Νέα

Ρεάλ Μαδρίτης,η βασίλισσα της Ευρώπης!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cristiano Ronaldo VS Ronaldo Luís Nazário de Lima

• Cr7

Ψήφοι: 45 34,6%
  • R9

Ψήφοι: 85 65,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
γουσταρω πραγματικα η ρεαλ του χρονου να σερνεται στο πρωταθλημα και να επιστρεψει σε εποχες πριν μουρινιο που δεν περναγε τους 16 του τσαμπιονς λιγκ

να δουνε την αξια καποιου προπονητη.. το θεμα αυτο εξαρταται απο το ποιος προπονητης θα παει...

Εαν παει ο μαλακας ο αντσελοτι αστο..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Πρώτη φορά πήγε σε ομάδα που ήταν μεγαλύτερη απ'αυτόν και έδειξε τον πραγματικό του εαυτό. Νόμιζε φαίνεται πως είναι στην ανύπαρκτη μέχρι την άφιξη του Τσέλσι ή στην κομπλεξική Ίντερ και πως θα έπαιζε ξυλίκι ή θα έστελνε στον πάγκο τον αρχηγό της ομάδας χωρίς να τους πουν τίποτα.
Δεν ήξερε, δε ρώταγε;  
ρε πιεξουλη? ο πολυς ερωτας με την παολα σε χτυπησε στο κεφαλι μου φενεται  :2on1:

ο μου ειναι προπονηταρα  :zfuck:

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Καλά ρε τι είναι αυτά;;;;;;γερμανικές ομάδες στον τελικό;;;;;;;!!!!!

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
άντε πάλι τα ίδια...όχι δεν είμαι!!!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
γουσταρω πραγματικα η ρεαλ του χρονου να σερνεται στο πρωταθλημα και να επιστρεψει σε εποχες πριν μουρινιο που δεν περναγε τους 16 του τσαμπιονς λιγκ

να δουνε την αξια καποιου προπονητη.. το θεμα αυτο εξαρταται απο το ποιος προπονητης θα παει...

ο αντσελότι είναι πολύ σοβαρός προπονητής...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
ο αντσελότι είναι πολύ σοβαρός προπονητής...

Φοράει και κουστούμι  :grin:

images

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
μπορεί να μην είναι σταρ αλλά και μόνο που έμεινε στην Μίλαν τόσα χρόνια είναι άθλος για την καριέρα του...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

Πριν πάει ο Μουρίνιο ήταν ομαδούλα κ αυτός τη μεγάλωσε;;;

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Πρώτη φορά πήγε σε ομάδα που ήταν μεγαλύτερη απ'αυτόν και έδειξε τον πραγματικό του εαυτό. Νόμιζε φαίνεται πως είναι στην ανύπαρκτη μέχρι την άφιξη του Τσέλσι ή στην κομπλεξική Ίντερ και πως θα έπαιζε ξυλίκι ή θα έστελνε στον πάγκο τον αρχηγό της ομάδας χωρίς να τους πουν τίποτα.
Δεν ήξερε, δε ρώταγε;  
Πες τα...

Συμφωνώ από την αρχή έως το τέλος...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Πόσο θεός ρε Ζοσέ; (vid)

H Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να είχε μόλις αποκλειστεί από το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν χάνει το κέφι του και είχε διάθεση για... πειράγματα στο παιχνίδι με τη Βαγιαδολίδ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός απέδειξε ξανά πόσο... special είναι, δικαιολογώντας για μία ακόμα φορά το προσωνύμιό του. Η αναμέτρηση με τη Βαγιαδολίδ όπου οι Μαδριλένοι νίκησαν με 4-3 βρισκόταν σε εξέλιξη και ο Μουρίνιο είπε να πειράξει τους ανθρώπους ασφαλείας του «Μπερναμπέου», που βρίσκονταν δίπλα από τον πάγκο της Ρεάλ. Έτσι, για να περάσει πιο ευχάριστα η ώρα...

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Ο Μουρίνιο "καρφώνει" Πέπε, Κασίγιας και Ινιέστα!
Σε one-man-show μετατράπηκε η συνέντευξη Τύπου του Ζοζέ Μουρίνιο: αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους θεωρεί τον Λόπεθ καλύτερο του Κασίγιας, καθώς επίσης και το πρόβλημα του Πέπε που είναι ένα... παιδί που ονομάζεται Βαράν ενώ έριξε και την ατάκα του για την "εξαρτημένη από τον Μέσι" Μπαρτσελόνα. Διαβάστε λεπτομέρειες.
"O Πέπε είναι απογοητευμένος επειδή είναι 31 ετών, ήταν αναντικατάστατος στην ενδεκάδα και έχασε τη θέση του από ένα 20χρονο παιδί (σ.σ. Βαράν), ένα παιδί που αποφάσισα εγώ ότι θα παίζει, μία από τις λίγες επιλογές μου που δεν αμφισβητήθηκαν ούτε από τον Τύπο ούτε από τους φιλάθλους.

Μπορώ να κατανοήσω την απογοήτευσή του, δεν είναι μία  εύκολη κατάσταση για αυτόν, η ζωή του Πέπε άλλαξε σε αθλητικό επίπεδο", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (7/5) o Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος θέλησε ουσιαστικά να "απαντήσει" στον συμπατριώτη του, που λίγες ημέρες νωρίτερα είχε ταχθεί δημόσια υπέρ του Ίκερ Κασίγιας για το θέμα του παραγκωνισμού του από το αρχικό σχήμα της Ρεάλ.Για να ακολουθήσει φυσικά και εξακοντισμός φαρμακερών "βελών" με στόχο τον Ίκερ Κασίγιας, με τον "special one" να τονίζει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ πως δεν έχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα με τον αρχηγό της ομάδα και πως ο λόγος που τον αφήνει στον πάγκο είναι επειδή ο Ντιέγκο Λόπεθ είναι καλύτερός του."Εγώ είμαι προπονητής και πρέπει να κάνω κάποιες επιλογές. Τις παίρνω μετά από σκέψη, μελέτη και για κάποιους λόγους και όχι ύστερα από το στρίψιμο ενός νομίσματος.

Ο Ντιέγκο Λόπεθ μου αρέσει περισσότερο ως τερματοφύλακας σε σύγκριση με τον Κασίγιας. Δεν υπάρχουν προσωπικά προβλήματα, δεν θέλω να κρίνω προκαταβολικά κανέναν.

Είναι ζήτημα τακτικής. Εμένα μου αρέσουν οι τερματοφύλακες που παίζουν καλά με τη μπάλα στα πόδια, που κάνουν καλές εξόδους, που κυριαρχούν στον αέρα.

Ο Κασίγιας είναι ένας φανταστικός γκολκίπερ κάτω από την εστία αλλά εγώ προτιμώ έναν άλλο τύπο τερματοφύλακα.Μπορώ να έχω τη δική μου γνώμη; Αντιστοίχως, ο Κασίγιας μπορεί να προτιμάει έναν άλλο προπονητή, τον Ντελ Μπόσκε, τον Πελεγκρίνι, έναν πιο επιθετικό ή αμυντικό. Κανένα πρόβλημα.

Εγώ όμως προτιμώ τον Ντιέγκο Λόπεθ και με εμένα προπονητή θα παίζει αυτός. Τίποτα περισσότερο".

Το σόου όμως του Πορτογάλου τη Δευτέρα του Πάσχα, παραμονή της αναμέτρησης με τη Μάλαγα, δεν τελείωσε εδώ, καθώς από τις δηκτικές αναφορές του δεν γλίτωσε ούτε ο... Αντρές Ινιέστα για την επιλογή του να υπερασπιστεί με πρόσφατες δηλώσεις του τον Κασίγιας.

"Ο καθένας είναι ελεύθερος να σκέφτεται και να λέει αυτό που πιστεύει αλλά νομίζω ότι ο Ινιέστα θα έπρεπε να ανησυχεί για τη δική του ομάδα, που εξαρτιέται σε τέτοιο βαθμό από τον Μέσι, που χωρίς αυτόν έκανε αυτό που έκανε φέτος στο Champions League".Όσον αφορά τέλος στο αν ο ίδιος ο Μουρίνιο έχει σκεφτεί καθόλου το τελευταίο διάστημα την περίπτωση παραίτησής του από τη Ρεάλ, ήταν κατηγορηματικός:

"Όχι, το αντίθετο, σκέφτηκα να συνεχίσω. Αφήστε με να σας πω ένα πράγμα: εγώ θα πληρώνομαι μέχρι ωσότου θα είμαι προπονητής της Ρεάλ. Από τη στιγμή που θα πάψω να είμαι στον πάγκο της δεν θα πάρω ούτε ένα ευρώ.Ο κόσμος πιστεύει πως όλος αυτός  ο θορυβός είναι κομμάτι της τακτικής μου για να φύγω; Ο κόσμος πιστεύει αυτό που του πουλάτε εσείς", ήταν το μήνυμά του προς τους δημοσιογράφους που κάλυψαν τη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom