εμένα η μύστερυ με καβλώνει... θέλω να την πάρω με την μάσκα....
Ρε Turbo μια χαρη please.
Στο deal πριν τον ΠΟΤΣΟ ροτα εαν ειναι εξτρα να την χυσεις στην μασκα ?
εμένα η μύστερυ με καβλώνει... θέλω να την πάρω με την μάσκα....
καινούργια ειναι αν δεις της φωτογραφεις της εχουν και ημερομηνία 14/09/10
Στο κειμενο γραφει τα εξης:
Με λένε Izabella και είμαι από την Ουκρανία. Μιλάω ουκρανικά, ρωσικά και λίγο αγγλικά. ¨Εχω έρθει στην Ελλάδα και ανυπομονώ να γνωρίσω κύριο για να με συνοδεύσει στην μοναδική ελληνική διασκέδαση.
Δλδ εννοει οτι κανει και πρωκτικο?
Στο κειμενο γραφει τα εξης:
Με λένε Izabella και είμαι από την Ουκρανία. Μιλάω ουκρανικά, ρωσικά και λίγο αγγλικά. ¨Εχω έρθει στην Ελλάδα και ανυπομονώ να γνωρίσω κύριο για να με συνοδεύσει στην μοναδική ελληνική διασκέδαση.
Δλδ εννοει οτι κανει και πρωκτικο?
ρε παιχτη εχουν 10 τηλεφωνα & εσυ ρωτας με μεϊλ???Σε χθεσινό μου mail, ενώ ζήτησα πληροφορίες για Νάνσυ, Βαλεντίνα, Μυστερυ και Εva έλαβα απάντηση μόνο για δύο κοπέλες ονόματι Delya 22 ετών outcall και Natasha 24 ετών incall. Αυτές δεν υπάρχουν πουθενά στο site για να δει κανείς φωτογραφίες. Εντωμεταξύ στο απαντητικό mail ούτε λέξη για τις κοπέλες που με ενδιέφεραν. Τελικά τι παίζει; Προωθούν αυτό που θέλουν ή οι κοπέλες εμφανίζονται και αποχωρούν με ταχύτητα φωτός; Όποιος γνωρίζει περισσότερα ας ενημερώσει.
βρεξε κωλο,να φας ψαρι..@pleasuregiver
Δεν ήμουν εντός πεδιάς, επομένως προσπάθησα να δω τι συμβαίνει με το service των συγκεκριμένων κοριτσιών. Η ενημέρωσή μου είναι από κριτικές που έχουν "ανέβει", απλά θα ήθελα και πλήρη περιγραφή εκ των έσω.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση plez... Δηλ. αν κάποιος δεν είναι φαν του a-level υποθέτω προτείνεις καλύτερα Μισέλ {δηλ. Cristina}. Εγώ ψάχνω το μαγαζί του Κώστα απλά για μεγαλύτερη ποικιλία και να έχω μια ιδέα πριν αγοράσω ξανά. Τώρα για το βρέξιμο του κώλου, σε αυτό έχω σταθεί τυχερός. Μόνο μια φορά "την πάτησα" και αυτό μόνο για να κάνω scouting για έναν 6/στερο εδώ μέσα που χρώσταγα χάρη. Και για την Ελένη που δε θυμάσαι αν την "κανόνισες" τι να πω; Απλάψιλομετρια τεμαχια που χρεωνουν σαν ταξι..
δεν εχω ψωνισει απο μισελ παιχτη..Ευχαριστώ για την ενημέρωση plez... Δηλ. αν κάποιος δεν είναι φαν του a-level υποθέτω προτείνεις καλύτερα Μισέλ {δηλ. Cristina}. Εγώ ψάχνω το μαγαζί του Κώστα απλά για μεγαλύτερη ποικιλία και να έχω μια ιδέα πριν αγοράσω ξανά. Τώρα για το βρέξιμο του κώλου, σε αυτό έχω σταθεί τυχερός. Μόνο μια φορά "την πάτησα" και αυτό μόνο για να κάνω scouting για έναν 6/στερο εδώ μέσα που χρώσταγα χάρη. Και για την Ελένη που δε θυμάσαι αν την "κανόνισες" τι να πω; Απλά
παραειναι πολλες οι τανες πλεον..
Η μειναμε λιγοι οι γαμιαδες γιατι οι υπολοιποι φουστεψανε
βρεξε κωλο,να φας ψαρι..
ψιλομετρια τεμαχια που χρεωνουν σαν ταξι..
για τα χοντρα καλες ειναι..
τιποτε εξαιρετικο..
τα παραπανω ισχυουν για 2-3 "κυριες" που ειχα παρει στο παρελθον(πριν κανα χρονο,ισως & παραπανω)& τις εχει ακομη το μαγαζι..
αλβανιδα που δινει & κουλουρι..
ρουμουνα που δινει & κουλουρι..
οι χρεωσεις τοτε ηταν 120 +20 cim +20 extra ball +50 anal..
210 για 2 χυσιματα δηλαδη..
μαλλον εχω παρει & την αλλα δεν ειμαι σιγουρος..
τις βαζω στα υποψην παιχτη..Για τις χρεωσεις καλα τα λες αν και το εχουν κανει 130.Τα εξτρα πεφτουν βροχη.
Η ινκα παλιοτερα και η Εβα τωρα ειναι δυνατα κομματια!
τις βαζω στα υποψην παιχτη..
εχουν αλλες σειρα προς το παρον..
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Υ.Γ πως & δεν σου αρεσε η τζενη1401 ρε???
τις τραβας & στα παρκακια τωρα ρε εκφυλε???H Eυα ειναι οντως ομορφο κοριτσι και με καλο service οχι της τρελλας αλλα !!!!