αυτό κατάλαβες εσύ ??
από την μια διαμαρτύρεσαι για την υψηλή φορολογία και από την άλλη θέλεις νεράκι φτηνό και κάτω απότο κόστος του…
είπα… το κράτος φροντίζει γιαυτούς που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το έχουν ανάγκη να αποζημειώνει την επιχείρηση του ώστε να τους χορηγεί δωρεάν ή πολύ φτηνό νερό….
οι άλλοι που δεν έχουν ανάγκη πληρώνουν κανονικά… και έτσι η επιχείρηση του δημοσίου βγάζει κέρδη, επιτρέποντας το κράτος να μειώσει τους φόρους σε αυτούς που χρηματοδοτούν την κοινωνική πολιτική…
με την σημερινή κατάσταση και ο πλούσιος και αυτός που δεν ε΄χει στον ήλιο μοίρα πληρώνουν το νερό στην ΙΔΙΑ ακριβώς τιμή…
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου.Όπως ακριβώς συμβαίνει και με όλα τα αγαθά που επιβαρύνονται με έμμεσους φόρους.
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΦΠΑ,ΒΕΝΖΙΝΗ,ΤΣΙΓΑΡΑ,ΠΟΤΑ,ΤΕΛΟΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ.
Μήπως η σημερινή ή η χθεσινή κυβέρνηση κάνανε κάτι για να αλλάξουνε αυτή τη τακτική και να είναι το πιο δίκαιο το φορολογικό σύστημα?
Μάλλον όχι από ότι βλέπω στη καθημερινότητά μου.Επομένως μου επιτρέπεις να είναι και εγώ αρκετά καχύποπτος ως προς τις προθέσεις αυτών που ορίζουν τη ζωή μου.
Εν ολίγοις αυτό που τους απασχολεί είναι να πουλήσουν ότι μπορούν να πουλήσουν (για 1002 διαφορετικούς λόγους που δεν είναι της παρούσης) όχι γιατί θα είναι προς ώφελος των πολιτών αλλά ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ-ΘΕΛΟΥΝ να το κάνουν.Και το δυστύχημα είναι ότι μπορούν....
Φιλικά πάντα.