάπου ή απλώς το έβγαλες από το μυαλό σου;
Το εχω επιβεβαιωσει μεσω αθλητικου δημοσιογραφου ;)
Φίλε αυτό στο είπε κάποιος, το διάβασες κάπου ή απλώς το έβγαλες από το μυαλό σου;
Το εχω επιβεβαιωσει μεσω αθλητικου δημοσιογραφου ;)
Αφού με ένα απλό κλικ διαβάζεις ο ίδιος τον κανονισμό, τι τον θες τον αθλητικογράφο; Αν λοιπόν διαβάσεις τον κανονισμό και λέει το αντίθετο, θα είναι μάλλον αναξιόπιστος ο φίλος σου, σωστά;
Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα ναι αλλα θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι ειχε γινει μεγαλη συζητηση και πως δεν ισχυει πια οπως παλια. Οπως και να εχει θα το ξαναψαξω.
για να μην σε κοροϊδεύει, λοιπόν, κανένας άσχετος δημοσιογράφος, τσέκαρε εδώ στη σελίδα 81:
Σάλτα γαμήσου λοιπόν φασιστάκι.
Σε ευχαριστω...
η κίνηση του χεριού προς τη μπάλα (όχι της μπάλας προς το χέρι)
η απόσταση μεταξύ του αντιπάλου και της μπάλας (απρόσμενη μπαλιά)
η θέση του χεριού δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχει παράβαση
[size=16pt]επιβεβαιωνεται παντως οτι δε λεει κατι για ακουσιο και εκουσιο ξεκαθαρα πλεον[/size]... οποτε και παλι πιο πολυ πεφτει στον διαιτητη το βαρος.
ευτυχώς που επιβεβαιώνεται
διάβασε ρε φίλε και λίγο πιο πάνω:
Ένα άμεσο ελεύθερο λάκτισμα καταλογίζεται όταν παίκτης διαπράττει κάποιο
από τα παρακάτω παραπτώματα :
Παίζει με πρόθεση τη μπάλα με το χέρι (εκτός του τερματοφύλακα που
βρίσκεται μέσα στην δική του περιοχή πέναλτι)
Παίξιμο της μπάλας με το χέρι
Το παίξιμο της μπάλας με το χέρι αφορά μια εσκεμμένη ενέργεια ενός παίκτη
να κάνει επαφή με τη μπάλα με το χέρι ή τον βραχίονα.
Ναι οκ προφανως οταν καποιος παει προς τη μπαλα και να τη σταματησει με το χερι ειναι εσκεμμενο.
Αν το χερι ειναι εκτος σωματος και χωρις κινηση, εκει δεν υπαρχει θεμα εκουσιου και μη. Κρινεται απο αλλους παραγοντες. Αυτο λεω.
τα συνηθισμενα....περσι τα ιδια ειχαν συμβει οταν αποκλεισαν την Μπαγερνότι να ναι ισοφάριση με ένα πέναλτι που απλά δεν υπάρχει, χέρι του ράμος και πέναλτι το οποίο δεν δίνετε, απο τι στιγμή που η μπάλα έχει τροχιά προς το τέρμα φίλε μου είναι πέναλτι τώρα ότι και αν λες για ακούσιο το ακούω πίπες και 3ον φάουλ του κλαψιάρη στην αρχή της φάσης του δεύτερου γκολ, τώρα για την δεύτερη κάρτα του νειμάρ σε ένα γλύστριμα στο κέντρο για θέατρο πραγματικά με κάνεις να γελάω. αλήθεια την κάρτα στο θέατρο για πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο την έδωσε
νομίζω ότι με δουλεύεις. Τι αυτό λες; Από την αρχή λες ότι δεν υπάρχει το εκούσιο κι ακούσιο πλέον. Κι αφού διαβάζεις τον κανονισμό λες ότι επιβεβαιωνεται, ενώ ο κανονισμός αναφέρει τις λέξεις "εσκεμμένο" και "με πρόθεση" που σημαινουν προφανώς "εκούσια". Κάπου μπερδεύεσαι (λεκτικά ισως). Αυτά που λες περί χεριού εκτος σώματος, κι εκεί προφανώς ισχύει το ακούσιο και εκούσιο. Το θέμα είναι πώς θα κρίνει ο διαιτητής την πρόθεση ή όχι. Εδώ μπαίνουν οι άλλοι παράγοντες που λες εσύ (και οι οδηγίες της ΦΙΦΑ), ώστε να διαγνώσει ορθώς ο διαιτητής την πρόθεση.
Αν υπήρχε αμφισβητούμενη φάση θα την έδειχνε η επίσημη μετάδοση και όχι με βίντεο από κάποιον στην εξέδρα,που όλως τυχαίως βρέθηκε σε Καταλανούς.Διότι ούτε στη Marca ούτε στην As,ούτε στα Αθλητικά των El Pais,ABC διάβασα κάτι τέτοιο.
Αναφέρεσαι στην ομάδα μου,αλλά εσύ δε μας έχεις πει τι διάολο είσαι...
Οι επίσημες μεταδόσεις έχουν πάντα κάμερες στην ευθεία.Προφανως γαμ Μπαρτσελόνα είσαι αλλά δεν το λες ντρέπεσαι...