Επισκέπτης
τωρα που πηρατε τον μοντριτς θα γινεται ομαδα ρε
Άλλο αυτό...Δεν νομίζω να τον αγόρασε για να βάλει κάποιον βασικό ο οποίος του παίζει κ πολύ καλά στον πάγκο(Ντι Μαρία)...ο ίδιος δήλωσε ότι μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις του κέντρου.
Δίπλα στο Χολίδη (Τσάμπι Αλόνσο) θα παίξει...
Σωστός.Κι εγώ έτσι νομίζω, και θα κάτσει πάγκο ο Κεντίρας-Ντιαράς
Δανεικός Εσιέν στην Ρεάλ
Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκτησε την τελευταία στιγμή τον Μικαέλ Εσιέν από την Τσέλσι με την μορφή δανεισμού. Ουσιαστικά ο Γκανέζος αμυντικός μέσος αποκτήθηκε διότι οι Λασανά Ντιαρά αναμένεται να πάει στην Ανζί (6 Σεπτέμβρη τελειώνει η μεταγραφική περίοδος στην Ρωσία). Η Τσέλσι έδωσε επίσης δανεικό τον Γιόσι Μπεναγιούν στην Γουέστ Χαμ.
http://[URL unfurl="true"]www.realmadrid.com/cs/Satellite?blobcol=urldata&blobheadername1=Content-disposition&blobheadervalue1=attachment%3B+filename%3DganchoEstatico0.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203204521296&ssbinary=true[/img[/URL]]
sport24.gr
:think:
[/quote]
εσιεν-μοντριτσ-αλονσο στα χαφ... τι αλλο θες... Απο το να παιζεις με γκρανερο και ντιαρα ξανα ολη την χρονια πολυ καλυτερα...
εσιεν-μοντριτσ-αλονσο στα χαφ... τι αλλο θες... Απο το να παιζεις με γκρανερο και ντιαρα ξανα ολη την χρονια πολυ καλυτερα...
δεν εχω ιδεα ...αυτος ειναι ποιο πολυ μεσοεπιθετικος...Ο Οζίλ πάγκο;
μα αυτο ηταν το προβλημα της ρεαλ στα μεγαλα ματσ οπως με μπαρτσελονα, με μπαγερν κλπ..everybody wins κατασταση..η ρεαλ παιρνει τον καλυτερο αμ.μεσο του κοσμου απο το 05 ως το 09 τσαμπα..
παιχτης που στα ντουζενια του επαιζε απο στοπερ,και δεξι μπακ μεχρι κοφτης,β2β και δεξι χαφ..
δν εχει να χασει τιποτα,μονο να κερδισει μια σουπερ προσθηκη..
απο την αλλη η τσελσυ τον ειχε στα λιμα τοσο καιρο,αν τον αναστησει ο μουρινιο θα τον παρει πισω του χρονου
ή θα τον πουλησει στη ρεαλ για ενα σοβαρο ποσο...αν δεν γυρισει στα παλια του στανταρ,ξεφορτωνεται ενα συμβολαιο απλα..
οσο για το που θα χωρεσουν,ξαναλεω παντως,πως ο εσσιεν επι μου στην τσελσυ εχει παιξει πολλες φορες δ.μπακ..ακομα και αν τον θελει για το κεντρο ομως η σεζον με τσ.λ,πρωταθλημα,κυπελλα κλπ εχει γυρω στα 70-75 ματσ..ο αλονσο παει στα 32,δε χρειαζεται να φορτωθει οσο περσυ και να αναγκαζεται λογω κοπωσης να κανει ματσ σαν αυτο με τ μπαγερν στην περσινη ρεβανς..οι λυσεις στο κεντρο ειναι πολλες,και εξισου ποιοτικες..τα δυσκολα ματσ(5-6 το χρονο) λογικα οι σιγουροι θα ναι μοντριτσ-τσαμπι..απο κει και περα η τακτικη και η φορμα του καθε παικτη θα παιξει ρολο για τις αλλες 3 θεσεις απο τη μεση και μπροστα,με δεδομενο οτι ροναλντο και φορ ειναι στανταρ..
γενικοτερα,η ρεαλ την τελευταια δυετια εχει δυναμωσει απιστευτα με τον μου να ειναι μανατζερ στο κλαμπ..δειγμα του ποσο εχει ανεβει το ροστερ ειναι πως ενδεχεται να χεις παγκο π.χ. κοεντραο-καγιεχον-κεντιρα-εζιλ-ιγκουαιν(βασικουρες οπουδηποτε αλλου),οταν περσυ ειχες ντιαρα γκρανερο κλπ(που ακουγονται για γαυρο)...
αυτα στα σοβαρα ματσ..με τις γραναδες αλλαζουν τα πραματα..
Σαφώς...εσιεν-μοντριτσ-αλονσο στα χαφ... τι αλλο θες... Απο το να παιζεις με γκρανερο και ντιαρα ξανα ολη την χρονια πολυ καλυτερα...
Να δούμε κατά πόσο θα δέσει ο Κροάτης μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κ κατά πόσο θα θυμηθεί τις καλές του μέρες ο Εσιέν...μα αυτο ηταν το προβλημα της ρεαλ στα μεγαλα ματσ οπως με μπαρτσελονα, με μπαγερν κλπ..
δεν μπορουσαν τα χαφ της εκτος του αλονσο να βοηθησουν την ομαδα ανταξια...
Ακουω να λενε οτι ο εσσιεν δεν ειναι αυτος που ηταν, και ο μαικον οταν πηγε ο μουρινιο στην ιντερ δεν ηταν αυτος που εγεινε
ουτε ο σναιντερ,ουτε πολοι παιχτες... ειδωμεν