stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
γιατι οι περισσοτεροι ειναι ,μπαρτσελονα και ρεφερι γιουναιτεντ..Γιατι ρε παιδια ηταν αδικη η κοκκινη?
γιατι οι περισσοτεροι ειναι ,μπαρτσελονα και ρεφερι γιουναιτεντ..Γιατι ρε παιδια ηταν αδικη η κοκκινη?
ρε ποια κολοφαρδια? το αυτογκολ της γιουναιτεντ δεν ηταν κολοφαρδια?H πιο αδικη κοκκινη που εχω δει η ρεαλ περασε κολοφαρδα σημερα σιγουρα την επομενη φορα δεν θα ειναι το ιδιο τυχερη πιστευω οτι η Μπαγερν φέτος είναι το μεγάλο φαβορί και δεν θα μου κάνει εντύπωση να δούμε 3 Γερμανικές στην 4αδα !
Η κόκκινη αποσυντόμισε όλη την ομάδα και τα 2 γκολ μπήκαν μέσα σε 2 λεπτά.. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.. Η Μάντσεστερ το άξιζε το είπε και ο ίδιος ο Μουρίνιο..Τέσπα δεν θα μείνω μόνο στην κόκκινη.. Ο Λόπεθ έκανε τρομερό παιχνίδι!ρε βλεπετε μπαλα η οχι? πως επαιζε η μαντσεστερ ρε στα δυο ματσ, αμυνα αντεπιθεσεις και οτι βγει.. και σημερα της εκατσε ενα αυτογκολ και δεχθηκε ελεινη πιεση για 10 λεπτα δεν αλλαξε μονο η αποβολη του νανι το αποτελεσμα
Ο ΜΟΝΤΡΙΤΣ αλλαξε το αποτελεσμα,μπηκε και βγηκαν 5 ευκαιριες μεσα σε 10 και οι 2 γιναν γκολ
ποιο δικαιο αποτελεσμα το χ γιατι ο λοπεζ επιασε αρκετα..
υπερ της ρεαλ η διαιτησια δεν λεω,αλλα εγω εχυσα με την ρεφερι γιουναιτεντ σημερα.. τι να πουν σιτυ,τσελσυ,λιβερπουλ στην αγγλια που της εχει σφαξει...
εδώ κρίνετε και αποφασίζετε αν ήταν κόκκινη μόνοι σας
ακριβώς stam αν αυτή η κάρτα δινόταν στην barca θα ήταν απόλυτα δικαιολογημένο τώρα που δόθηκε υπέρ της Real είναι υπερβολικό αυτό θα πει αντικειμενικότητα καλύτερη κλωτσιά στον αέρα απ αυτή μόνο ο Van Damme μπορεί να δώσειγιατι οι περισσοτεροι ειναι ,μπαρτσελονα και ρεφερι γιουναιτεντ..
τεσπα.. οπως ειπε και ο μουρινιο ο καλυτερος εχασε οχι αποκλειστικε..ακριβώς stam αν αυτή η κάρτα δινόταν στην barca θα ήταν απόλυτα δικαιολογημένο τώρα που δόθηκε υπέρ της Real είναι υπερβολικό αυτό θα πει αντικειμενικότητα
τεσπα.. οπως ειπε και ο μουρινιο ο καλυτερος εχασε οχι αποκλειστικε..
περσυ που πηρε πεναλτυ η μπαρτσελονα οπου ο αλλος τον τραβηξε οπως ειναι κατι συνηθες στα κορνερ ολα καλα ολα οκ
ρε βλεπετε μπαλα η οχι? πως επαιζε η μαντσεστερ ρε στα δυο ματσ, αμυνα αντεπιθεσεις και οτι βγει.. και σημερα της εκατσε ενα αυτογκολ και δεχθηκε ελεινη πιεση για 10 λεπτα δεν αλλαξε μονο η αποβολη του νανι το αποτελεσμα
Ο ΜΟΝΤΡΙΤΣ αλλαξε το αποτελεσμα,μπηκε και βγηκαν 5 ευκαιριες μεσα σε 10 και οι 2 γιναν γκολ
ποιο δικαιο αποτελεσμα το χ γιατι ο λοπεζ επιασε αρκετα..
υπερ της ρεαλ η διαιτησια δεν λεω,αλλα εγω εχυσα με την ρεφερι γιουναιτεντ σημερα.. τι να πουν σιτυ,τσελσυ,λιβερπουλ στην αγγλια που της εχει σφαξει...
Ποια Μπαγερν ρε φιλε,ποιο φαβορι;;;H πιο αδικη κοκκινη που εχω δει η ρεαλ περασε κολοφαρδα σημερα σιγουρα την επομενη φορα δεν θα ειναι το ιδιο τυχερη πιστευω οτι η Μπαγερν φέτος είναι το μεγάλο φαβορί και δεν θα μου κάνει εντύπωση να δούμε 3 Γερμανικές στην 4αδα !
Σε κανέναν υγειή οπαδό δεν άρεσε εκείνο το πέναλτι, όπως δεν άρεσε και στον τελικό που το σηκώσαμε το 2007 η κόκκινη στην Άρσεναλ αντί να μετρήσει το γκολ του Ετό και να συνεχίσει κανονικά το ματς..
Άσχετο εσύ Μπάρτσα υποστήριζες αν θυμάμαι καλά, αλλά πάντα έκανες κάποια σχόλια που έδειχναν ότι είσαι κρυφορεάλ.. Στις νίκες μαζί και στα άσχημα την κάνουμε?
οντως λιγο παιδικη γιατι μου βγηκε αυθορμητα (ειμαι λιβερπουλ στην αγγλια βλεπεις )Σταμ, με το συμπάθειο αλλά πολύ παιδική ανάλυση. Τι πάει να πει ότι την ευνοούν στην Αγγλία τη Μάντσεστερ; Ότι δεν αδικήθηκε σήμερα με την κόκκινη και το πέναλτυ;
Στον πρώτο αγώνα παίζεις εκτός έδρας με την Ρεάλ, πώς περίμενες να παίξει;
Στο δεύτερο αγώνα με το 1-1 στην πλάτη, αφού είδες στο πρώτο αγώνα ότι σου βγαίνει έτσι πάλι με το ίδιο μοτίβο θα παίξεις! Μια χαρά το χειρίστηκε ο τσίχλας όπως φάνηκε. Η ρεάλ με τον κριστιάνο εκτός παιχνιδιού να βαράει σουτ απ' όπου να 'ναι και το ντι μαριώ εκτός ΔΕΝ έβαζε γκολ.
Το πενανλτυ οκ αλλα η κοκκινη για ποιο λογο ηταν αδικια?
φερτε τον κανονισμο
Η Ρεάλ δεν πείθει με την απόδοσή της..Αν περάσει η Μπαρτσελόνα κατά τη γνώμη μου γίνεται το πρώτο φαβορί..Αν όχι όλα ανοιχτά.Η Μπαγερν καλή ομάδα, αλλά ψυχολογία δεν έχει μετά από τόσες αποτυχίες τα τελευταία χρόνια.Αντίθετα η Ντόρτμουντ αουτσάιντερ είναι,χαλαρή είναι, ήδη επιτυχημένη θεωρείται η παρουσία της.Και βέβαια δε μπορεί να ξεγράψει κάποιος Γιουβέντους και Παρί.
Σαφως και δεν πειθει οταν εχεις κεντιρα οζιλ αρμπελοα και κοεντραο στην ομαδα δεν πας ΠΟΥΘΕΝΑ.Η μπαρτσα δυστυχως δεν μπορει και φαινεται και μεσα στον αγωνιστικο χωρο.Η Μπαγερν πλεον ειναι στο τοπ της φορμας ακριβως την περιοδο που πρεπει και για μενα ειναι το φαβορι για την κατακτηση.Οσο για τις αλλες τρεις που λες απλα συμπληρωνουν δεν εχουν τα στοιχεια για να τις κανουν να φτασουν σε κατακτηση.
Οσον αφορα το σημερινο και για την κοκκινη που γινεται τοσος ντορος ο κανονισμος ειναι σαφης
σοβαρή αντιαθλητική συμπεριφορά τιμωρειται με κοκκινη δεν γινεται διακριση περι ηθελημενης η μη οποτε η αποβολη ειναι δικαιη.
αυτο το ματσ το βλέπω ξανα σε κανεναν ημιτελικο..το Ρεάλ Μπάγερν θα είναι ωραίο παιχνίδι...θα έχει ρεβανσιστικό ενδιαφέρον