hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
w8 and see...Δεν προκύπτει από πουθενά αυτό που λες...
w8 and see...Δεν προκύπτει από πουθενά αυτό που λες...
27 στα 28 ηρθε ο γιγαντας
μα το γραφω οτι δεν συγκρινεται, και το οτι δεν ειχε την καριερα και την πορεια ρε ;)
και ο ριμπο εννοειται οτι ηταν μεγαλυτερης εμβελειας, αλλα ο ζιοβανι πιστευω πως ηξερε περισσοτερη μπαλα
ο ριμπο παντως πολυ μικρος σαν χαρακτηρας και σαν ανθρωπος... δεν ξεχνιουνται τα καραγκιοζιλικια του, κ δεν λεω για τα 4 που εδειχνε
είναι προφανές ότι δεν έχεις πατήσει ποτέ χορτάρι.
γιατί εάν είχες πατήσει θα είχες καταλάβει ότι στη μπάλλα μπορείς να είσαι πρώτος στο χωριό (Ζιο) και τελευταίος στην πόλη ή πρώτος και στα δύο (Ζιντάν)
πρακτικά και για να στο πω ποδοσφαιρικά είναι άλλο πράμα να παίζεις και να κάνεις μαγικά στον Γκούμα και στον Γελαδάρη και τον Νικοπολίδη και άλλο να κάνεις μαγικά στον Μαλντίνι, τον Πουγιόλ, τον Μπουφόν και τον Φέρντιναντ.....
Στη μπάλλα ο βαθμός δυσκολίας ενός πρωταθλήματος καθορίζει και την αξία ενός ποδοσφαιριστή.
Στο πάνθεον των παικταράδων συγκαταλέγονται αυτοί που στα 35 τους τελείωσαν σε κάποιον απ τους G14 και όχι σε κάποια Τρανσοσπόρ, ή κάποια Ολυμπιάεκ.
Άλλο το να είσαι αισιόδοξος και άλλο το να τσαμπουνάς ότι δεν παίζεσαι από κανέναν πλην Τσέλσι...w8 and see...
απο την τσελσι θα αποκλειστω..Άλλο το να είσαι αισιόδοξος και άλλο το να τσαμπουνάς ότι δεν παίζεσαι από κανέναν πλην Τσέλσι...
Με την Μπάρτσα γιατί να είσαι εσύ φαβορί?απο την τσελσι θα αποκλειστω..
με οποιον αλλον θα'μαι φαβορι!
λαθος λεκτικο σχημα χρησιμοποιησα πριν!
αν δεις την κατασταση τη μπαρτσελονα τωρα και δεις και τη δικια μου θα καταλαβεις!Με την Μπάρτσα γιατί να είσαι εσύ φαβορί?
Ούτε να το γράφεις δεν ξέρεις...θες να γίνεις και βασίλισσα!Τον Αλέκο τον ρώτησες?αν δεις την κατασταση τη μπαρτσελονα τωρα και δεις και τη δικια μου θα καταλαβεις!
ααα,και κατι αλλο,γιατι ειμαι η βασιλλισα της ευρωπης!!
ελεος ρεεεεεεΟύτε να το γράφεις δεν ξέρεις...θες να γίνεις και βασίλισσα
αλλα η ΜΠΑΛΑ που ηξερε ηταν πολυ μεγαλη...
κανε εσυ το κηρυγμα ξερολιασης σου τιτσερ
Αααααααχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχα...Ούτε να το γράφεις δεν ξέρεις...θες να γίνεις και βασίλισσα!Τον Αλέκο τον ρώτησες?
γάματα...ρε ζωρζετος7 αυτο που λεει ειναι οτι ΔΕΝ μπορεις να βαλεις το ζιο στην κλιμακα των 3 σταδιων που ανεφερε...
απλα και νετα.
αρα τα 3 σταδια δεν ισχυουν για αυτον,γιατι πολυ απλα δεν ειναι στην ιδια κατηγορια με τους αλλους!μα το ειπα απο την πρωτη προταση μου αυτο (οτι δεν συγκρινεται με τους ΑΛΛΟΥΣ)
κλάαααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!Η ΜΠΑΛΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΛΗΡΕΙ Η ΥΦΗΛΙΟΣ.
ΟΧΙ το Καραισκάκη ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ.
κοντοι με χαμηλο κεντρο βαρους, γρηγοροι, με δυνατα ποδια :S