Νέα

Ρεάλ Μαδρίτης,η βασίλισσα της Ευρώπης!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cristiano Ronaldo VS Ronaldo Luís Nazário de Lima

• Cr7

Ψήφοι: 45 34,6%
  • R9

Ψήφοι: 85 65,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Σε παραπεμπω 2 σελιδες πισω και εκει θα δεις τι λεω για οζιλ.Μην το κουραζουμε αλλο ;)

Εγώ σε παραπέμπω σε αγώνες που δεν έπαιξε ο οζίλ φέτος τι έκανε η ρεάλ

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Σιλβα κατα τη γνωμη μου πολυ καλυτερος
:pipa3:
το πιστεύεις αυτό που λες? ο Σίλβα καλύτερος απ τον Οζίλ στη θέση που παίζει? ντάξει άστο..ο Σίλβα θα είχει πεθάνει στο γήπεδο αν έπαιζε σε αυτή τη Ρεάλ. Δεν έχει αντοχή, ούτε εκτόπισμα, ούτε καλή πάσα σε μεγάλη απόσταση, ούτε μπορεί να τζαρτάρει δυνατά

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Εγώ σε παραπέμπω σε αγώνες που δεν έπαιξε ο οζίλ φέτος τι έκανε η ρεάλ

Δεν διαφωνω οταν εχεις ενα παιχτη που ο αντικαταστατης  του ομως ειναι πολυ χαμηλοτερου επιπεδου λογικο ειναι να φανει η απουσια του  ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Σιλβα κατα τη γνωμη μου πολυ καλυτερος

ΟΚ, τον ανέφερα κι εγώ λίγες σελίδες πίσω κι είπα ότι αυτός μαζί με τον οζίλ είναι οι καλύτεροι σε αυτήν τη θέση.
Για πάμε λίγο να δούμε τα στατιστικά τους μέχρι τώρα στις ομάδες τους την τρέχουσα σεζόν.

Ο σίλβα έχει 3 γκολ, 7 ασίστ σε 23 εμφανίσεις.
Ο οζίλ έχει 4 γκολ, 7 ασίστ σε 19 αγώνες.

Δε μου βγαίνει να τον πω πολύ καλύτερο προσωπικά

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Soul υποτιμάς πολύ τον Οζίλ! Είναι παίκτης αξίας...Ο Μουρίνιο ήταν βλάκας που έκανε τα πάντα για να τον φέρει στην Ρεάλ? εκτός αν πιστεύεις ότι ο Μουρίνιο δε βλέπει μεγάλη μπάλα...Μη συγκρίνεις το παρελθόν με το παρόν. Πες μας έναν καλύτερο σε αυτή τη θέση για τη Ρεάλ

Ρε τυπε μαλλον δεν βλεπεις μπαλα καθολου τελικα.Δηλαδη θες να μου πεις οτι στον Μουρινιο του κανει ο αρμπελοα ο κοεντραο και ο κεντριρα για να αρχισω να γελαω δηλαδη.ΑΥτα τα λευτα του εδωσαν αυτους εχει.
Δεν ειπα αμπαλο τον οζιλ αλλα του λειπουν καποια στοιχεια α για να τον πω μεγαλο παιχτη αυτο προσπαθω να πω.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
ΟΚ, τον ανέφερα κι εγώ λίγες σελίδες πίσω κι είπα ότι αυτός μαζί με τον οζίλ είναι οι καλύτεροι σε αυτήν τη θέση.
Για πάμε λίγο να δούμε τα στατιστικά τους μέχρι τώρα στις ομάδες τους την τρέχουσα σεζόν.

Χαιρομαι για την παραθεση στατιστικων αλλα ο σιλβα τα προηγουμενα χρονια εκανε οργια επειδη τυγχανει να βλεπω και πρεμιερ.
Και ξερεις καλα πως οι αριθμοι δεν λενε παντα την αληθεια οχι πως τους αγνοω.

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Ρε τυπε μαλλον δεν βλεπεις μπαλα καθολου τελικα.Δηλαδη θες να μου πεις οτι στον Μουρινιο του κανει ο αρμπελοα ο κοεντραο και ο κεντριρα για να αρχισω να γελαω δηλαδη.ΑΥτα τα λευτα του εδωσαν αυτους εχει.
Δεν ειπα αμπαλο τον οζιλ αλλα του λειπουν καποια στοιχεια α για να τον πω μεγαλο παιχτη αυτο προσπαθω να πω.
εγώ δε βλέπω μπάλα εντάξει.είμαι άμπαλος εσύ που λες τον σίλβα καλύτερο από τον οζίλ για αυτή τη θέση στη Ρεάλ? βλέπεις μεγάλη μπάλα :2funny:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
εγώ δε βλέπω μπάλα εντάξει.είμαι άμπαλος εσύ που λες τον σίλβα καλύτερο από τον οζίλ για αυτή τη θέση στη Ρεάλ? βλέπεις μεγάλη μπάλα :2funny:

Στειλε κανενα βιογραφικο στη ρεαλ πιστευω θα σε παρουν τωρα που την κανει ο Ζοζε :2funny: :2funny: :2funny:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα.

Μαλλον για τον ιδιο λεμε  :sunglasses:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

ο σιλβα εχει ενα συν , ειναι 2 φορες ταχυτερος απο τον οζιλ...

OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
διαφωνειτε συγκρινοντας δυο παιχτες πρωτου ραφιου,που παιζουν στην ιδια θεση αλλα αγωνιζονται με τελειως διαφορετικο τροπο..
ο οζιλ ψαχνει πρωτα την πασα,ο σιλβα το τερμα..στο τρεξιμο με τη μπαλα ο σιλβα ειναι καλυτερος αλλα ο οζιλ ειναι πολυ καλυτερος στη μεταβιβαση...παικτικα λοιπον στο ιδιο καζανι βραζουν..δε μπορουμε να μαστε απολυτοι σα να συγκρινουμε τον κριστιανο με τον κουαρεσμα ας πουμε..ο αλλος που λεει τον οζιλ λιγο δε γινεται να θεωρει το σιλβα "πολλη"..ιδια τιτικα ειναι και αυτος..

γενικα σημερα παιχτες με προσωπικοτητα ειναι ελαχιστοι στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο..
στη ρεαλ αυτην τη στιγμη δεν υπαρχει ουτε ενας,οταν στη δεκαετια του 90 ηταν 6/11 "αρχηγοι"..το ιδιο και σε αλλες ομαδες..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
διαφωνειτε συγκρινοντας δυο παιχτες πρωτου ραφιου,που παιζουν στην ιδια θεση αλλα αγωνιζονται με τελειως διαφορετικο τροπο..
ο οζιλ ψαχνει πρωτα την πασα,ο σιλβα το τερμα..στο τρεξιμο με τη μπαλα ο σιλβα ειναι καλυτερος αλλα ο οζιλ ειναι πολυ καλυτερος στη μεταβιβαση...παικτικα λοιπον στο ιδιο καζανι βραζουν..δε μπορουμε να μαστε απολυτοι σα να συγκρινουμε τον κριστιανο με τον κουαρεσμα ας πουμε..ο αλλος που λεει τον οζιλ λιγο δε γινεται να θεωρει το σιλβα "πολλη"..ιδια τιτικα ειναι και αυτος..

γενικα σημερα παιχτες με προσωπικοτητα ειναι ελαχιστοι στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο..
στη ρεαλ αυτην τη στιγμη δεν υπαρχει ουτε ενας,οταν στη δεκαετια του 90 ηταν 6/11 "αρχηγοι"..το ιδιο και σε αλλες ομαδες..

Γενικά νομίζω η θέση επιτελικού χαφ όπως την ξέραμε (δεκάρι) πεθαίνει. Κουμανταδόρος δηλαδή που λέει κι ο Αλέφαντος πίσω από τον-τους επιθετικούς που να δίνει με τη μία τη μπάλα και να τους βγάζει μπαλιές τρύπες.
Πλέον θέλουν τον επιτελικό χαφ να παίζει και ακραίο, γρήγορο, να συμμετέχει στα γκολ άμεσα και να μπορεί να κουβαλάει τη μπάλα (σίλβα, μάτα, καθόρλα)
Ο οζίλ είναι μάλλον από τα τελευταία καθαριά 10αρια που θα βγουν

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

Συμφωνώ.

Διαφωνούμε για 2 πολύ καλούς παίκτες που διαφέρουν σε πολλά στοιχεία,κ εκτός αυτού είναι σχεδόν το ίδιο καλοί...

Η πολύ μικρή διαφορά δεν αναιρεί τον άλλον...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
:pipa3:
το πιστεύεις αυτό που λες? ο Σίλβα καλύτερος απ τον Οζίλ στη θέση που παίζει? ντάξει άστο..ο Σίλβα θα είχει πεθάνει στο γήπεδο αν έπαιζε σε αυτή τη Ρεάλ. Δεν έχει αντοχή, ούτε εκτόπισμα, ούτε καλή πάσα σε μεγάλη απόσταση, ούτε μπορεί να τζαρτάρει δυνατά
Εσύ τώρα έβγαλες άμπαλο το Σίλβα...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Mαλλον θα πρεπει να αρχισω να λεω ποιοι εχουν περασει απο την αυτη την ομαδα γιατι εχει χαθει η μπαλα μου φαινεται.
Αλλος συναγωνιστης πριν ειπε το εξης στο οποιο συμφωνω απολυτα << o ozil ειναι ενα χρησιμο εργαλειο..ως εκει..παραπανω δεν προκειται να παει ποτε γιατι δεν εχει προσωπικοτητα και καρυδια..>>
Αυτο τα λεει ολα πιστευω.
Αν δεν σου κάνει ο Οζίλ,ο Αρμπελόα πρέπει να λιθοβοληθεί μέχρι θανάτου...

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
δεν είπε κανείς ο Αρμπελόα είναι παιχταράς απλώς είναι ένας καλός αμυντικός. σε αυτή τη θέση προτιμούσα τον Lahm

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom