Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Με Λέβα!2-0 στο ημιχρονο και χωρις Λεβα η Ντορτμουντ ?
Με Λέβα!2-0 στο ημιχρονο και χωρις Λεβα η Ντορτμουντ ?
Ίσκιος,Ντε Μαρία,Μπέιλις...
Κλαίω από τα γέλια....Δεν τα πετυχαίνει με τίποτα
Ο μόνος που το πάλευε χθες, οι υπόλοιποι ήταν χαμένοι....για μένα είναι η αποκάλυψη της χρονιάς ο ΜόντριτςΠολύ καυστικός στις δηλώσεις του στην μεγάλη αθλητική εφημερίδα Marca ό Κροάτης διεθνής χάφ Λούκα Μόντριτς μετά την ήττα με 2 - 0 απο την Μπορούσια Ντόρτμουντ " Από αυτά τα παιχνίδια πρέπει να μαθαίνουμε αλλά φαίνεται ότι ακόμα τα παθήματα δεν μας έγιναν καθόλου μάθημα ! "
Τύπε τα έκανες πάνω σου στο 2-0?Εγώ έβλεπα το παιχνίδι με φιλαράκι που υποστηρίζει Ρεάλ και άλλαξε 15 χρώματα μέχρι να τελειώσει....πλάκα είχε!απο το χτεσινο ματς κραταμε μονο την προκριση
ποτε αγχος για τετοια πραγματαΟΤύπε τα έκανες πάνω σου στο 2-0? Εγώ έβλεπα το παιχνίδι με φιλαράκι που υποστηρίζει Ρεάλ και άλλαξε 15 χρώματα μέχρι να τελειώσει....πλάκα είχε!
Σωστός τύπε!ποτε αγχος για τετοια πραγματα
Κ αν δεν είχε τραυματιστεί το ταγάρι ο Κεντίρα που κουνάλησε ο Σπέσιαλ Μαλάκας,δεν νομίζω να είχε παίξει ποτέ βασικός...Ο μόνος που το πάλευε χθες, οι υπόλοιποι ήταν χαμένοι....για μένα είναι η αποκάλυψη της χρονιάς ο ΜόντριτςΤύπε τα έκανες πάνω σου στο 2-0?Εγώ έβλεπα το παιχνίδι με φιλαράκι που υποστηρίζει Ρεάλ και άλλαξε 15 χρώματα μέχρι να τελειώσει....πλάκα είχε!
Όχι κι αποκάλυψη της χρονιάς ο μόντριτς ρε ολλανδέ, γνωστό τοις πάσι ότι είναι παιχταράς ο κροάτης, κι από πέρυσι είχε δείξει τι θα κάνει στην ρεάλ
προσεχε μην σε γλεντησουν ομως οι γερμανοι μεθαυριο !Τα γλεντησαμε τα Καταλανακια...
ΑΠΟ ΠΟΥΤΣΑ σε πουτσα η Μπαρτσα...τα εχασεολα...
Hala Madrid!
Τον εκανε χαζο τον αλλον ο Μπειλ...
Ομαδάρα η Ρεάλ και πολύ δίκαιη νίκη. Εμείς έχουμε μικρύνει πάρα πολύ δεν μπορούμε πλέον. Η ομάδα θέλει ανανέωση.
ps. Ποιος Νειμάρ?Ρομπίνιο νούμερο 2. Ένα γατάκι είναι μπροστά στον Μπέιλ.
Τι σχεση εχει αυτο?προσεχε μην σε γλεντησουν ομως οι γερμανοι μεθαυριο !