Ρε παιδια...ΗΜΑΡΤΟΝ ειλικρινα....
52 σελιδες thread και:
-Στις 20 σελιδες αποθεωνετε η Ελενα
-Στις αλλες 20 αποθεωνετε η Ευα.
-Για δυο σελιδες κατι τυποι βριζονται
-Για 8 σελιδες γινεται κουβεντα για ασχετα θεματα (αλλα γραφεια, ΔΝΤ, αν ειναι ο Ερμης αναδρομος κτλ)
Και τελικα απο ολο το thread μονο δυο σελιδες υπαρχουν που εχουν ουσιαστικες πληροφοριες/κριτικες. Και αυτες διασκορπισμενες σε 52 σελιδες!!!!!!
Ηθελα να γαμησω και τωρα με επιασε πονοκεφαλος γαμω την πουτανα μου....
Τελικα για μια απο τις παλαιοτερες κοπελες του γραφειου, μπορω να μαθω τρεις σταρατες πληροφοριες????
Για την Νανσυ πληρες review εχει γραψει μονο ενας και αυτος απ'οτι καταλαβαινω ειναι 100 χρονων συνεπως και εγω να πηγαινα στο ραντεβου μουναρο θα με εβλεπε.
Απ' οτι εχω καταλαβει ειναι Ελληνο-Αλβανιδα απο την Χαλκιδα - Χαλκιδικης (χαχαχαχαχ) και δινει κωλο σαν τρελλη, σωστα???
Αυτα που με νοιαζουν εμενα ειναι:
1) Δινει οντως κωλο? Η' ειναι οπως ολα τα αλλα γραφεια "στην επιλογη της κοπελας"????
2) Ειναι οπως φαινεται στις φωτο του site ή θα μου ερθει κανενα gremlin????
3) Εχει Πορνο-καυλωραπανο-πουτανοφατσα? Δεν θελω GFE εγω (αυτο το εχω τσαμπα) εγω θελω η γυναικα να φωναζει "ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΠΟΥΤΣΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΩ" απο μακρυα. Βρυσιες, πουτανιες, μαγκια κλανια και κωλο φυνιστρινη που λεγαν και οι παλιοι.
4) Τελικα το γραφειο τι χρεωνει γιατι σε 52 σελιδες ειδα γυρω στις 45.679 διαφορετικες τιμες να αναφερονται. Ενα γαμιμενο full προγραμμα μιας ωρας θελω να κανω ο πουστης. OWO, ANAL, 2 εκτωνωσεις. Ολο μαζι € 200 ?????