Επισκέπτης
εγώ πάντως αλλα είδα στο ματς του μονάχου ο αγγλος κράτησε την ρεαλ με 11 παίχτες ;)Εκτός από τους γερμανούς και την ΟΥΕΦΑ…
εγώ πάντως αλλα είδα στο ματς του μονάχου ο αγγλος κράτησε την ρεαλ με 11 παίχτες ;)Εκτός από τους γερμανούς και την ΟΥΕΦΑ…
και όλοι νομίζω θα ήθελαν τελικό μπαρτσελονα -ρεαλ για πολλούς λογούς ;)
εγώ πάντως αλλα είδα στο ματς του μονάχου ο αγγλος κράτησε την ρεαλ με 11 παίχτες ;)
το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παπάς.
εδώ και ένα χρόνο έχουμε δει 8 ... ελ κλάσσικο.
κλασσικό στα ελληνικά σημαίνει αυτό που δεν χάνει την αξία του που μένει διαχρονικό.
το χθεσινό ματς ήταν μια σούπα κνορ που άνετα συναγωνιζόταν τις σούπες του παο οσφπ.
κανε υπόμνημα στην ουεφα και την ισπανική λίγκα...έλα τώρα μωρέ ποιος τελικός μπαρτσελονα ρεαλ στο τσουλου...καλύτερα να δούμε την τσελσι που δεν την έχουμε βαρεθεί και θαμπωθήκαμε από το ποδόσφαιρο που παίζει για τη μπαγερν μακάρι να πάει γιατί τουλάχιστον θα δούμε μπάλα και οχι ταμπούρι.αλλα εγω θα ηθελα να τους δω σε ενα ματς χωρις αυριο και τους δυο ισπανους..και φαντάζομαι όχι μόνο εγώ αλλα οι περισσότεροι ανά τον πλανήτη γητο πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παπάς.
κλασσικό στα ελληνικά σημαίνει αυτό που δεν χάνει την αξία του που μένει διαχρονικό.
το χθεσινό ματς ήταν μια σούπα κνορ που άνετα συναγωνιζόταν τις σούπες του παο οσφπ.
εγω θελω τελικο μπαγερν-τσελσι τυπεόλοι νομίζω θα ήθελαν τελικό μπαρτσελονα -ρεαλ για πολλούς λογούς ;)
αν και αντιπαθω αυτες τις 2 ομαδες ,οφειλω να ομολογησω πως μιλαμε για τις 2 καλυτερες αυτη τη στιγμη στην ευρωπη.
αν ημουν οπαδος της μπαρτσα θα εκστασιαζομουν με αυτο το ποδοσφοραιρο που παιζει τα τελευταια χρονια.
αλλα προτιμω να βλεπω αγωνες με τρεξιμο πανω κατω και οχι με κατοχη 80-20 και στο μισο γηπεδο.
εγω θελω τελικο μπαγερν-τσελσι τυπε
ρε τύπε αυτό ηταν για εκατοστά.ενώ οι κλωτσιές του κοεντραο διδάσκονται στα σεμινάρια διαιτησίας της ουεφα ;)Δεν θα του ήταν πιο εύκολο να σφυρίξει οφσάιντ το γκολ της Μπάγερν ρε τύπε??
τι λε ρε;χαχα τωρα που ειναι φορμαρισμενη η ρεαλ δε σε συμφερει κουναβι φτου κακα μακρια ε
Επικροτώ καί επαυξάνω , πάντως δεν ξέρω ποιά απο τις 2 θα μείνει απ' έξω αλλά έχω την εντύπωση ότι για διαφόρους λόγους το δίδυμο θα " σπάσει " στους ημιτελικούς.το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παπάς.
αν και δεν εχεις καταλαβει τι λεω ,δε πειραζει,εχεις δικιορε τυπε τοτε λαθος αθλημα βλεπεις. πιασε στοιβο να γουσταρεις
απο σεπτεμβριο ομως τυπεκαι ο νικητης να παιξει με τον υπερπρωταθλητη γαβρο τυπε
αν και δεν εχεις καταλαβει τι λεω ,δε πειραζει,εχεις δικιο
εννοειται εκτορα...θελω να βαλω και εμοτικον συμφωνιας και γελιουλιγο χιουμορ με τον πρωινο καφε κανουμε τυπε, δε τρεχει τιποτα ;)
απο σεπτεμβριο ομως τυπε
για να κανει δουλεια ο αντικατασταστης του ερνεστο
δεν ειναι ευκολο να προπονησεις εναν θρυλο
εννοειται εκτορα...θελω να βαλω και εμοτικον συμφωνιας και γελιου
αλλα με το κουοτε δε ξερω πως μπαινουν....
πες οτι τα εβαλα
ρε τύπε αυτό ηταν για εκατοστά.ενώ οι κλωτσιές του κοεντραο διδάσκονται στα σεμινάρια διαιτησίας της ουεφα ;)
ρε εκτορ οταν κανεις quote δε βγαζει μουτσουνοφατσες.απλα πατα τις μουτσουνες πανω απο το κειμενο τυπε οπως γραφεις